Deichmann: boty do každého počasí

Tipy k nákupuDěti  |  Rodiče a děti 10. 11. 2021

Ne jen šaty dělají člověka. K dokonalému vzhledu potřebujete i dokonalé boty. Kde takové najít? No přece v internetovém obchodě a prodejnách Deichmann! Podívejte se s námi na to nejlepší z nejlepšího z jejich aktuální zimní kolekce.

Jak už z názvu společnosti vyplývá, jedná se o původem německou společnost, která do Česka expandovala v roce 2003. Čeští zákazníci si nejvíce oblíbili design výrobků, kvalitu a dobrý zákaznický servis - v případě Deichmannu není problém například s reklamací výrobku.

Kvalita a pohodlí za spotřebitelsky výhodné ceny (aktuální slevy si můžete v klidu prohlédnout v akčním letáku). Přesně to Deichmann nabízí! Podlehněte jednomu, nebo hned několika jeho lákavým modelům bot. Dnes si blíže představíme zimní vychytávky z dílny obuvní velmoci.

Dámy, buďte trendy i v zimě!

Dámy to mají v zimě asi nejsložitější. Jeden pár obuvi ani zdaleka nestačí. Ke kabátu se hodí elegantnější modely, na chůzi po zasněžených a zledovatělých cestách zase spíše zimní boty s protiskluzovou podrážkou. Nejedno ženské srdce zatouží i po krásných kozačkách, a takto bychom mohli pokračovat. :-)

TOP 3 dámské zimní boty

Deichmann: topánky

1) Hnědé boty na šněrování - ideální výbava na zimu pro každou ženu. V oblasti paty a špičky mají o něco tmavší odstín, který jim dodává jemný vintage vzhled.

2) Černé kozačky -Elegantní střih a černá barva se postarají o jednoduchou kombinaci s téměř všemi styly oblékání. Nízký podpatek s odrážkami navíc přispívá k optimálnímu přilnutí k povrchu - to je v ne vždy příznivém zimním počasí velmi důležité.

3) Kotníková obuv na šněrování - nízké boty na šněrování značky Graceland jsou vhodné do každého počasí. Podpatek vám krásně prodlouží nohy a ještě víc podtrhne vaší ženskost.

Obuv na zimní měsíce pro pány

Páni v posledních letech, co se týká módy, nijak nezaostávají. Čím dál častěji vidíme v ulicích stylově oblečené muže. Pánové, dokonalou tečku za svojím outfitem taktéž spravíte výběrem vhodných bot! Deichmann obuv je ideálním rešením pro výběr bot na každou příležitost.

Objevte krásné zimní pánské boty

Deichmann: topánky

1) Vrchní materiál bot AM Shoe je vyrobený z pravé kůže, kvalitu zpracování opticky zvýrazňuje světlé prošívání. Obuv má robustní profilovou podešvu, která zaručuje pevný krok i v nepříznivém počasí.

2) Hnědé kotníkové boty jsou zateplené, proto je můžete klidně nosit i v chladnějším počasí. Obuv má díky koženému prevedení jednoduše sladíte i k elegantnějšímu outfitu.

3) Pokud raději zůstáváte věrní klasické černé, jistě oceníte tyto kotníkové boty značky Memphis One. Boty nejsou zateplené, proto se spíše hodí do teplejších zimních dnů.

Ochraňte dětské nožičky ve studených zimních dnech

Dětem se noha stále formuje, proto je důležité brát při výběru ohled na tvar a materiál podrážky. Případně můžete do botky vložit ortopedické vložky, které ochraňují před tvorbou plochých nohou. Při volbě nezapomeňte ani na dostatečné zateplení boty. Raději kupujte o něco větší velikost(děti v zimě mají většinou punčocháče či hrubší ponožky a jejich noha také roste rychleji).

Dětské zimní boty nejvyšší kvality

Deichmann: topánky

1) Dívčí boty s růžovou podrážkou obsahují TEX membránu, která udržuje optimální prostředí pro chodidla i ve zhoršených klimatických podmínkách. Membrána kromě toho zamezuje pronikání vody dovnitř obuvi.

2) Chlapecké boty Fila jsou zateplené a mají dobrou protiskluzovou podrážku. Pěkná modro-hnědá barva s výraznějšími tkaničkami navíc nabízí pěkný design obuvi.

3) Dívčí zimní obuv značky Venice jistě potěší srdíčko každé malé parádnice. Vy se zase nemusíte obávat o její zdraví, díky protiskluzové podrážce a zateplenému vnitřku.

Související obchody

Baťa, Shooos, Freshlabels, Footshop, SvětBot.cz, ZOOT, Tchibo, DEICHMANN, TOP SHOP, New Balance

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se