Feedo: Vybavení pro nejmenší za nejlepší ceny

Tipy k nákupuMóda  |  Hračky  |  Děti  |  Rodiče a děti 10. 11. 2021

Plenky, oblečení, hračky. Miminko je malé, ale potřebuje spoustu věcí. Jak nakoupit kvalitní dětské vybavení a zbytečně neutrácet? Poradíme! Na eshopu Feedo miminko oblečete, zabavíte a ještě ušetříte.

Dobře víme, že zabezpečit ty nejmenší a poskytnout jim maximální pohodlí je priorita každých rodičů. Jenže jak to udělat, aby nákupy nestály majlant? Poradíme, jak na levné nákupy roztomilé výbavičky.

Dětská výbava levně? S cashbackem od Tipli!

Díky cashbacku ušetříte na eshopu Feedo až 5 % z nákupu! Vyplatí se proto velký nákup, protože čím větší cena, tím větší sleva! Navíc eshop nabízí dopravu zdarma pro objednávky nad 1 499 Kč a dárky ke každému nákupu.

Nakoupit s cashbackem »

Tip: Na příchod miminka teprve čekáte? Udělejte si radost a pořiďte si pohodlné a praktické těhotenské oblečení. Budete se cítit skvěle!

Oblečení pro miminka

Barevné, teplé, praktické - na eshopu Feedo si vybere každý. Široká nabídka zahrnuje nejen funkční oblečení pro miminka, jako dupačky nebo overaly, ale i krásné podzimní kousky. Zahřejte svého miláčka svetrem, bundičkou, nebo párem roztomilých rukavic! Pro dokonalé pohodlí po koupání pořídíte měkoučké župánky a na oddech dokonce spací pytle.

overal feedo

Overal Feedo, 339 Kč

bunda feedo

Bunda Feedo, 799 Kč

mikina feedo

Mikina Feedo, 195 Kč

Týdny zdraví s Feedo

Víte, že od 22. 10. 2018 až do 4. 11. 2018 probíhá na Feedo akce Týdny zdraví? Nakupte pro své děti zdravé a eko produkty za nízké ceny. Buďte šetrní k přírodě a kupte zároveň pro své ratolesti to nejlepší. Většinu eko produktů zakoupíte během Týdnů zdraví se slevou až 40 %.

Využít Týdny zdraví »

Plenky: Větší balení, menší starosti

pampers pleny

Jestli je váš drobeček ještě malý, dobře znáte kolotoč nakupování plenek. Ušetřete a pořiďte si na Feedo.cz kvalitní jednorázové plenky Pampers z prodyšných a hebkých materiálů. Pokud chcete být trochu víc eko, eshop nabízí i látkové plenky nebo plenky s označením bio a eko z přírodních materiálů.

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena 999 Kč
Cena s cashbackem939 Kč

Hračky pro miminka

Potřebujete své dítko zabavit? Vyberte si z nepřeberného množství hraček. Díky hopsadlům může rozvíjet svoje pohybové nadání, díky stavebnicím zase jemnou motoriku nebo kreativitu. Anebo se jen pomazlit s plyšákem. Vyberte si z hraček pro děti tu nejzábavnější!

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena 2 399 Kč
Cena s cashbackem2 255 Kč
feedo domeček

TIP: Spoustu zajímavých hraček najdete také v oblíbeném obchodu Dráčik.

Dětská výživa: Zdravě a levně

dětská výživa

Pořiďte svému miminku zdravé dobroty, aby pěkně rostlo. Na eshopu Feedo seženete kojenecké mléko, chutné kaše a pro větší děti i cereálie, křupky a sušenky. Děti si smlsnou na sušenkách se skvělými příchutěmi, ale bez škodlivých přísad nebo dokonce v bio kvalitě. Nakupujte Sunar kapsičky. Vybrat si můžete i dobroty bez laktózy, cukru nebo lepku.

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena 185 Kč
Cena s cashbackem174 Kč

Feedo: Udělejte radost dětem i sobě!

Vánoce se blíží a je čas vybírat dárky, které potěší. Porozhlédněte se na eshopu Feedo v sekci Pro maminku. Vyberte hezkou knížku, rámeček na fotky miminka nebo třeba poukaz na nákup. A vymýšlet dárky pro děti bude s eshopem Feedo hračka!

Jak nakoupit dětskou výbavu levněji než kdy dřív?Pro zobrazení této části článku se prosím zaregistrujte.Zaregistrovat seRegistrovat se přes Facebook

Související obchody

Mraky hraček, Feedo, Bambule, Dráčik

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se