Co všechno se dá koupit na e-shopu Vivantis?

Tipy k nákupuMóda  |  Krása a zdraví 10. 11. 2021

Společnost Vivantis u nás vznikla v roce 2001 a od té doby nabízí nejen ženám krásné a kvalitní produkty za skvělé ceny! A z čeho se nabídka Vivantis vlastně skládá? Na to se dnes podíváme!

V minulém článku jsme si představili Příběh firmy a e-shopu Vivantis, dnes se blíže zaměříme na to, jaké výrobky nabízejí. V e-shopu najdete vše pro dokonalý vzhled dam, pánů i dětí! Kromě oblečení zde natrefíte i na kvalitní kosmetiku a parfémy, kabelky, doplňky a hodinky světoznámých značek.

Vivantis móda

Čo všetko sa dá kúpiť na e-shope Vivantis

Internetový obchod vás obleče od spodního prádla přes rifle až po kabátek. V nabídce jsou módní kousky pro pány, dámy a děti. Máte rádi elegantnější modely? Omrkněte značky jako S. Oliver, Smasched Lemon či Guess. Upřednostňujete pohodlnější oblečení na běžné nošení? Zkuste Roxy, Desigual nebo Converse.

Vivantis kosmetika

Čo všetko sa dá kúpiť na e-shope Vivantis

Každá žena se chce sama sobě líbit – a krása pramení především ze zdravého těla i duše. Přesně proto zde najdete nejen nejrůznější dekorativní kosmetiku na každý kousíček vašeho těla. Vivantis pro zdraví dělá maximum a proto zde najdete i širokou paletu pečující kosmetiky.

Vivantis kabelky

Čo všetko sa dá kúpiť na e-shope Vivantis

Kabelek není nikdy dost! Malé, velké, elegantní, psaníčka, cross-body...Tolik druhů, už si jen vybrat! Na večer s přáteli či rodinnou oslavu zvolte malou Vivantis kabelku, do které stačí vzít to nejnutnější. Naopak na den v práci, kdy potřebujete věci na celý den, je vhodnější pořádná prostorná kabelka. O kvalitu se postarají značky Michael Kors, Calvin Klein, DKNY a mnoho jiných.

Vivantis hodinky

Čo všetko sa dá kúpiť na e-shope Vivantis

Krásné Vivantis hodinky jsou ideálním doplňkem každé ženy i muže. Vyberte si ty pravé pro vás z obrovského množství ručičkových, digitálních a smart hodinek - s koženým, zlatým, kovovým nebo jiným řemínkem podle vašeho přání. Koho by přeci nelákaly značky jako Tommy Hilfiger, Casio či Daniel Klein?

Vivantis parfémy

Čo všetko sa dá kúpiť na e-shope Vivantis

Už máte vybrané oblečení, kabelku, outfit doplněný hodinkami a vhodným make-upem. K dokonalému vzhledu už chybí jen Vivantis parfém! Která vůně je vaše oblíbená? Vyzkoušejte značky Guess, Chloe, Hugo Boss a další. Vybere si zaručeně každí!

Vivantis šperky

vivantis pandora

Diamanty jsou nejlepším přítelem ženy a krásná ozdoba by měla doplnit každou dámu. Proč se nepoohlédnout třeba po stále více populárních Vivantis Pandora špercích?

Související obchody

Vivantis

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se