Další poskytovatelé povinného ručení

Tipy k nákupuFinance  |  Povinné ručení 10. 11. 2021

V předchozích článcích jsme vás seznámili se čtyřmi z nejoblíbenějších poskytovatelů povinného ručení. Jaké jsou ale další velké společnosti, které tento typ pojištění nabízí? Představujeme 4 další pojišťovny a jejich nabídku povinného ručení. Jako bonus přidáváme i tipy, jak na něm ušetřit.

AXA povinné ručení

Mezi společnosti skupiny AXA patří mimo životní pojišťovny, penzijní společnosti a dalších také AXA pojišťovna a.s. Ta je nejmladším členem společnosti a v ČR své služby nabízí od roku 2008. Kromě pojištění vozidel nabízí také pojištění bydlení – na domácnost nebo stavby.

U AXA pojišťovny lze sjednat povinné ručení ve 3 základních variantách. Tato nabídka je pro lidi, kteří nemají zájem platit služby navíc a chtějí jednoduše dostát požadavkům zákona. V případě limitu 35/35 jde o nejlevnější povinné ručení od AXA. Vybírat můžete z těchto limitů (vpravo):

Limity povinného ručení AXA:

  • 35/35
  • 70/70
  • 140/140

Pokud chcete ale ještě další připojištění, nabízí AXA 3 balíčky, které kombinují několik služeb za zvýhodněnou cenu:

  • POV PLUS – limit povinného ručení 35/35 + připojištění úrazu řidiče s limitem 250/125 tis. Kč (trvalé následky / smrt řidiče)
  • POV EXTRA – limit povinného ručení 70/70 + připojištění úrazu řidiče s limitem 500/250 tis. Kč (trvalé následky / smrt řidiče) + připojištění zavazadel do 10 000 Kč
  • POV PREMIUM – limit povinného ručení 140/140 + připojištění úrazu řidiče s limitem 1 mil./500 tis. Kč (trvalé následky / smrt řidiče) + pojištění zavazadel do 15 000 Kč + připojištění vlastní totální škody do 150 tis. Kč.

Problémy s pojištěním jsou minulostí!

Říkáte si, že pojištění je sice super, aly vy prostě nemáte nervy na jeho zařizování? Všechny ty nabídky, podmínky, smlouvy… Zkuste auto na leasing! Leasingová společnost zajišťuje povinné ručení, servis a další správu vozu. A vy (si) prostě jezdíte. :-)

Kooperativa povinné ručení

Kooperativa povinné ručení

Kooperativa je česká pojišťovna se stabilním zázemím Vienna Insurance Group. Kromě povinného ručení nabízí i všechny další druhy standardních pojištění pro občany i firemní klientelu. Na českém trhu je pojišťovna Kooperativa bezmála 30 let a má více než dva miliony zákazníků.

Kooperativa nabízí povinné ručení se třemi možnými limity:

  • 35/35
  • 70/70
  • 100/100

Balíčky služeb jako takové Kooperativa nenabízí, ke každému povinnému ručení ale můžete přidat jedno nebo více připojištění. Zabezpečení navíc zařídíte pro výhledová skla, zavazadla, pro případy živelných neštěstí a další. Připojistit můžete i sebe, formou úrazového pojištění.

Kooperativa nabízí také možnost sjednání povinného ručení online. Zabere to jen pár minut a vy se nemusíte trmácet na pobočku. Navíc nehrozí, že by vám obsluha na přepážce vnutila i produkty, které vůbec nechcete.

Tipli šetří za vás

Dnešní doba je drahá a dávat si nějakou tu korunu stranou nemusí být snadné. Naštěstí ale existují jednoduché a chytré způsoby šetření. Na Tipli.cz vám část z ceny objednávky povinného ručení vrátíme zpět! (Pssst, peníze umíme vracet i u jiných produktů ;-) )

ČPP povinné ručení

Česká podnikatelská pojišťovna působí na našem trhu od roku 1995 a je stabilní a univerzální společností, která klientům nabízí moderní komplexní pojistná řešení. V roce 2005 se stala součástí Vienna Group Insurance, jedné z největších pojišťovacích skupin v Evropě. Silnou pozici si ČPP udržuje zejména v pojištění vozidel, nabízí ale produkty i z dalších oblastí.

V oblasti povinného ručení je Česká podnikatelská pojišťovna na 3. místě v ČR, nabízí ho ve 3 variantách:

  • SPOROPOV – základní produkt pro ty, co využívají auto hlavně v Česku. Limit pojištění je 35/35. Pozor, v Evropě budete platit spoluúčast na pojistné události.
  • SPECIÁLPOV – zlatá střední cesta kryje škody doma i v Evropě. Pojistný limit je 50/50. Zdarma získáte i úrazové pojištění řidiče a pojištění vozíku do 750 Kg.
  • SUPERPOV – varianta pro náročnější klienty platná po celé Evropě. Limit pojištění je 111/111. Úrazové pojištění řidiče je kryto dvojnásobným limitem a pojistka vozíku do 750 Kg je také v ceně. Navíc získáte zvýhodněnou sazbu pro připojištění.
Uniqa povinné ručení

Uniqa povinné ručení

Cílem pojišťovny UNIQUA je vycházet vstříc potřebám občanů i firem. Její působení na českém trhu začalo v roce 1993. Pojišťovna je součástí koncernu UNIQUA, pojišťovací skupiny s více než dvousetletou tradicí. Společnost nabízí produkty v oblasti životního a neživotního pojištění a dostala za ně řadu ocenění.

Pojišťovna UNIQA nabízí povinné ručení ve třech variantách limitů. Limit vybírejte hlavně podle rizika, ve kterém se můžete ocitnout. Jezdíte často ve městě nebo po dálnici? Pak hrozí, že případná nehoda bude mít vážné důsledky. Lépe vás pak zajistí vyšší pojistný limit.

Limity povinného ručení UNIQA:

  • 35/35
  • 50/60
  • 100/100

S vyššími tarify povinného ručení získáváte úrazové pojištění dětí ve voze zdarma, stejně jako fixní pojistné po celou dobu pojištění. První autonehoda se navíc neodrazí na vašem pojistném bonusu.

Slevy na povinné ručení

U většiny společností můžete získat jednu nebo více slev. Není proto důvod kupovat povinné ručení zbytečně drahé. Vždy pátrejte po tom, zda nedosáhnete na některou ze slev.

ONLINE - Pojištění zařizujte online. Téměř každá pojišťovna prodává své služby na internetu levněji než na pobočce. Nejvíce pak ušetříte, použijete-li srovnávač pojištění.

PŘIPOJIŠTĚNÍ - Pokud si k základnímu pojištění sjednáte ještě doplňkové připojištění, nezřídka získáte celý balíček se slevou. Cca 10-15 %. Zvažte, zda nevyužijete třeba pojištění skel či úrazové pojištění cestujících.

CASHBACK - Část ceny objednávky můžete dostat zpět. Vždy si ověřte, zda vám na Tipli.cz nemůžeme u pojišťovny nabídnout slevu. Podívejte se na cashback na povinné ručení. Třeba zjistíte, že díky Tipli je původně drahá nabídka levnější než ta, kterou jste vybrali místo ní.

BONUS - Všechny pojišťovny nabízejí slevu na povinné ručení za bezproblémové řízení. Většinou získáte 5 % slevu za každý rok bez nehod.

Povinné ručení za 5 minut!

Výběr a sjednání povinného ručení už nemůže být snadnější. Porovnejte všechny nabídky na jednom místě a zvolte variantu šitou na míru vašich potřebám. Sjednejte ho online a ušetřete až 70 % na pojistném!.

Srovnat povinné ručení »

Související obchody

pojisteni.cz, Kooperativa, Uniqa, ČPP

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se