Booking.com vs. Booking.cz – liší se nějak?

Tipy k nákupuNávody na Booking.com 10. 11. 2021

Rádi byste cestovali s Booking.com, ale dělá vám vrásky anglická doména? Nejste si jistí svojí angličtinou a raději byste své rezervace prováděli v češtině? Pak pro vás máme skvělou zprávu - Booking.com umí česky velmi dobře!

Rezervovat ubytování přes Booking.com zvládne úplně každý. Je to totiž snadné a rychlé. A hlavně je to v češtině! Nemusíte se tak obávat žádných složitých překladů. Překlad do češtiny je navíc velmi kvalitní.

Booking.cz nebo Booking.com?

Booking.com i Booking.cz spadají pod jednu firmu a obě adresy vás přesměrují na tentýž rezervační webový portál. Nezáleží na tom, co zadáte do vyhledávače – prohlížeč rozpozná váš mateřský jazyk a automaticky vás z obou adres přesměruje na českou verzi těch samých stránek.

Booking.com v češtině tak můžete používat bez jakýchkoli mezikroků a nastavení (ale pokud je vám sympatičtější jiný jazyk, můžete si jej nastavit v horní liště pod ikonkou vlajky).

Vyhledávání ubytování na Booking.com

Booking ubytování je díky kvalitní české verzi opravdová hračka.

Nesrozumitelný překlad? Ale kdepak!

Máte špatné zkušenosti se strojovými překlady některých webových stránek, kdy jste nevěděli, co si pod nesrozumitelnými frázemi představit? Ničeho takového se bát nemusíte. Booking.com česky doopravdy umí!

Na české verzi se podílejí zkušení překladatelé, takže nehrozí žádné kostrbaté věty nebo nesmyslné pokyny. S Booking.com si budete připadat jako na stránkách české firmy.

TIPLI TIP: Rezervujte ubytování na Booking.com snadno a rychle. Pomůže vám v tom náš průvodce rezervací ubytování.

S Booking.com po Česku

Booking.com kromě toho, že umí velmi dobře česky, nabízí i řadu ubytování v České republice. Ať už se rozhodnete navštívit české hory nebo některé z malebných měst, můžete se spolehnout, že vám Booking.com nabídne prvotřídní ubytování.

O českých hotelech i penzionech se dozvíte stejné množství informací jako o těch zahraničních. Prohlédněte si krásné fotografie ubytování i jeho okolí, přečtěte si recenze ostatních zákazníků a podívejte se na možnosti společenského vyžití v dané lokalitě. A to i v menších městech nebo méně navštěvovaných koutech naší krásné země.

S Tipli šetříte v Čechách i v zahraničí

Ať už rezervujete ubytování v České republice nebo v zahraničí, nezapomeňte se vždy na Booking.com prokliknout z Tipli. Jedině tak můžete využít cashback nebo slevové kupóny a ušetřit na každé rezervaci.

Získat levnější ubytování

Související obchody

Booking, HOTELY.cz, Hotels.com, Expedia, Agoda

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se