Dr. Max karta výhod: slevové poukazy i lékařská konzultace!

Tipy k nákupuVěrnostní programy  |  Nakupování 22. 3. 2022

Využít služeb lékárny potřebuje čas od času každý. Pokud navíc můžete pořídit léky za výhodnější cenu, je to příjemný bonus. Pro věrné zákazníky je v lékárnách Dr. Maxe připraven věrnostní program - Karta výhod, díky němu svým zákazníkům nabízí široký výběr zboží, nízké ceny, slevy na doplatky léků s jednoduchou registrací online nebo v kterékoliv lékarně Dr. Max.

Dr. Max - karta výhod

Síť lékáren Dr. Max má přes 400 poboček v celé České republice. Kromě samotných lékáren provozuje také e-shop. Svým zákazníkům nabízí členství ve věrnostním programu Karta Výhod Dr. Max. Jak už samotný název vypovídá, díky Kartě výhod lékárny Dr. Max můžete získat spoustu skvělých benefitů. Určitě tedy neprohloupíte, pokud si ji pořídíte. Vyplatí se to! A na jaké konkrétní výhody se můžete těšit?

Jak se zaregistrovat (Registrace Dr.Max)

Nejjednodušším způsobem registrace do věrnostního programu Dr. Max je vyplnění registračního formuláře přímo v kterékoliv lékárně Dr. Max

Zájemci se mohou do věrnostního programu přihlásit také on-line. Po odeslání elektronického formuláře získá každý zájemce unikátní čárový kód na zadanou emailovou adresu. Tento kód je nutné následně předložit na jakékoli pobočce lékárny Dr. Max. Obratem dostanete kartu Výhod a můžete začít okamžitě čerpat.

Výhody programu

Klientský program Karta výhod Dr. Maxe poskytuje svým klientům opravdu širokou škálu odměn, výhod a slev.

Slevy Dr. Max

Karta výhod Dr. Max svému majiteli poskytne zajímavé slevy. Přečtěte si, jak pomáhá ušetřit peníze.

  • Sleva až polovina z doplatku na léky na recept - Tuto slevu může uplatnit každý držitel Karty výhod. Stačí ji předložit v jakékoliv Dr. Max lékárně. Sleva je poskytována ve formě neuplatnění maximální obchodní přirážky a vztahuje se na léky hrazené z prostředků veřejného zdravotního pojištění.

  • Individuální slevové kupóny - Získejte až několikrát ročně slevové kupóny šité na míru svým potřebám! Máte tedy jistotu, že je skutečně využijete. Kupóny obdržíte běžnou nebo elektronickou poštou. Výhodou je, že je můžete po celou dobu jejich platnosti použít opakovaně.

Nakupujte léky s cashbackem - ušetříte až 5 % z nákupu

Nakupování v kombinaci s Tipli cashbackem je jednoznačně nejvýhodnější možnost, jak ušetřit v lékárně Dr. Max. Můžete totiž získat až 5 % z utracené částky zpět do své peněženky. Jediné, co pro uplatnění této výhody musíte udělat, je prokliknout se do lékárny přes Tipli. Kromě toho můžete využít také aktuální slevové kupóny.

Nakoupit s cashbackem »
  • Sleva 5 % + 25 % na vybrané značky dermokosmetiky - Máte rádi kvalitní kosmetiku z lékárny? Dopřejte si pocit luxusní péče o pokožku a ještě ušetřete. Zakoupíte-li 1 produkt vybraných značek, získáte slevu 5 %. Při koupi 2 a více produktů stejné značky je na nejdražší z nich poskytnuta sleva ve výši 5 % a na zbylé pak až 25 %. Pozor! Slevu je možné uplatnit pouze v kamenných lékárnách, nikoliv na e-shopu.

    Značky, které koupíte levněji: A-derma, Ducray, Klorane, Uriage, Avène, Equilibria, Nuance, Darphi, Eucerin, Nuxe

  • Výrobky vlastní značky Dr. Max za ještě výhodnější ceny - Členové programu mohou nakupovat produkty privátní značky Dr. Max za příznivější ceny. Získáte tak za málo peněz hodně muziky. Značka Dr. Max si zakládá na kvalitě a nabízí například doplňky stravy, vitamíny, ale také dermokosmetiku.

  • Speciálně zvýhodněné ceny a pravidelné akční nabídky - Dr. Max karta přináší svému držiteli výhodu v podobě speciálních slev na léky volně prodejné i na předpis.

    TIP: Chcete účinně nakopnout svou imunitu? Zajímavé tipy na konkrétní produkty z lékárny Dr. Max najdete v tomto článku.

Aplikace Dr. Max

Karta Dr. Max tak bude k dispozici ve vašem telefonu pro případ, že byste ji zapomněli doma. Budete mít po ruce přehled svých nákupů, nebo informace o probíhajících akcích a slevách. Také snadno najdete nejbližší lékárnu Dr. Max v okolí. Aplikace obsahuje velmi užitečnou funkci Moje léky, která vám bude připomínat, jaké léky kdy užívat.

Lékařská konzultace zdarma

Tíží vás nebo vaše blízké nějaký zdravotní neduh a z jakéhokoliv důvodu nemůžete navštívit lékaře? Nebo potřebujete vysvětlit informace obsažené ve své zdravotní zprávě? Nechte si poradit přímo od odborníků z pohodlí domova! Jako držitel Karty výhod máte 2x ročně nárok na online lékařskou konzultaci zcela zdarma.

Příbalové letáky v elektronické podobě

Ztratili jste příbalový leták svých léků a nemáte tak po ruce důležité informace? Žádný problém. Můžete si jej snadno stáhnout v elektronické formě.

Další benefity

To ale ještě není zdaleka vše! Dr. Max Karta výhod nabídne mnohem víc.

Chcete se dozvědět více informací na téma zdraví? Pak vás potěší speciální brožury o atraktivních zdravotních tématech. Můžete si je jednoduše stáhnout a pak číst, kdykoliv budete mít chuť.

Jako člen programu budete mít také možnost navštívit rozmanité přednášky a vzdělávací programy.

Karta výhod dr. Max Pořídit si Kartu výhod se rozhodně vyplatí!

V lékárnách Dr. Max myslí na bezpečí svých klientů. V kterékoliv z nich je k dispozici speciálně školený pracovník, který je schopen poradit i s lékovými interakcemi. Vyhnete se tak nevhodným a nebezpečným kombinacím.

TIP: Prohlédněte si aktuální Dr. Max leták. Můžete tak jednoduše ušetřit ještě víc peněz.

Nákup léků jedině výhodně

Přečtěte si, ve kterých dalších lékárnách můžete ušetřit díky cashbacku od Tipli.

  • BENU Lékárna - Získejte cashback ve výši až 7,5 %
  • Pilulka.cz - Vybírejte z rozsáhlého sortimentu léků a ušetřete až 5 %
  • Lékárna.cz - Při nákupu můžete získat 5 % z utracené částky zpět do vaší peněženky
Další lékárny »

Související obchody

Pilulka.cz, Lékárna.cz, BENU Lékárna, Dr. Max

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se