Buďte Glami! Stovky trendy obchodů na jednom místě

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Víte přesně, co chcete, ale ať procházíte kolik obchodů chcete, ne a ne to najít? Chcete procházet stovky obchodů zároveň a najít svůj vysněný outfit pár kliknutími? Hledejte na Glami!

Chcete listovat všemi svými oblíbenými obchody s módním oblečením najednou? Nebo objevit nějaké nové a podívat se, co se kde právě nosí? Glami vám umožní obojí! Módní portál Glami je obrovský katalog, který sdružuje nejrůznější značky a obchody s oblečením, abyste mohli pohodlně vybírat ze všech najednou podle vámi nastavených požadavků.

Jak Glami funguje?

Představte si ideální kousek oblečení do nejmenších detailů. Toužíte po vypasovaných červených šatech? Nebo po modré sportovní sukni? Řekněte si o ně! Napište do vyhledávací roletky na Glami.cz, co přesně hledáte. Okamžitě vám vyhodí všechny výsledky, které odpovídají vašim parametrům. Dále si můžete svůj výběr zúžit i podle značky, výše nabízené slevy nebo možnosti mít dopravu zdarma.

Glami

Glami nabízí zboží stovek obchodů a stovek značek. Najdete zde nejlepší výběr z obchodů ZOOT, Orsay nebo BonPrix a značek Converse, Adidas, Reserved a tak dále. Výběr je nevyčerpatelný! Najdete zde sportovní boty i plesové šaty - zkrátka na co si vzpomenete.

Jak nakupovat na Glami?

Glami je ale jen prostředník – oblečení si zde vyberete, ale jakmile kliknete na vybraný produkt, Glami vás přesměruje do konkrétního módního obchodu a nakupujete přímo na něm. Tam také najdete veškeré informace, které by vás o produktu mohly zajímat - vybíráte velikost, případně barevnou variantu a později v košíku i způsob zaplacení. Zkrátka, Glami je brána do světa módy, kterou můžete vstoupit, kamkoli se vám jen zachce.

Jaké kousky na Glami najdete?

Svět módy je nekonečný – a s Glami si ho můžete užívat do sytosti. Najdete zde pánské, dámské i dětské oblečení na nejrůznější příležitosti. Pokud tedy sháníte něco velmi konkrétního, vaše kroky by měly zamířit právě sem. Jaké produkty jsou na Glami nejpopulárnější?

Překrásné Glami šaty

Hezké šaty patří do šatníku každé ženy – příležitostí, kam si je vzít, je totiž nespočet. Krásné krajkové na svatbu kamarádky, pouzdrové do práce, letní v červené barvě na rande a sportovní na procházku do přírody. Právě teď zde najdete pře 40 000 Glami šatů – to by bylo, abyste si nevybrala takové, které si zamilujete! Najdete zde obrovské množství barev i provedení k různým slavnostním i každodenním událostem.

Glami šaty

Tyto Glami šaty najdete v obchodě Z-Ciziny.cz.

Glami kabelky

Tuto Glami kabelku najdete v obchodě Bibloo.

Glami kabelky pro každou ženu

Kabelka je dokonalým doplněním každého outfitu – a navíc do ní naházíte vše, co s sebou budete potřebovat. Pokud s sebou všude taháte notebook, pak jistě oceníte větší prostornou kabelu s pohodlnými uchy. Na párty s nejlepšími kamarádkami vám naopak postačí malé psaníčko, do kterého hodíte mobil, klíče a peníze. Jedna kabelka nám ženám zkrátka nestačí – naštěstí, mezi Glami kabelkami najdete přes 50 000 kousků!

Pohodlné Glami boty

A s čím se kabelka kombinuje nejlépe? Přeci s krásnými botičkami! Lodičky, kozačky, kotníčkové boty nebo i tenisky. Mít pohodlné boty je absolutní nutnost, kdykoli vyjdete z domu. Zapomeňte na boty, které sice na noze vypadají nádherně, ale při každém kroku vám odřou kotník o trochu víc. Zasloužíte si pohodlí – Glami boty na vás čekají v obrovském výběru přes 100 000 kousků v nejrůznějších velikostech.

Glami boty

Tyto Glami boty najdete v obchodě BonPrix.

Kde hledat Glami slevy?

Protože Glami sdružuje nespočet obchodů, nejdete zde pochopitelně i nespočet slev - a všechny najednou! Stačí přímo na jejich stránkách zavítat do sekce Slevy a začít vybírat. Pokud se nechcete prohrabávat vším, stačí si vyfiltrovat zlevněné zboží v jednotlivých kategoriích.

Glami slevy

A nezapomeňte, že všechny slevy hlídáme za vás! Pokud se tedy na Glami objeví něco speciálního, buďte si jistě, že vás na to v Tipli upozorníme v kategorii Tipli slevy a slevové kupony!

Zavítejte na Glami a užívejte si nekonečné nákupy

Pokud máte o svém šatníku jakékoli sny, Glami vám je všechny splní! Nevěříte? Přesvědčte se o jejich neuvěřitelné nabídce sami!

Nakoupit na Glami

Související obchody

Answear, ZOOT, Bonprix, DEICHMANN, Orsay

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se