Dr. Max: Ubraňte se nemocím i zbytečným výdajům!

Tipy k nákupuKrása a zdraví  |  Cashback  |  Rodiče a děti 12. 6. 2023

Podzimní nachlazení dovede pěkně potrápit. Obrňte si imunitu s Dr. Max a přečkejte podzim ve zdraví! Přečtěte si ověřené tipy, zbavte se rýmy a ušetřete díky cashbacku a slevám, které nabízí Karta výhod. Poradíme, jak být fit za nízké ceny!

Trápí vás podzimní nachlazení či řešíte dietu při cukrovce? Vyhněte se otravné rýmě, posilněte imunitu se skvělými produkty a doplňky stravy z eshopu Dr. Max za bezkonkurenční ceny. Z pohodlí domova si vyberte z řady účinných produktů a ušetřete díky cashbacku. Dieta při cukrovce se neptá, vitamíny a minerály jsou potřebné. Objednávku nad 999 Kč si nechte zaslat zcela zdarma až domů, nebo si ji vyzvedněte na jedné z 434 poboček.

Posilněte imunitu bez utrácení! Získejte až 5 % zpět

Zapomeňte na fronty v lékárnách a drahé přípravky, které nefungují. Nakupujte online s cashbackem a ušetřete! Na eshopu Dr. Max získáte zpět až 5 % z nákupu. Registrace zabere chviličku a nic nestojí. Jen pár kliknutí a nakupujete se slevou! Online nakupování má navíc i další výhody, jako jsou snadno dostupné recenze nebo doprava zdarma. Nakupujte chytře a z pohodlí domova!

Nakoupit s cashbackem »

Nečekejte, až nastydnete. Posilněte imunitu a buďte fit celý podzim. Jak se vyhnout každoročnímu podzimnímu nachlazení? Jednoduše! Vybrali jsme produkty z lékárny Dr. Max, které zaujmou účinností i cenou. A k nim přidáváme i tipy, jak na nich ještě více ušetřit!

1. Dr. Max GoldAktiv Premium: Sníží únavu, my snížíme cenu!

Hledáte komplexní doplněk stravy? A navíc v dárkovém balení? A ještě za skvělou cenu? Nehledejte dál. Balení 120 kapslí vystačí až na 4 měsíce a obsahuje vitaminy, ženšen i kyselinu listovou. Zvyšuje obranyschopnost a snižuje únavu, která nás typicky trápí právě na podzim. Co víc si přát?

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena 499 Kč
Cena s cashbackem474 Kč
goldaktiv

2. MedPharma Vitamín C: Přírodní obranyschopnost

vitamín c

Vitamín C je jeden z nejúčinnějších pomocníků při prevenci nachlazení. Tablety MedPharma, které nabízí lékárna Dr. Max, navíc obsahují šípky. Umožňují postupné uvolňování a jedna tableta vystačí na dva dny. Díky nim tak můžete skvěle doplnit to, co kvůli nedostatku čerstvého ovoce tělu na podzim často schází. A jak jinak než s lepší cenou!

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena 145 Kč
Cena s cashbackem138 Kč

Tip: Aby tělo správně fungovalo, musí mít všechny látky, které potřebuje. Podívejte se na vitamíny a doplňky stravy, které pomůžou s případnými nedostatky.

3. Penoxal: Kombinace technologie a přírody

Unikátní produkt je kombinací vitamínu C, extraktu z hlívy ústřičné a přírodní látky biocol, která pochází z mikroskopické houby. Získává se náročným biotechnologickým postupem, vy ji ale získáte snadno - stačí kliknout a objednat, slevy nechte na nás. Díky kombinaci přírodních látek budete jako rybička!

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena 1 235 Kč
Cena s cashbackem1 173 Kč
penoxal

Tip: Léky a doplňky stravy jsou mocní pomocníci, ale základem je vždy kvalitní strava. Mrkněte na Tipli smoothie recepty a nakopněte imunitu s chutí!

Nevíte si rady? Dr. Max není jen eshop!

Pokud si nevíte rady s výběrem léků nebo vás trápí otázka, kvůli které nechcete jet až k doktorovi, nabízí Dr. Max lékárna také poradnu. Na odpovědi se můžete spolehnout, na dotazy totiž odpovídají jen specializovaní lékárníci a dermatologové. Pokud je však sebemenší podezření, že se u vás vyskytla mononukleóza, neváhejte se obrátit na lékaře. Mononukleóza patří k závažným nemocem a kompletní léčba může trvat až 6 měsíců. Na webových stránkách Dr. Max najdete i články s radami a tipy o lécích i zdraví.

Více výhod? S klubovou kartou Dr. Max

S registrací do klubu Dr. Max získáte ještě více slev, akčních nabídek a výhod. Dokonce na vás čekají individuální slevy nebo online konzultace s lékařem! Stačí jen pár kliknutí a nákupy léků budou jednodušší, než kdy dřív.

Tip: Nenašli jste, co jste hledali v Dr. Max? Nevadí! Koukněte na letáky s léky a zdravotními potřebami a žádná akce vás nemine!

Chcete k nákupu léku ještě finanční odměnu? S Tipli získáte až 7,5 % z ceny zpět!Pro zobrazení této části článku se prosím zaregistrujte.Zaregistrovat seRegistrovat se přes Facebook

Související obchody

Pilulka.cz, Lékárna.cz, BENU Lékárna, Dr. Max,

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se