Dr. Max - tipy, jak ušetřit nákupem v online lékárně

Tipy k nákupuKrása a zdraví 10. 11. 2021

Každý máme někdy den, kdy nejsme úplně ve své kůži a potřebujeme sáhnout do lékárničky pro záchranu. Ta nosí jméno Dr. Max. Lékárna Dr. Max skrývá mnoho výhod o kterých možná nevíte! Podívejte se s námi na tipy, jak ušetřit na nákupu v online lékárně Dr. Max.

Lékárna Dr. Max má po České republice více než 400 poboček. Zároveň je Dr. Max největší lékárenskou sítí v České republice a to zejména proto, že představuje 15 % všech tuzemských veřejných lékáren.

5 způsobů, jak v Dr. Max nakupovat výhodněji

Jakkékoliv onemocnění vám může pořádně provětrat peněženku. Léky, vitamíny, doplňky stravy a další produkty pro lepší zdravotní stav prostě zadarmo nejsou. My spěcháme na pomoc a přicházíme s tipy, jak při nákupu v online lékárně ušetřit.

1. Prolistujte si Dr. Max akční leták

Aktuální Dr. Max leták najdete online na Tipli. V letáku je sortiment lékárenského zboží s výběrem farmaceutických značek, které Dr. Max nabízí za akční ceny. Většinou se letáky Dr. Max obměňují každý měsíc. Po skončení aktuálního letáku se na Tipli objeví další Dr. Max leták.

2. Karta výhod Dr. Max - proč si ji pořídit?

Zaregistrujte se do klientského programu Karta výhod Dr.Max a získejte mnoho výhod! Kartu si můžete nechat zřídit v kamenné prodejně Dr. Max, nebo vyplněním online formuláře na kartavyhod.drmax.cz.

  • On-line lékařská konzultace 2x ročně zdarma - konzultaci držitelům Karty výhod Dr.Max poskytuje partnerská společnost uLékaře.cz. Celkem 2x ročně můžete využít zdarma jejich on-line lékařské poradny.
  • Sleva až POLOVINA Z DOPLATKU na recept - sleva se načte po předložení Karty výhod Dr.Max ve formě neuplatnění maximální obchodní přirážky a vztahuje se na léky a zdravotnické prostředky hrazené z prostředků veřejného zdravotního pojištění.
  • Individuální slevové kupony za věrnost - několikrát do roka členům programu, rozesílá Dr. Max do schránky, nebo e-mailem sadu slevových kuponů, které připravuje podle individuálních potřeb. Získáte tedy takové kupony, které doopravdy využijete.
  • Sleva 5 % + 25 % na vybrané značky dermokosmetiky - Při nákupu 1 produktu je poskytnuta sleva 5 %. Při nákupu 2 a více produktů stejné značky je na nejdražší z nich poskytnuta sleva 5 % a na zbylé pak 25 %. Zklamáním je, že tuto slevu nelze využít v eshopu Dr. Max, ale jen při nákupu v kamenných prodejnách Dr. Max
  • Značky na které se vztahuje sleva: A-derma, Ducray, Klorane, Uriage, Avène, Equilibria, Nuance, Darphi, Eucerin, Nuxe

3. Stáhněte si mobilní aplikaci Dr. Max

Aplikace Dr. Max slibuje přehledný design, snadné ovládání, a především chytré funkce. A na jaké výhody se můžete těšit? Aplikaci stáhnete na Google play, nebo na App Store.

TIP: Pokud jste zapomětlíci, doporučujeme funkci moje léky , která vám bude připomínat jaké léky a kdy je máte užívat.

Dr.Max aplikace

Mobilní aplikace Dr. Max přináší přehled informací na jednom místě.

4. Doprava zdarma na Dr. Max

Dr. Max má po celé republice přes 400 lékáren, takže si své zboží můžete vyzvednout v kterékoli z nich, nebo využít Dr. Max dopravu zdarma při nákupu nad 999 Kč

5. Nakupujte s cashbackem

Víte, jak ušetříte nejvíce? Využitím cashbacku od Tipli. Za každý online nákup, vám vrátí část peněz zpět na účet. U lékárny Dr. Max získáte až 5% cashback.

A jak cashback funguje v praxi? Pokud si například koupíte v online lékárně Dr. Max zboží za 1 500 Kč, po potvrzení nákupu vám odešle Tipli na váš účet 75 Kč. Jak je to možné? Přečtěte si o tom, jak cashback funguje.

Představujeme lékárnu Dr. Max

Přes Dr. Max eshop, nebo přímo na prodejnách, si koupíte od léků na volný prodej, přes zdravotnické potřeby a doplňky stravy, vitamíny, sportovní bandáže, tejpy až po široký sortiment v péči o čtyřnohého miláčka, či zboží pro novopečené maminky a malé děti. Podobný sortiment nabízí i internetová lékárna Pilulka.

Privátní značka Dr. Max

Lékárny Dr. Max mají svou privátní značku Dr. Max, která se snaží už několik let nabídnout zákazníkům kvalitu za férovou cenu. Dnes najdete v lékárnách Dr. Max víc než 500 produktů od této značky. Značka Dr. Max nabízí doplňky stravy, zdravotní pomůcky, vitamíny, či dermokosmetiku.

Dr. Max produkty pocházejí od špičkových výrobců. O tom svědčí i umístění Kloubní výživy Dr. Max Complex 3 Aktiv v nezávislém spotřebitelském časopise DTest, ze kterého si produkt odnesl jedno z nejlepších ohodnocení v roce 2016.

Získejte exkluzivní slevy v Dr. Max

Všechny Dr. Max slevy můžete vidět na webu Tipli. Kromě toho můžete na Tipli nakupovat s až 5% cashbackem. To znamená, že například nakoupíte léky a zdravotní potřeby za 2 500 Kč a zpátky na účet se vám připíše 125 Kč.

Začít nakupovat s cashbackem

Související obchody

Pilulka.cz, Lékárna.cz, BENU Lékárna, Dr. Max, Feedo

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se