Černý pátek 2017 - slevové šílenství je tady!

Tipy k nákupuNakupování  |  Slevové akce 10. 11. 2021

Co se vám vybaví, když se řekně Černý pátek? Pokud patříte mezi shopaholiky nebo alespoň příznivce výhodných nákupů, měly by se vám vybavit slevy, slevy a ještě jednou slevy. O nich totiž celý tento nákupní den je.

Black Friday neboli Černý pátek se u nás letos slaví sedmým rokem. Ve světě má však ještě mnohem delší tradici. Koná se vlastně již od roku 1929, kdy byli obchodníci nuceni zlevnit své zboží v důsledku krachu newyorské burzy. Teď už není nucen nikdo, přesto se do akce každoročně zapojují stovky obchodů. Černý pátek si zkrátka v oblasti nakupování vydobyl své místo.

Černý pátek 2017 připadá na 24. listopadu. Nezapomeňte si tedy tento datum dobře zapamatovat. A také se nezapomeňte včas zaregistrovat na Tipli, aby byly vaše páteční nákupy ještě výhodnější. U některých obchodů totiž ke slevám obdržíte ještě příjemný cashback, tedy vrácení části peněz zpět na účet.

Černý pátek - co znamená?

Název Černý pátek vznikl překladem anglického Black Friday. Jedná se o označení listopadového pátku, který následuje po dni díkůvzdání. Datum se tak mění každým rokem. Právě tento den je považován za jakýsi začátek předvánočních nákupů. A pro všechny milovníky slev je opravdovým svátkem. Ceny v obchodech totiž mohou padat až o 80 % dolů.

V pár státech USA zašlo toto šílenství tak daleko, že někteří zaměstnanci dokonce dostávají i nákupní dovolenou. Poté můžeme vidět ve zprávách scény, kdy se lidé perou o poslední kusy zlevněných produktů. To vás tady naštěstí nečeká. Zvláště pokud se rozhodnete nakupovat chytře přes internet. My vám hned povíme, kde všude to bude s Tipli možné.

Černý pátek

Černý pátek slevy

Černý pátek je znamením pro výhodné nákupy a slevy. V tento den zlevňují své zboží všechny možné obchody. A často se jedná o velmi výrazné slevy. Nalákat vás může třeba levná elektronika, oblečení, kosmetika, nábytek nebo bytové doplňky. To vše s až 80% slevou. To se zvláště vyplatí, pokud chcete kupovat dražší položky, tedy například televizi nebo počítač.

V některých obchodech trvají slevy třeba i celý týden, tak toho nezapomeňte pořádně využít. Letos to propukne 24. listopadu. V tento den tedy určitě nevynechejte návštěvu svého oblíbeného e-shopu a hledejte označení Black Friday nebo Černý pátek. A kde všude tedy můžete nakupovat výhodněji?

Černý pátek v obchodech

  • Alza - na Black Friday se připravuje i oblíbená Alza, která kromě elektroniky nabízí i nákup hraček nebo parfémů
  • Mall.cz - až 80% slevy chystá i oblíbená nákupní galerie Mall.cz; v nabídce je opět nejen elektronika, ale také oblečení, obuv nebo drogerie
  • Kasa.cz - pro slevy si můžete příjít i do jednoho z největších internetových obchodů, kterým je Kasa.cz; seženete tady snad úplně vše od elektroniky přes sportovní a chovatelské potřeby až po dekorativní kosmetiku
  • Zoot - objednejte si zlevněnou radost!! Na Černý pátek snižuje ceny i náš oblíbený ZOOT
  • Answear - i tady můžete na Černý pátek obměnit svůj šatník; k dispozici budou trendy kousky za výjimečně nízké ceny
  • BonPrix - nejen oblečení, ale třeba i bytové doplňky můžete 24. listopadu nakupovat za extrémně nízké ceny i v BonPrixu

Související obchody

Answear, Astratex.cz, Vivantis, Kasa.cz, ZOOT, Tchibo, Bonprix, Mall.cz, Notino, Orsay

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se