Darujte náramky, které již pár let diktují trendy

Tipy k nákupuMóda  |  Vánoce 10. 11. 2021

Pokud nepatříte k těm, kteří chtějí Vánoce odbýt jen obálkou s penězi, ale hledáte pro své nejbližší dárek, kterým uděláte radost, tak se určitě podívejte české náramky Lavaliere, které skvěle doplní outfit každé ženy i muže. A každý se přeci chce cítit výjimečně.

Jak řekla Coco Chanel: "Je nemožné, aby měla žena špatnou náladu, když má na sobě skvělý outfit". Naopak Arthur Ashe říkal: "Oblečení nedělá muže, ale když už mužem je, skvěle vylepší, jak na něj ostatní pohlížejí".

Jaký náramek vybrat pro ženu

Všechny ženy chtějí vypadat dobře. Náramky Lavaliere můžete vybírat podle znamení zvěrokruhu, významu symbolů (buddha, kočka, jaguar a další), barev kamenů nebo jen podle toho, jaký se vám líbí nejvíce.

TIP: Pokud nosí žena, kterou chcete obdarovat, spíše usedlejší barvy, nevybírejte výrazné barvy jako jsou oranžová, žlutá nebo růžová. Naopak žena, která má ráda barvy takový náramek ocení.

Lavaliere

Zleva: Růženín (949 Kč), Dámský náramek s kotvou (1 149 Kč), Rudý granát AAAA (2 149 Kč)

Jaký náramek vybrat pro muže

Netradiční dárek pro muže je šperk. Mnoho žen si myslí, že muži touží jen po adrenalinových zážitcích, doplňcích na auto nebo vrtačce.

Chlapi si svou oblíbenou vůni i adrenalinový zážitek vyberou sami. Náramek na ruku potěší mnoho z nás, chlapů. A ty od Lavaliere doplní outfit každého muže a podtrhnou jeho styl.

Nosit je lze při jakékoliv příležitosti, hodí se jak k obleku, tak sportovnímu outfitu. Výhodou náramku je, že ho obdarovaný nosí stále na své ruce a vždy si tak na toho, kdo mu ho věnoval vzpomene. A to je přeci účel dárku ne?

lavaliere2

Zleva: Pánský korálkový náramek - černý lesklý a matný achát (1 449 Kč), Černý matný achát, láva, stopery (1 299 Kč), Pánský náramek s kotvou (1 149 Kč)

Jak vybrat správnou velikost

Většina žen má velikost "S" Ty, které mají více krásy, a tím i větší zápěstí, zvolte raději velikost "M". U mužů je to podobné. Záleží jako moc velcí chlapy to jsou. Běžné mají velikost "M" nebo "L".

Pokud si nejste jistí, tak vám s velikosti ráda poradí designérka Natálie. Pokud by byl náramek větší, nebo naopak menší, nevadí, velikost náramku vám za cenu poštovného upraví. Pokud se ale budete řídit návodem, nemůžete udělat chybu.

lavaliere - jak vybrat velikost

O Lavaliere

Na rozdíl od levných a nekvalitních náramků z Číny jsou ty od české značky Lavaliere vyrobeny z pravých přírodních kamenů, drahokamů, pravých perel a prvků ze stříbra a zlata.

Výroba probíhá v České republice na míru dle vašeho přání, velikosti a s pozáručním servisem. Všechny náramky Lavaliere jsou ručně vyrobeny, očištěny, zkontrolovány a zákazníkovi odeslány v luxusní dárkové krabičce. U kamenů a perel je kladen důraz na grading a použítí jen těch nejkvalitnějších stupňů jakosti.

Proč náramek od Lavaliere

  1. Vyrobeno ručně na míru v České republice
  2. Vyrobeno jen z nejkvalitnějších materiálů
  3. Pozáruční servis
  4. Luxusní dárková krabička se sametovým pytlíčkem na uložení náramku
  5. Každý náramek vyjadřuje osobnost nositele a má svůj význam
  6. Možnost vrátit do 14 dnů bez udání důvodu
  7. Certifikát Český výrobek

Osobnosti

Náramky Lavaliere si oblíbily i známé osobnosti. Například Nikola Bechyňová, česká miss Face 2015 a 4. nejkrásnější žena světa. Známý sporťák a partner Karolíny Plíškové, Michal Hrdlička.

Své vlastní kolekce si navrhli nejen již jmenovaní, ale také Veronica Biasiol, oblíbená fashion a beauty bloggerka, hvězda Youtube i Instagramu. Brand ambassadorem značky Lavaliere je i Robin Bery, český fashion guru. A to není vše, miluje je Veronika Kašáková, frontman kapely Dymytry a další.

Související obchody

Šperky.cz, Brilianty.cz, Klemantis, PandaHall.com, Lavaliere

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se