E.ON 24 jako dodavatel energií. Vyplatí se to?

Tipy k nákupuFinance 10. 11. 2021

Vybrat vhodného dodavatele plynu a elektřiny, to může být někdy pořádný oříšek. Proto jsme se rozhodli vám s tím trochu pomoci a alespoň na jednoho dodavatele si pořádně posvítit. Představujeme vám společnost E.ON.

E.ON je dodavatelem energií (elektřiny a zemního plynu), který se na českém trhu pohybuje již od roku 1998. E.ON působí zejména na Moravě a v jižních Čechách, kde přebral podíly například ve společnostech JČE a JČP. Zajímá vás, zda se služby společnosti E.ON vyplatí i vám? Hned si o tom povíme více.

Vyplatí se E.ON všem?

To můžete snadno zjistit. Stačí znát jen výši vašich aktuálních spotřeb energií a jejich ceny. Na webových stránkách E.ON poté naleznete kalkulačky energií, kam údaje zadáte. Hned zjistíte, kolik peněz můžete s E.ON ušetřit.

E.ON - obnovitelné zdroje, energetická síť, spotřebitelé

E.ON získává energii z obnovitelných zdrojů, kterou následně prostřednictvím energetické sítě distribuuje spotřebitelům.

V nabídce najdete například tarif, se kterým můžete první dva roky získat elektřinu o 12 % levněji oproti standardnímu ceníku. Takové smlouvy bývají často dost nejisté, protože po dvou letech se cena elektřiny může výrazně zvýšit.

E.ON se však v tomto ohledu rozhodl vyjít svým zákazníkům vstříc a přináší program BezObav. S ním získáte 12% slevu a navíc smlouvu na dobu neurčitou. Pokud by se vám cena nebo celkově služby nezamlouvaly, můžete smlouvu jednoduše ukončit.

E.ON nízký tarif

Velmi lákavý je pro klienty tzv. E.ON nízký tarif. Ten lze v určitém čase využít při odběru elektřiny. Přesný čas, kdy je nízký tarif k dispozici pro vaše odběrné místo, zjistíte na webových stránkách společnosti E.ON.

Musíte znát jen kód, který je umístěn na vašem přijímači HDO (Hromadné dálkové ovládání). Přijímač naleznete v elektroměrovém rozvaděči. Na přehledné mapce umístěné na webových stránkách poté najdete svou lokalitu, zadáte potřebný kód a zjistíte, kdy přesně můžete využívat nízký tarif.

Aktuálně je nabízena také bezplatná služba Informace o časech HDO, v jejímž rámci vám budou konkrétní časy zasílány na e-mail.

E.ON 24

Oblíbenou službou, díky které můžete mít dokonalý přehled o svých energiích, je E.ON Energie24. Pokud se do tohoto portálu přihlásíte, získáte informace o jednotlivých vyúčtováních, platbách, aktuální spotřebě energií i o případných plánových odstavkách.

5 důvodů, proč zvolit právě E.ON?

  • Přeplatky vždy patří pouze vám - nikdo vám nebude upravovat zálohy nebo převádět přeplatky peněz do dalšího období
  • Bezplatné informace o tom, kdy je proud levnější (nízký tarif)
  • Slevy na vybavení domácnosti - se společností E.ON můžete vybavit i svou domácnost; získáte příjemné slevy nebo možnost nákupu na splátky
  • Transparentní poplatky - vždy víte, kolik přesně zaplatíte (na skryté poplatky tady nenarazíte)
  • Odměna za on-line sjednání smlouvy - spočítejte úsporu v kalkulačce, sjednejte smlouvu on-line a získejte slevu až 1 500 Kč z vyúčtování

E.ON distribuce

Od společnosti E.ON můžete odebírat elektřinu i zemní plyn, a to zejména v oblasti jižních Čech a jižní Moravy. Postupně však expanduje i do zbývajících částí České republiky. A jaká je obliba služeb E.ON? Elektřinu v současné době odebírá přibližně 1,2 milionu zákazníků, dodávka plynu je zajišťována pro více než 220 tisíc klientů.

Energie - elektřina a plyn

Od společnosti E.ON můžete odebírat elektřinu i plyn.

E.ON kontakt

Potřebujete s nečím poradit? Neváhejte kontaktovat bezplatnou zákaznickou linku na telefonním čísle 800 773 322. Veškeré dotazy můžete zasílat také na e-mail info@eon.cz.

Šetřete s Tipli každý den

Jak ušetřit na energiích, to už teď asi víte. Šetřit ale můžete i při svých každodenních online nákupech. Stačí jen využít cashback a slevové kupóny od Tipli. Prohlédněte si nabídku obchodů a nakupujte výhodněji každý den.

Chci nakupovat výhodněji

Související obchody

Answear, Kasa.cz, ZOOT, Tchibo, Mall.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se