Comtessa: Vyberte si z nejlepších módních kousků

Tipy k nákupuMóda  |  Dámská móda 10. 11. 2021

Hledáte originální kousek, který oživí váš šatník? Už nemusíte hledat. S Comtessa si určitě vyberete! Zapomeňte na neforemné oblečení, které kazí dojem. Vsaďte na jistotu a dodejte outfitu šmrnc. Přinášíme vám nejlepší výběr kvalitního oblečení.

Chcete vypadat oslnivě a cítit se skvěle? Máme pro vás tip! Zavítejte na stránky a Comtessa prohlédněte si moderní oblečení. Navštivte například kamennou prodejnu Comtessa Praha nebo si vyberte z dalších měst. Přehled prodejen naleznete na stránkách Comtessa outletu. O své zákazníky se starají s láskou a věřte, že odejdete s úsměvem a trendy kouskem.

Comtessa - vždy stylová

Obchod je zaměřený pouze na dámskou módu. Na Comtessa eshopu vás překvapí kvalitou a skvělou cenou. Každá žena si zde přijde na své. Udělejte si radost a oblečte se stylově! Nabídka je víc, než luxusní - od kabátů, bund přes trička, kalhoty až po společenské šaty.

Stejně jako Tipli, tak i Comtessa odměňuje své zákazníky. Při každém nákupu se načtou na klubovou kartu slevy, které můžete využít na nezlevněné zboží.

comtessa oblečení

Comtessa eshop nabízí i vlastní značku Lipstick, díky které budete jedinečná!

Comtessa šaty - výběr z kolekce

Sháníte vysněné šaty na léto, ve kterých všechny okouzlíte? Comtessa vás zaujme výběrem materiálů a perfektními střihy, které zvýrazní vaše křivky. Máme pro vás 3 tipy na krásné Comtessa šaty! Mrkněte na ně.

1. Bordó krajkové šaty

Do divadla, na sklenku vína s kamarádkou nebo na obchodní schůzku. Tyto dámské krajkové šaty vás osloví na první dojem! Kombinace krajky v bordó barvě a černé sukně je nepřekonatelná. Pásek a celkový střih šatů zvýrazní vaši postavu. K šatům vyberte lodičky v bordó odstínu. Budete neodolatelná!

  • Kategorie: společenské šaty
  • Velikost: přímo v obchodě
  • Cena: 1340 Kč

comtessa krajkové šaty
comtessa smetanové šaty

2. Smetanové šaty

Vhodné pro každou příležitost - na svatbu, zkoušky, schůzku. Aplikace krajky a průsvitného materiálů přidávají šatům na elegantnosti. Jsou jednoduché, ale přitom chic! Nebojte se sáhnout po barveném náhrdelníku, kterým oživíte celý outfit.

  • Kategorie: společenské šaty
  • Velikost: přímo v obchodě
  • Cena: 1340 Kč

TIP: Sháníte svatební šaty za skvělou cenu? Poradíme vám jak vybrat šaty na svatbu!

3. Tmavě modré šaty s kamínky

Chystáte se na večírek nebo s přítelem na večeři? V těchto večerních šatech budete za bohyni! Comtessa je zkrátka profík přes dámskou módu a víc co se nosí. Kombinace třpytivých kamínků a tmavě modré je svůdná a nikoho nenechá chladným. Pečlivě si vyberte i padnoucí spodní prádlo. Budete se cítit sebevědomě.

  • Kategorie: společenské šaty
  • Velikost: přímo v obchodě
  • Cena: 1940 Kč

comtessa tmavě modré šaty

Nakupujte na Tipli levněji!

Víte, že můžete na Comtessa.cz nakupovat online a ušetřit díky cashbacku? A jak cashback funguje? Stačí nakoupit přes Tipli u jednoho z více než 450 partnerských obchodů a získáte část peněz zpět z nákupu na účet.

Nakoupit na Comtessa

Související obchody

Astratex.cz, Šperky.cz, DEICHMANN, Lindex, Trendovo.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se