Cinema City Club: Jaké výhody získají členové?

Tipy k nákupuVěrnostní programy  |  Nakupování 10. 11. 2021

Čím překvapit na výročí? Co s volným večerem? Kam zajít s dětmi o prázdninách? Všechno za vás vyřeší multikino Cinema City, kde najdete nejnovější filmy pro každou příležitost. Vezměte přítelkyni na sladkou romanťárnu, s kamarádem si zajděte na pořádné sci-fi a s dětmi zase honem na nejnovější animáček. S věrnostním klubem Cinema City navíc ušetříte při každé návštěvě.

Ať už jste fanda akčních filmů nebo dáváte přednost romantice, v Cinema City si vždy vyberete, na co máte chuť. A s výhodami Cinema City Club navíc ušetříte nejen na vstupném, ale i na občerstvení. Zjistěte, jaké výhody na vás čekají a jak je získat. Nenechte si ujít už žádnou filmovou novinku.

Bohaté výhody pro členy Cinema City Club

Ať už jste v kině každý měsíc nebo jen jednou ročně, věrnostní program Cinema City Club odměňuje každého. Kromě okamžité slevy na vstupném můžete využít také odměny za nasbírané body, získat dárek k narozeninám nebo se účastnit speciálních projekcí. A v newsletteru se pravidelně dozvíte také o novinkách ze světa filmu. Na co se můžete těšit?

Cinema City Club

TIP: Sledujte také Cinema City slevy na Tipli a objevte všechny speciální nabídky tohoto multikina.

Sleva 20 Kč z každé vstupenky

Nezáleží, jestli jste v kině jako doma nebo ho navštěvujete jen výjimečně. S věrnostním klubem Cinema City ušetříte na každé vstupence. Sleva 20 Kč platí pro 2D a 3D projekce, IMAX, 4DX a VIP Chodov, včetně vstupenek pro studenty, děti a seniory. Ušetříte tak můžete až 50 Kč!

Běžná cena
Sleva studenti, senioři, děti
Klubová sleva 20 Kč
Běžná cena179 Kč
Sleva studenti, senioři, děti149 Kč
Klubová sleva 20 Kč129 Kč

POZOR: Slevu 20 Kč můžete uplatnit maximálně na 4 vstupenky na stejnou projekci.

Odměny za věrnostní body

Pokud navštěvujete kino pravidelně, rozhodně si zamilujete také další výhody Cinema City klubu. Abyste si užili ještě více zábavy, sbíráte na svou klubovou kartu body. Ty získáte za registraci, za každý nákup vstupenek i za prodloužení členství. A kolik bodů dostanete?

 
Počet získaných bodů
 Registrace
Počet získaných bodů15 bodů
 Prodloužení členství
Počet získaných bodů10 bodů
 Nákup vstupenek v kině (2D, 3D a IMAX)
Počet získaných bodů10 % z ceny nákupu
 Nákup vstupenek online (2D, 3D a IMAX)
Počet získaných bodů15 % z ceny nákupu
 Nákup vstupenek do VIP
Počet získaných bodů20 bodů

Pokud už máte dostatek bodů, můžete je vyměnit za vstupenky do kina na 2D nebo 3D projekci, ale i IMAX. 1 bod má hodnotu 1 Kč. Pokud tedy stojí vstupenka 179 Kč, nejprve se vám díky členství zlevní o 20 Kč. Následně vám bude tato částka odečtena z vašeho účtu ve formě bodů.

Body lze také vyměnit za slaný nebo šunka sýr popcorn (podle nabídky daného multikina) nebo za nápoj z postmixu. Nápoj zdarma získáte v některých multikinech již za 89 bodů. Odměny za body můžete čerpat jak na pokladně kina, tak v eshopu.

Cinema City Club

POZOR: Platnost každého získaného bodu je jeden rok (365 dní) od jeho nabytí. Nezapomeňte proto včas využít všechny odměny.

Jak se stát členem Cinema City Club?

Chcete se také stát členem věrnostního programu a čerpat všechny výhody? Plnohodnotná Cinema City Club registrace je dostupná na jejich oficiálním webu. Stačí zaplatit roční poplatek 70 Kč online a okamžitě můžete využívat všechny výhody členství. Za registraci si navíc ihned připíšete 15 bodů na svůj účet. Pokud vám nestačí elektronická Cinema City Club karta, můžete na jakékoliv pobočce požádat o vydání fyzické karty s čárovým kódem.

POZOR: Nezapomeňte si platnost věrnostní karty včas prodloužit, abyste mohli čerpat i nadále klubové výhody. Prodloužení je možné kdykoliv po její exspiraci za roční poplatek 70 Kč. Za prodloužení členství automaticky obdržíte 10 bodů na váš účet.

Ušetřete díky věrnostním programům

Máte velkou rodinu a peníze jen létají? Ušetřete pár korun navíc díky věrnostním programům obchodů. Levněji tak koupíte nejen vstupenky do kina, ale také kosmetiku, elektroniku nebo dětské potřeby. Ty nejzajímavější věrnostní programy najdete v našem Tipli magazínu. Podívejte se, jaké to jsou.

Nejlepší věrnostní programy »

TIP: Zapojte se také do CineStar Club a nenechte si ujít žádnou filmovou novinku.

Co dělat při ztrátě karty?

Ztratili jste svou klubovou kartu? O své body nepřijdete. O vydání nové karty můžete požádat na kterékoliv pokladně multikina Cinema City. Všechny získané body vám na účtu zůstanou a můžete je dál využívat. První náhradní kartu máte zdarma. Pokud byste ji však ztratili znovu, bude vám účtován poplatek 30 Kč za vydání karty nové. Za každou další vydanou náhradní kartu pak poplatek činí 60 Kč.

TIP: Bojíte se, že svou kartu Cinema City ztratíte? Nahrajte si ji do vašeho mobilního telefonu a jednoduše ji předložte při každém nákupu na pokladně. Kartu tak máte stále u sebe.

Proč se stát členem Cinema City Club?

  • okamžitá sleva 20 Kč na vstupenku
  • odměny za nasbírané body - vstupenky do kina, popcorn, nebo nápoje z postmixu
  • novinky ze světa filmů v newsletterech
  • speciální Cinema City Club dárek k narozeninám

Související obchody

Allegria - Firma na zážitky, Albatrosmedia, Knihy Dobrovský, CINEMA CITY, Zážitky.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se