ČSOB pojišťovna: Výhodné pojištění i povinné ručení

Tipy k nákupuFinance 8. 1. 2023

ČSOB Pojišťovna, a.s. je velkým hráčem v oblasti pojišťovnictví na českém trhu. Připravili jsme základní představení pojišťovny, historii a přehled TOP produktů, které spokojení zákazníci využívají.

ČSOB Pojišťovna, a.s. je univerzální pojišťovna nabízející ucelené pojišťovací služby občanům, živnostníkům, malým a středním obchodníkům i velkým korporacím v oblasti životního i neživotního pojištění. Zázemí má pojišťovna ČSOB ve skupině ČSOB a silném nadnárodním akcionáři KBC. To umožňuje zákazníkům pojišťovny získat za výhodných podmínek komplexní ošetření finančních potřeb.

Historie pojišťovny ČSOB

ČSOB Pojišťovna vznikla v dubnu roku 1992 a pod současným názvem působí od ledna roku 2003. Pojišťovna patří kapitálově k nejlépe vybaveným pojišťovnám na českém trhu. Roku 2015 byla ČSOB Pojišťovna ohodnocena ratingovou agenturou Standard & Poor's ratingem A- ? a tím tak potvrdila svou dlouhodobě silnou pozici na českém trhu. Pojišťovna se opírá o stabilní zázemí a osvědčené know-how hlavního akcionáře KBC Verzekeringen NV z nadnárodní skupiny KBC. Pojišťovna tak nabízí jedny z nejkvalitnějších služeb a produktů na českém trhu.

Cestovní pojištění

S cestovním pojištěním od ČSOB Pojišťovny se nebudete bát vycestovat do zahraničí. Pojištění pro případ vzniku úrazu, odpovědnosti za újmu, poškození nebo ztráty zavazadel a mnoho dalších rizik kryje cestovní pojištění od ČSOB Pojišťovny. Asistenční služba je na telefonu 24 hodin denně v českém jazyce, takže se nemusíte bát, že byste zůstali bez pomoci a rad profesionálů. V případě uváznutí v zahraničí pojišťovna automaticky prodlužuje cestovní pojištění, v případě potíží vám tak nepřibydou starosti navíc.

Cestovní pojištění

TIP: Chcete-li čerpat co nejvíce služeb a výhod, je dobré kombinovat služby pojišťovny a banky ČSOB.

Ušetřit i na službách? S cashbackem je to možné!

Ušetřit se dá nejenom na nákupech oblečení, elektroniky nebo letenek. Se službou cashback ušetříte i na sjednání služeb online! Poradíme, jak na levné služby ČSOB s cashbackem.

  1. Zaregistrujte se na Tipli.cz.
  2. Ve vyhledávači najděte ČSOB Pojišťovnu.
  3. Klikněte na tlačítko Nakoupit, budete přesměrování na stránky společnosti.
  4. Sjednejte si služby online a část peněz se vám vrátí na účet. Konkrétně u ČSOB Pojišťovny dostanete zpět až 10 %.

Povinné ručení

Proč si sjednat povinné ručení u ČSOB Pojišťovny? Přesvědčí vás velké množství výhod jako úrazové pojištění řidiče až do 300 000 Kč, limity až 200 mil. Kč, pokrytí škod i na vlastníkově vozidle nebo asistenční služby pro případ poruchy i nehody vozidla. Budete-li sjednávat povinné ručení online, získáte tak 20 % slevu. Na webových stránkách společnosti ČSOB Pojišťovna klient najde různé variace povinného ručení a vybere si tak tu, které mu bude vyhovovat nejvíce.

TIP: Přemýšlíte o změně poskytovatele povinného ručení? Přinášíme 10 rad, jak ukončit povinné ručení.

Havarijní & majetkové pojištění

Hlavními výhodami, které ČSOB Pojišťovna v rámci povinného ručení představuje, je netradičně vysoký 5% bonus za každý rok bez nehody, pojištění skel (až do výše 50 tisíc Kč) nebo garance platnosti po celé Evropě. Můžete tak zůstat v klidu i na dovolené.

Pojištění domácnosti je bezesporu nejdůležitější pojištění. Jaké tedy získáte výhody na majetkové pojištění u pojišťovny ČSOB? Například slevu 10 % při sjednání online a další 3 % za každý bezeškodný rok, pojištění kočárků a jízdních kol i na místech mimo domov nebo asistenční služby, které zavolají zámečníka nebo opraváře, kdykoliv je bude třeba.

ČSOB Pojišťovna

TIP: Rozhodujete se a nevíte, podle čeho a jak si vybrat povinné ručení? Vyzkoušejte Tipli srovnávač povinného ručení.

ČSOB Pojišťovna pobočky

Na internetových stránkách má ČSOB Pojišťovna seznam všech poboček ve velkých i malých městech ČR s jejich adresami. K jednotlivým pobočkám je samozřejmě přehledně přiřazena i otevírací doba.

ČSOB Pojišťovna Kontakt

Pojišťovnu můžete kontaktovat pomocí infolinky na čísle 466 100 777, asistenční služby pro klienty kontaktujete pomocí čísla 222 803 442 nebo vyplněním webového formuláře, který naleznete v sekci Kontakty.

Související obchody

AXA ASSISTANCE, BNP Paribas, ČSOB, Banka CREDITAS

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se