Dron z AliExpress vám zajistí ten nejlepší pohled!

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Milujete dlouhé procházky, při kterých se můžete kochat pohledem na krajinu? Dron z AliExpress umožní vidět ještě daleko více. Vytvořte si vlastní jedinečné fotografie nebo videa míst ze svých toulek, na které díky dronu nikdy nezapomenete.

Dron je letadlo bez posádky. Bývá buď řízené na dálku, nebo může samostatně létat podle předem naprogramované letové cesty. Klasické drony, jež můžeme koupit, jsou menších velikostí. Díky tomu se dokáží dostat i do pro člověka hůře přístupných oblastí a zajistit nám jeden z nejúžasnějších výhledů z ptačí perspektivy.

Nevíte, jak nakupovat online? Žádné strachy. Poradíme, jak na to. S přehledným a stručným návodem se dozvíte, jak nakupovat na AliExpress jednoduše a spolehlivě.

Dron

  • Cena: 19.87 ‒ 56.99 $ / 438 ‒ 1256 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19 – 28 dní

Ať už prahnete po dronu s kamerou nebo klasickém dronu, u tohoto obchodníka seženete obojí (rozdíly v ceně). Elektrický dron se nabíjí 120 minut a vydrží ve vzduchu celkem 5 – 10 minut. Je vyroben z plastů. Výrobce udává velikost 31,5 x 31,5 x 7,5 cm. K dispozici jsou balíčky s drony a různým příslušenstvím. Celkem můžete vybírat až z 24 kombinací. Tento dron je dostupný i pro děti od 14 let.

Dron

Dron z AliExpress.com

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Dron prozatím ohodnotilo neuvěřitelných 1135 nakupujících, z nichž 125 přidalo i reálné fotografie produktu. Zákazníci si pochvalují kvalitní provedení, materiál i dobré parametry. Obchodníka s pětiletými zkušenostmi na AliExpress, s více než 97% pozitivním feedbackem a s téměř 62 tisíci sledujícími fanoušky můžeme jedině doporučit.

Zobrazit na AliExpress

Dron s kamerou

dron s kamerou

Dron s kamerou z AliExpress.com

  • Cena: 38.43 $ / 847 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 17 – 25 dní

Dron s kamerou zajistí nejenom úžasnou podívanou, ale umožní si také uchovat vzpomínky z nádherných míst. Dron se nabíjí 120 minut (čtyřikrát AA baterie), a následně vydrží až 10 minut létat. Je vytvořen z plastu. Výrobce udává velikost 31,5 x 31,5 x 10,5 cm. K dispozici je v bílém nebo černém provedení. Dostupný je i pro děti od 14 let.

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Dron s kamerou byl zatím ohodnoceny 536 zákazníky, z nichž celkem 80 nahrálo i reálné fotografie produktu. Nakupující si chválí kvalitu provedení i použitých materiálů. Obchodníka s dvouletými zkušenostmi na AliExpress, 98 % pozitivní zpětnou vazbou a s neuvěřitelnými 318 tisíci sledujícími fanoušky jednoznačně doporučujeme.

Zobrazit na AliExpress

TIP: Chcete vědět, kde se zrovna vaše online objednávka z AliExpress vyskytuje? Zjistěte, jak na sledování zásilek díky stručnému návodu.

Mini dron

  • Cena: 9.51 – 15.41 $ / 210 – 340 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19 – 28 dní

Nenápadný mini dron ve tvaru helikoptéry se stane důležitou součástí vaší výbavy na cesty nebo procházky. Mini elektrický dron se nabíjí 45 minut (třikrát AAA baterie) a vydrží v letovém režimu až sedm minut. Je vyroben z plastového a kovového materiálu a má dosah kolem 30 metrů. K dispozici je v barevných kombinacích černá se zelenou a bílá s červenou. Dostupné i pro děti od 14 let.

mini dron

Mini dron z AliExpress.com

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Mini dron zatím ohodnotilo 122 nakupujících, z nichž 11 připojili i reálné fotografie produktu. Zákazníci si pochvalují dobrý a lehký materiál, rychlé dodání, kvalitní zhotovení a elegantní designe. Obchodníka s dvouletými zkušenostmi na AliExpress, s téměř 98% pozitivní zpětnou vazbou a s více jak 1 100 sledujícími fanoušky můžeme doporučit.

Zobrazit na AliExpress

TIP: Míváte problémy s angličtinou? Nechce se vám potřebné informace překládat složitě v překladačích? Nastavte si AliExpress česky.

Dron s HD kamerou

dron s hd kamerou

Dron s HD kamerou z AliExpress

  • Cena: 27.59 ‒ 75.96 $ / 608 ‒ 1674 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Doba doručení: 19 ‒ 28 dní

Unikátní elektrický dron s HD kamerou zajistí ta nejkvalitnější videa z ptačího pohledu. Dron s HD kamerou se nabíjí 90 minut (čtyřikrát AA baterie) a letový čas je až 10 minut. Výrobce udává velikost 32,5 x 32,5 x 6 cm. Je vyroben z plastového materiálu. K dispozici je s různým příslušenstvím. Celkově můžete vybrat až z 24 kombinací. Dostupný je od 14 let věku.

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Dron s HD kamerou prozatím ohodnotilo celkem 244 zákazníků, z nichž již celkem 32 připojilo i reálné fotografie produktu. Nakupující si pochvalují kvalitní provedení, rychlé dodání a stylový designe. Obchodníka s pětiletými zkušenostmi na AliExpress, více jak 97,5 % pozitivní zpětnou vazbou a s téměř 62 tisíci sledujícími fanoušky můžeme jedině doporučit.

Zobrazit na AliExpress

Mini dron s kamerou

mini dron s kamerou

Mini dron s kamerou z AliExpress

  • Cena: 20.29 ‒ 40.24 $ / 447 ‒ 887 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19 – 28 dní

Mini dron s 2MP/0.3MP FPV kamerou bude skvělým pomocníkem na vaše cesty. K dispozici je v modré a červené barvě. Dron se nabíjí zhruba 70 minut, a pak létá až 8 minut s maximálním dosahem 60 metrů. Výrobce udává velikost 15 x 6,5 x 3,2 cm a v zapnutém režimu 25 x 25 x 3,5 cm. Na výběr je z 24 různě kombinovaných balíčků s příslušenstvím. Dostupný je i pro děti od 14 let.

Hodnocení produktu: 4,7 z 5. Mini drony s kamerou byly prozatím ohodnoceny 15 zákazníky, z nichž celkem 2 připojili i reálné fotografie produktu. Nakupující si pochvalují kvalitní provedení, velikost i lehkost. Obchodníka s pětiletými zkušenostmi na AliExpress, 97,5 % pozitivními zpětnými vazbami a s více jak 61 000 sledujícími fanoušky můžeme doporučit.

Zobrazit na AliExpress

AliExpress s cashbackem!

Internetová stránka AliExpress.com nabízí téměř cokoliv za skvělé ceny. Výhodou je i skutečnost nakupování přímo od výrobce. AliExpress zajišťuje nízké ceny a často máte možnost objednat zboží i s dopravu zdarma. S pomocí Tipli.cz ale ušetříte ještě daleko více!

Díky Tipli cashbacku získáte až 10 % z původní ceny zpět! Využijte této příležitosti a nakupte na AliExpress nejlevněji.

»Nakoupit nejlevněji na AliExpress«

TIP: Internetový obchod AliExpress.com připravil obří slevy v jednom jediném dni! Letošní AliExpress day připadá na 11. listopad. Zapište si ho do diáře a nezapomeňte využít slevy!

Související obchody

AliExpress, Okay.cz, Mall.cz, eBay.com, electronic.star

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se