Euronics - kvalitní elektro za výhodné ceny

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Co všechno v Euronics seženete a proč byste měli nakupovat elektro právě tady? To vám hned povíme. Nákupy v Euronics nás totiž baví. Jsou výhodné, rychlé a bezproblémové.

Chystáte se kupovat novou televizi, počítač nebo třeba mobil? V Euronics seženete všechno. Navíc za velmi výhodné ceny. Všechny aktuální slevy obchodu si můžete pohodlně prohlédnout v akčním letáku Euronics . Když k tomu připočteme ještě cashback od Tipli, musíme nutně dojít k závěru, že nakupovat v Euronics se zkrátka vyplatí.

Euronics - elektro za ty nejlepší ceny

Sortiment Euronics zahrnuje vše od velkých kuchyňských spotřebičů přes robotické vysavače a kuchyňské roboty až po domácí kávovary a žehličky na vlasy. Seženete tady nejen notebooky, tablety, počítače a mobily, ale také televize nebo minibrusky a další náčiní pro domácí kutily.

notebook HP, tablet Lenovo Yoga Tab 3, mobil Samsung Galaxy A5

V Euronics seženete téměř vše, na co si vzpomenete. Seženete tady nejen notebooky, tablety, počítače a mobily, ale také televize nebo minibrusky a další náčiní pro domácí kutily. Objednávat navíc můžete i přes internet z pohodlí domova.

Euronics elektro - 7 výhod nakupování v Euronics

V dnešní době se to prodejnami s elektronikou jen hemží. Tak proč nakupovat elektro právě tady? Důvodů je hned několik.

1. Cashback a další výhody od Tipli

Rádi byste na svém nákupu v Euronics nějakou tu korunu ušetřili? Žadný problém. Stačí využít cashback od Tipli a na váš účet se vám vrátí korun hned několik. Jediné, co pro to musíte udělat, je zaregistrovat se na Tipli. Poté se prokliknete do obchodu a nakupujete tak, jak jste zvyklí.

TIP: Že jste o cashbacku ještě neslyšeli? Žádny problém. Rádi vám vše vysvětlíme - přečtěte si, co je cashback.

2. Osobní odběr na prodejně i dovoz prostřednictvím služby HDS

Už jsme zmínili, že veškeré zboží můžete nakupovat přes Euronics e-shop. Potom máte hned dvě možnosti, jak se k objednanému zboží dostat. Tou první je osobní odběr na pobočce. Ten je samozřejmě bezplatný. Výhodou je, že si zboží můžete vyzvednout kdykoliv se vám to hodí.

Pokud objednáváte objemnější spotřebiče, doporučujeme druhou možnost - dopravu společností HDS Komfort. V takovém případě vám bude zboží doručeno domů nebo do kanceláře, a to ve vámi zvoleném čase. Kurýři vám pomohou s výnosem do patra a případě zájmu odvezou obaly nebo již nefunkční spotřebiče.

pračka LG, kávovar DeLonghi, sekačka na trávu Makita

Velké spotřebiče, zahradní techniku nebo třeba kávovar zakoupený na Euronics e-shop vám společnost HDS Komfort doveze až domů

TIP:Ušetřete také díky Black Friday. Využijte Tipli slevy v kombinaci s výjimečnými nabídkami a ušetřete až tisíce korun.

3. Zákaznické centrum Euronics

Euronics se může pochlubit výborným zákaznickým centrem, jehož operátoři jsou vám k dispozici každý pracovní den od 8 do 21 hodin a každou sobotu od 9 do 21 hodin.

4. Záruka stejných cen

Už se vám někdy stalo, že jste si vybrali zboží na e-shopu, po příchodu do kamenné prodejny jste však zjistili, že je o několik stovek (ne-li tisíc) dražší? Tak právě to se vám u Euronics nikdy nestane. Tady totiž platí záruka stejných cen. Ceny na e-shopu Euronics se rovnají cenám na pobočkách Euronics.

A když se přeci jen vloudí chybička a ceny se liší? Stačí upozornit personál, který vám dorovná cenu vašeho zboží. Samozřejmě na tu nižší z částek.

5. Individuální cenová nabídka od Euronics

Chystáte se nakupovat spotřebiče a další elektroniku do celé domácnosti? Euronics vám zdarma zpracuje individuální cenovou nabídku, díky které můžete na nákupu výrazně ušetřit.

6. Nákup na splátky

Nemáte na celý nákup dostatečné množství peněz? Žádný problém. Euronics samozřejmě nabízí i možnost nákupu na splátky. Vybírat můžete hned ze tří společností - Hello Bank!, Home Credit a Triangl. Snadno si tak vyberete takovou nabídku, která pro vás bude nejvýhodnější.

7. Dlouholetá tradice Euronics

Dáváte vždy přednost osvědčeným prodejcům? Přesně takový je i Euronics. Na českém trhu působí již od roku 1999 a navštívit už můžete více než 120 kamenných obchodů Euronics po celé České republice.

Euronics hvězdný výprodej

Rádi nakupujete ve slevách? V tom případě jste tady na správné adrese. Právě pro vás Euronics každoročně pořádá akci nazvanou "Hvězdný výprodej v Euronics".

O co se jedná? O obří povánoční výprodej zahrnující všechny kategorie produktů. Koná se vždy od 24. prosince a trvá přibližně jeden měsíc (ten letošní skončil 23. ledna). Těšit se můžete na příjemné, až 70% slevy. Nestihli jste letošní Euronics hvězdný výprodej? Nevadí! Každý den pro vás aktualizujeme nabídku slevových kodu a slev - prohlédněte si aktuální Euronics slevy.

Hvězdný výprodej v Euronics

Letošní hvězdný výprodej už možná skončil, stále ale platí, že s Tipli můžete nakupovat elektroniku výhodněji během celého roku. A to nejen v Euronics, ale také u dalších prodejců.

Další elektro obchody

Související obchody

Smarty CZ, Okay.cz, Kasa.cz, Euronics, Mall.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se