Cestovní kufr z AliExpress: 5 nejlepších společníků na cesty

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Ulítli jste před mrazem do teplých krajin zatím jen v myšlenkách a váháte, jestli sbalit kufr a přetavit sny v realitu? Třeba vás popostrčí naše dnešní cestovní úlovky z Číny: kufr do letadla, skořepinový cestovní kufr na kolečkách nebo parádní dětský kufr spojený s koloběžkou. Nejlevněji je seženete právě na AliExpress.

Absence sluníčka se odráží na naší náladě, proto doporučujeme začít si pomalu vizualizovat letošní dovolenou. Pomůžeme vám s prvním krokem: výběrem krásného a praktického cestovního kufru. Představujeme nejlepší kousky, které jsme vypátrali ve virtuálních regálech AliExpress.com.

Těšte se nejen na krásné a praktické kufry pro muže, ženy i děti, ale taky na designový obal na kufr nebo organizér na spodní prádlo. A pokud v nákupech na čínském online tržišti zatím tápete, přijměte naše rámě v podobě návodu na AliExpress.

Cestovní kufr na kolečkách

Kufr na kolečkách

Cestovní kufr na kolečkách v mnoha barvách i velikostech seženete za super cenu na AliExpress.com.

  • Cena: 74.55 $ / 1 558 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19-31 dní

Skořepinový kufr zvládne díky odolnému ABS plastu, ze kterého je vyroben, ochránit uvnitř skryté poklady lépe než klasický textilní kufr. Tenhle elegán na kolečkách je dostupný ve 3 velikostech a 6 různých barvách.

Hodnocení produktu: 4,9 z 5. Zpětná vazba kupujících je plná chvály a pozitivních hodnocení. Kufr prý nezklamal a v reálu je stejně krásný jako na fotkách.

Zobrazit na AliExpress »

Kufr do letadla

Cestovní kufr do letadla

Elegantní kufr do letadla koupíte levně na AliExpress.com.

  • Cena: 28.15 $ / 589 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19-31 dní

Díky menším rozměrům (52 cm x 32 cm x 24 cm) můžete tenhle sympatický kufr na kolečkách využít i do letadla jako příruční zavazadlo. Cena kufru je naprosto bezkonkurenční a na výběr jsou 4 moderní barevné varianty.

Hodnocení produktu: 4,9 z 5. Kupující jsou ze zavazadla nadšení, v komentářích vyzdvihují jeho kvalitu, lehkost i eleganci. Vzhledově kufr odpovídá fotografiím na webu, žádná zrada se nekoná.

Zobrazit na AliExpress »

Dětský cestovní kufr

Dětský cestovní kufr

Vychytaný dětský cestovní kufr spojený s koloběžkou pořídíte na AliExpress.com.

  • Cena: 128.79 $ / 2 692 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19-30 dní

Kombinace dětského cestovního kufru a koloběžky je splněný sen dětí i jejich rodičů. Společnost originálního zavazadla s roztomilým designem ocení vaše ratolesti nejen na letní dovolené, ale třeba i na každodenních cestách do školy. Ve skořepinovém kufru bude navíc jeho obsah v naprostém bezpečí.

Hodnocení produktu: 4,9 z 5. Kupujících, kteří produkt ohodnotili, je v momentální chvíli jen 6, ale všichni do jednoho pějí v komentářích ódy na kvalitu a rychlé doručení. Prodejce prý spolu s kufříkem posílá ještě malý dárek.

Zobrazit na AliExpress »

Obal na cestovní kufr

Obal na cestovní kufr

Ochranný obal na cestovní kufr koupíte levně na AliExpress.com

  • Cena: 4.91 $ / 103 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19-30 dní

Bavlněný obal na cestovní kufr vaše zavazadlo nejen zkrášlí, ale hlavně ochrání před poškrábáním během cest. Obal je z pružného materiálu, snadno se tak na kufr obléká. Vybírejte ze 3 velikostí (S: 46-51 cm, M: 53-58 cm, L: 61-66 cm), a 6 originálních barevných variant.

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Kupující, kteří už mají obal doma, se veřejně radují z jeho zářivých barev, kvality i rychlého doručení.

Zobrazit na AliExpress »

Organizér do kufru

Organizér do kufru

Organizér do kufru z AliExpress.com ocení především dámy.

  • Cena: 6.27 $ / 132 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19-30 dní

Nefandíte chaosu v životě ani v zavazadlech? Praktický organizér do kufru si zamilují hlavně cestovatelky. Využijete ho na spodní prádlo, kosmetiku nebo toaletní potřeby. Velikost organizéru je 26 cm x 13 cm x 12 cm. Skládá se ze 4 malých kapsiček, 1 velké a 1 kapsy na zip.

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Komentáře kupujících srší chválou. Popis i vzhled produktu odpovídá informacím na webu. Několik cestovatelek ovšem upozorňuje, že se do organizéru nevejdou podprsenky větších rozměrů. :)

Zobrazit na AliExpress »

Vybrali jste si kufr i příslušenství, ale jenom z představy balení na dovolenou vás jímá hrůza? A není škoda kazit si těšení na cesty zbytečnými stresy? Podle nás jo. Proto se s vámi rádi podělíme o několik šikovných fíglů, jak ušetřit místo v kufru.

Související obchody

AliExpress, DealExtreme, GearBest, eBay.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se