Booking Extranet: Staňte se součástí Booking.com

Tipy k nákupuNávody na Booking.com 10. 11. 2021

Vlastníte hotel nebo jiné ubytovací zařízení, které byste rádi nabídli cestovatelům z celého světa? Staňte se součástí Booking.com a hosté se k vám pohrnou. Stačí se jen registrovat přes Booking Extranet. Hned si povíme, jak jednoduché to je.

Booking.com je oblíbeným ubytovacím portálem, přes který provádí booking ubytování tisíce uživatelů denně. Každý den je takto rezervováno až 1 550 000 nocí. A mezi nimi teď může být i noc ve vašem hotelu, penzionu nebo bytě. Stačí se jen zaregistrovat přes Booking Extranet a ukázat své ubytovací zařízení světu.

Booking Extranet funguje na jedničku

Registrace do Booking Extranet probíhá velmi jednoduše. Stačí se jen držet instrukcí a postupně vyplňovat požadované informace o ubytovacím zařízení. Budete muset dodat mimo jiné reálné fotografie nebo popisy pokojů. S tím si opravdu pohrajte, protože kvalitní informace jsou pro hosty velmi důležité.

Registrace do Booking Extranet

Registrace do Booking Extranet je velmi snadná a rychlá.

Po registraci se můžete do extranetu kdykoliv přihlásit a spravovat své ubytovací zařízení. Je nutné například upravovat dostupnost v daných termínech. Zároveň také nastavujete všechny ceny. Booking.com hostům nikdy neúčtuje další poplatky. Pokud byste si s čímkoliv nevěděli rady, můžete se obrátit na podporu, která je k dispozici 24 hodin denně, a to i v češtině.

TIPLI TIP: Chcete kontaktovat Booking.com, ale nevíte, kde najít potřebné kontakty? My jsme je našli za vás. Stačí si jen přečíst článek Booking.com: České kontakty.

Podmínky Booking.com jsou více než příznivé

Bojíte se zbytečných poplatků? Tak tady nemusíte. Registrace ubytovacího zařízení do Booking.com Extranet je zcela zdarma. Neplatí se žádné registrační ani jiné poplatky. Platí se až provize za uskutečněné pobyty rezervované přes Booking.com.

A o ně teď určitě nebudete mít nouzi. Booking.com je mezi cestovateli velmi populární. Celá řada ubytovacích zařízení zaznamenala po registraci ohromný úspěch.

Nakupujte vybavení do hotelu levněji s Tipli

Chcete přilákat více hostů a vzhled svého ubytovacího zařízení dotáhnout k dokonalosti? Všaďte na vhodné doplňky, které každý interiér promění k nepoznání. Teď navíc můžete při nákupu využít cashback nebo slevové kupóny od Tipli a ušetřit i tisíce korun.

Související obchody

Booking, HOTELY.cz, Hotels.com, Expedia, Agoda

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se