Footshop - nejlepší místo pro milovníky sneakers!

Tipy k nákupuPánská móda  |  Dámská móda  |  Obuv  |  Sportovní oblečení 10. 11. 2021

Oblékáte se stylově? Je vaším hlavním doplňkem outfitu vaše obuv? Rádi držíte tempo s módními kousky? Pak je pro vás Footshop ten pravý obchod! Vybírejte z tisíců tenisek od předních módních značek a buďte cool!

Footshop je jediný obchod v Čechách i na Slovensku, který přináší exkluzivní kolekce těch nejznámějších značek na náš trh.

V roce 2014 otevřel Footshop první prodejnu v Praze. Z obchodu, který měl na skladě 50 kusů tenisek se stal největší tahoun na českém trhu.

Nejen, že Footshop.cz nabídne přes 150 značek obuvi, ale vybrat si také můžete z doplňků jako jsou kšiltovky, sluneční brýle, hodinky, pásky, peněženky a mnoho dalších.

Footshop doprava zdarma a další výhody

Footshop nabízí nepřeberné množství značkových tenisek. Z nabídky sneakers, které určují módní styl, si vybere opravdu každý.

  1. Footshop doprava zdarma
  2. Výměna velikostí do 30 dnů
  3. Rychlé doručení - už během jednoho dne
  4. Vždy nejnovější kousky na skladě

Nejlepší cenu získáte díky Tipli

Nejen, že Footshop nabízí svým zákazníkům řadu výhod, pokud využijete Footshop slevové kupóny, které navíc zkombinujete s cashbackem, získáte nejlepší cenu na trhu.

Koupit boty výhodněji

Kde najdete Footshop pobočky?

Chcete si boty vyzkoušet ještě před objednáním? Zastavte se třeba v pražské pobočce a najděte velikost, která vám přesně padne! Footshop pobočky jsou dostupné v Praze, Bratislavě a Budapešti!

Footshop prodejny

Praha

Vnitroblock, Tusarova 31, Praha 7

  • Po: 12:00 - 22:00
  • Út - So: 9:00 - 22:00
  • Ne: 9:00 - 20:00

Bratislava

Čulenova 9, Bratislava 1

  • Po - Pá: 9:00 - 20:00
  • So - Ne: 11:00 - 18:00

Budapešť

Kristóf tér 4, Budapest, 1061

  • Po - Čt: 10:00 - 20:00
  • Pá - So: 10:00 - 21:00
  • Ne: 10:00 - 19:00

Prodejnu Footshop Praha najdete ve Vnitroblocku. Přijďte si své nové boty osahat a vyzkoušet, jak vám padnou nebo si zde vyzvedněte svojí objednávku z eshopu!

Na prodejně můžete platit jak kartou, tak hotově. Ve Vnitroblocku také očekávejte pravidelnou dávku událostí, party a zajímavé výstavy módních kousků!

Skate boty a mnoho dalších na Footshop

Footshop nabízí přes 150 světově známých značek obuvi. Každý si mezi nimi přijde na své. Nabídka je rozmanitá a na eshopu najdete jak skate boty, tak boty sportovní, stylové a ty nejnovější kousky. My vám představíme tři nejpopulárnější kolekce. Navíc můžete využít nákupu na Tipli a získat slevu či cashback!

Adidas NMD

Kolekce Nomad od značky Adidas přináší řadu stylových bot. Celá kolekce je vybavena inovativní technologií - BOOST podrážkami! Tato obuv je první technickou běžeckou obuví, která je však určena jako lifestyle sneakers. Pohodlné a moderní boty se sportovním vzhledem si zamiluje každý. Boty adidas jsou proslavené nejen svým designem, ale především kvalitou!

Adidas boty jsou jednou jedny z nejprodávanějších a u zákazníků i jedny z nejoblíbenějších. Vybírat můžete také z kolekcí Superstar, Y-3, Tubular, Equipment, Gazelle a mnoho dalších.

Adidas boty

Nike Air Huarache

Kolekce Huarache od značky Nike Air je dílem, které již nikdy nevyjde z módy. Tyto stylové boty se hodí ke všemu! Díky neoprenovým doplňkům jsou navíc neotřele originální! Huarache mají tradici již od 90. let a stále se vyvíjí k dokonalosti.

Nike boty

Vans Old Skool

Vans je značka s nesmrtelnou tradicí, která započala jako malá skate značka a během několika let se stala klasikou určující módní styl. Vans proslavily originální skate boty, které si postupem času oblíbili nejen skateboardisté. Klasika, která neomrzí - to je kolekce Old Skool. Dostupné jsou boty kožené i plátěné a to v nepřeberném množství barevných kombinací.

Vans skate boty

Zavítejte na některou z poboček a vyzkoušejte si boty naživo! Objednat pak můžete online na eshopu a díky Tipli na nákupu ušetřit!

Vyberte si z nabídky skate bot, sportovních bot a dalších stylových tenisek. Na eshopu na vás čekají ty nejnovější kousky, které jsou čerstvě na trhu.

Kupte si pár sneakers ještě dnes

Máte vybrané tenisky ve Footshop a rádi byste uplatnili nějakou slevu? Využijte možnosti nákupu přes Tipli a získejte slevy či rovnou cashback!

Koupit boty nejlevněji

Související obchody

Baťa, BIBLOO, Sizeer, Footshop, Eobuv.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se