Era poštovní spořitelna - peníze bez průtahů

Tipy k nákupuFinance  |  Cestovní pojištění  |  Povinné ručení  |  Havarijní pojištění 10. 11. 2021

Hledáte spořitelnu, která si váží zákazníků a je dostupná prakticky všude, kam se podíváte? Možná právě Era poštovní spořitelna je vaše volba. S nabídkou přepážek na mnoha místech, nejširší obchodní sítí v České republice a finančními i nefinančními produkty vás Era určitě nezklame.

Era poštovní spořitelna

Era se zaměřuje na jednoduchost a dostupnost služeb. Tyto služby jsou přístupné každému, kdo má smartphone, tablet či počítač nebo notebook. Era zároveň disponuje nejrozsáhlejší obchodní sítí v České republice a její služby v současné době využívá téměř dva miliony klientů napříč republikou. Era je značkou Československé obchodní banky, a. s. a její kód banky je 0300.

V čem Era vyniká?

Pokud jste ale nabyli dojmu, že Era se omezuje jenom na finanční služby, jste na omylu. K nefinančním službám patří například Era svět. Era chce pomáhat klientům s každodenními starostmi a plány do budoucna tak, aby konzumenti měli co nejvíce času pro sebe a rodinu.

Era svět

Jedná se o vlastní prostory Era, ve kterých se setkávají tvůrčí lidé z různých oblastí. Mohou zde například diskutovat o tom, co se zrovna ve světě děje. Cílem je vznik nových nápadů a myšlenek. Dále se zde konají různé přednášky, výstavy, workshopy nebo i diskuzní snídaně.

Era banka

V Era si dali hodně záležet, aby jejích síť byla téměř všude dostupná. Era bankomaty, přepážky a pobočky jsou dostupné na každé poště ve městě. Své účty u Era můžete obsluhovat buď na přepážkách, nebo pomocí Era bankomatů označených logem ČSOB, Era, Poštovní spořitelna, dále i přes bankomaty Oberbank a Sberbank označené logem Era. Krom jiného Era také nabízí internetové bankovnictví.

Era poštovní spořitelna

Era internetové bankovnictví

V Era se snaží ke všemu přistupovat jednoduše a co nevýhodněji pro klienty. Výjimkou není ani internetové bankovnictví. Era přihlášení je velmi snadné a můžete díky němu řídit své finance rychle a z pohodní domova nebo si můžete založit další produkty online. Zřízení internetového bankovnictví a jeho provoz je zcela zdarma. Budete mít přehled o zůstatku na vašem účtu a historii pohybů na něm. Mimo jiné si budete moci dobít kredit mobilního telefonu.

Populární produkty Era poštovní spořitelna

Už víte, jaké produkty Era nabízí?

  • Základní účet – tuzemské příchozí platby, debetní karta pro majitele, elektronické bankovnictví a vedení kontokorentu, to vše zdarma.
  • Poštovní účet – vedení účtu zdarma pro ty, kteří si na něj měsíčně pošlou alespoň 10 000 Kč.
  • Stavební spoření – vysoké zhodnocení, zafixovaný úrok po celou dobu splácení úvěru ze stavebního spoření.
  • Pojištění onlinecestovní pojištění, havarijní pojištění, povinné ručení a další.

Kontakty Era

Potřebujete-li poradit či někoho konkrétního z Era kontaktovat, níže máte kontakty na příslušné služby Era. Do Era se dovoláte i pomocí Skype

  • Pomoc ohledně bankovnictví či karet – Tel.: 495 800 121. Dostupné 24 hodin, 7 dní v týdnu.
  • Informace o službách a produktech – Tel.: 800 210 210. Dostupné od 6:00 do 24:00, 7 dní v týdnu, linka je zdarma.
  • Pomoc se správou účtu, jako zůstatek nebo zadání příkazu – Tel.: 495 800 100.
  • Pomoc s reklamací – Tel.: 495 800 100. Dostupné o pracovních dnech od 7:00 do 19:00.
  • Ombudsman skupiny ČSOB – kontakt prostřednictvím kontaktního formuláře nebo E-mailem na adresu ombudsman@csob.cz.

V Era se snaží, aby zákazníci byli spokojení, a aby měli všechny informace dostupné a přehledné. Komunikace pomocí internetového bankovnictví, největší síť obchodních míst nebo finanční a nefinanční produkty. To vše Era má, včetně mnoho dalších služeb, produktů i nabídek.

Související obchody

mBank, ČSOB Pojišťovna, Allianz pojišťovna

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se