Dm active beauty: Bod za bodem k výhodným nákupům!

Tipy k nákupuVěrnostní programy  |  Nakupování 10. 11. 2021

Od kosmetiky přes potraviny až po produkty pro vaši domácnost. To vše nakoupíte ještě výhodněji v dm drogerii díky novému programu dm active beauty. Zaregistrujte se a sbírejte body při každém nákupu.

Dm drogerie odmění každý váš nákup cennými body. Staňte se členem nového zákaznického programu i vy a vyměňujte nasbírané body za slevy na další nákupy ve všech prodejnách dm v České republice. Čtěte dál a zjistěte, jaké slevy na vás čekají.

Active beauty karta: Body za každý nákup

Věrnostní program drogerie dm se změnil, ale to důležité zůstává. Za každý nákup dostanete cenné body. Zapojte se tedy do programu dm active beauty a užívejte si slevy na kosmetické potřeby a drogerii i nadále. Potřebovat k tomu budete novou active beauty kartu, kterou si zřídíte v prodejnách dm.

Jak program funguje?

  • Za každých 25 Kč nákupu na prodejně dm drogerie získáte po předložení zákaznické karty 1 bod.
  • 1 bod = sleva 0,25 Kč
  • Po dosažení hranice 200 bodů si body snadno vyměníte za slevu na další nákup.
  • S doplňkovou kartou pro další členy vaší rodiny sbíráte body ještě rychleji.
  • V rámci speciálních aktivit máte možnost získat vícenásobné a extra body navíc.
Dm drogerie karta

POZOR! Vaše body jsou platné po dobu 36 měsíců od okamžiku jejich připsání na vaše zákaznické konto. Myslete proto na uplatnění svých bodů dříve, než vyprší jejich platnost.

Od března 2019 si sami určíte, kdy slevu využijete

Doposud jste slevu za nákupy získávali vždy k prvnímu dni v měsíci dle výše vašeho bodového konta. Od března 2019 však dochází ke změně ve způsobu získání slevy na váš nákup. Nově vy sami rozhodnete, jak vysokou slevu za body chcete při placení využít.

Body můžete proměnit ve slevu opakovaně během měsíce – stačí jich mít dostatek. Po dosažení hranice 200 bodů tak záleží jen na vás, kolik bodů proměníte ve slevu na další nákup. Jakou hodnotu mají vaše body?

  • 200 bodů = 50 Kč sleva
  • 1 000 bodů = 250 Kč sleva

TIP: Registrujte svoji active beauty kartu a využívejte eKupony. S eKupony máte možnost sbírat vícenásobné a extra body. Rychleji tak navýšíte své bodové konto.

Registrace do programu active beauty online

Neváhejte a zaregistrujte se do nového programu dm drogerie online během pár minut. Novou kartu obdržíte poštou do 2 až 4 týdnů. Pokud nechcete na novou kartu čekat a chcete body sbírat ihned, zajděte do své oblíbené dm prodejny, kde získáte přihlašovací formulář s novou kartou. Tu můžete při nákupu rovnou použít, nechat si načíst body za nákup a zaregistrovat se až následně online z domova.

TIP: Máte stále původní fialovou zákaznickou kartu s nevyčerpanými body? Kontaktujte dm zákaznický servis (po-pá od 8:00 do 21:00) na telefonním čísle 800 100 808, kde vám pomohou s převodem bodů na novou active beauty kartu.

Aplikace pro váš chytrý telefon

Zjistěte okamžitě informace o dm aktivitách a nabídkách. Aplikace s názvem Dm Česká republika je k dispozici zdarma ke stažení v Google Play a App Store. Co všechno můžete ve svém mobilu najít?

Dm drogerie karta
  1. aktuální novinky, aktuální dm drogerie leták nebo active beauty magazín
  2. vyhledávač nejbližší prodejny v okolí - Shopfinder
  3. kontakt a otevírací dobu každé prodejny
  4. možnost nahrát svou dm active beauty kartu a mít ji tak stále při sobě

Ztratili jste svou dm active beauty kartu? Získejte náhradní!

V případě, že jste svou dm active beauty kartu ztratili, si můžete kdykoli objednat kartu náhradní, a to buď online nebo telefonicky na čísle 800 100 808 (po-pá od 10:00 do 16:00). Novou kartu obdržíte během 4 až 6 týdnů.

Náhradní dm drogerie karta pak bude automaticky přiřazena k vašemu active beauty zákaznickému kontu. Zároveň se zasláním karty dostanete nové číslo dm active beauty karty. Vaše staré číslo zákaznické karty bude z bezpečnostních důvodů deaktivováno. Veškeré nasbírané body samozřejmě zůstanou na vašem zákaznickém kontě uložené.

Aktuální akční letáky online na Tipli!

Chcete mít přehled o všech aktuálních akcích nejen v drogerii dm? Díky Tipli se už nemusíte probírat hromadou papírových letáků. U nás totiž najdete všechny akční letáky online na jednom místě!

Aktuální letáky »

Související obchody

DM drogerie

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se