Univerzální oblečení na zimu na několik sezón

Tipy k nákupuMóda  |  Pánská móda  |  Dámská móda 5. 11. 2021

Zima umí být někdy krutá, někdy zase mírná. Poradíme vám, jak si chytře vybavit šatník, aby vás nic nezaskočilo a zároveň, aby vám dané oblečení vydrželo i na další sezóny. Třeba takový nákup zimní bundy nebo kabátu nepřijde zrovna na málo, a tak vám ukážeme, jaké kousky jen tak nevyjdou z módy, a jak na nákupu ušetřit.

Pokud jste sportovní typ, bude vás lákat spíše prošívaná bunda a zimní tenisky. Sportovní obuv však můžete nosit i k některým ležérnějším kabátům. Přesto, jestli více tíhnete k elegantnímu stylu, zaručeně se vám bude hodit kvalitní zimní kabát, který skvěle doplní stylové kozačky. Kromě toho se podíváme i na zimní vesty a doplňky.

oblečení

Zimní bundy

Nákup zimní bundy muže slušně provětrat peněženku, ne však, když vsadíte na kvalitní oblečení BonPrix. Vybrali jsme pro vás takové zimní bundy pánské nebo dámské, které využijete nejen pro tuto sezónu, ale i mnoho dalších. Ženskou postavu zvýrazní bundy, které mají vytvarovaný pas. Sportovní tipy zase ocení klasické prošívané bundy, ke kterým si lze bez váhání vzít své oblíbené kecky.

zimní parka
Cena
Cena s Tipli
Cena1 699 Kč
Cena s Tipli1 636 Kč

Dámská zimní parka (931352) »

Tato univerzální černá parka se vám nikdy neokouká díky leopardí podšívce. Součástí je i kapuce. V této bundě ve vždy budete cítit pohodlně a hodit se vám k ní budou jak tenisky, tak kotníčkové zimní boty.

Dámská zimní bunda
Cena
Cena s Tipli
Cena1 299 Kč
Cena s Tipli1 251 Kč

Dámská zimní bunda (962121) »

Tato outdoorová zimní bunda dámská zaujme především hřejivým šálovým límcem a asymetrickým zipem. Na výběr je z těchto barev: šedá, bílá a černá. Tyto odstíny lehce zkombinujete s dalším oblečením.

Pánská zimní bunda
Cena
Cena s Tipli
Cena1 799 Kč
Cena s Tipli1 732 Kč

Pánská zimní bunda (955004) »

Sháníte funkční pánskou bundu, která se jednoduše sladí s ostatním oblečením a jen tak nevyjde z módy? Vsaďte na šedou barvu. Tato barva je nadčasová a se správným střihem navíc není vůbec nudná.

Ušetřete na oblečení až 4,5 %!

Ať už se rozhodnete nakoupit za jakéhokoliv počasí, vždy tu jsou pro vás stránky BonPrix s širokým výběrem aktuální módy a výhodným cashbackem až 4,5%! Nákup na BonPrix je rychlý a pohodlný. Nejste si jistí se svou velikosti? Využijte jejich BonPrix tabulku velikostí, nebo si přečtěte hodnocení jednotlivých produktů.

Na BonPrix.cz můžete ušetřit ještě víc. Jak na to?

Přejít na obchod BonPrix »

Zimní kabáty

Kabáty jsou nádherné, jak ale vybrat takový, aby padl vaší postavě? Pokud jste vyšší postavy, sáhněte po delším kabátu. Naopak, pro menší postavy budou lepší kabáty s délkou pod zadek. Co se týče barev, zde záleží především na barvě vaší pleti a vlasů. Světlým typům budou slušet výraznější barvy, ale i černý kabát, který vytvoří příjemný kontrast. Pokud máte rádi pohodlnou ležérní obuv, sáhněte po kabátku se sportovnějším vzhledem.

TIP: Chcete své peníze za oblečení investovat rozumně? Poradíme vám, kde sehnat kvalitní a levné oblečení, které si zamilujete.

Zimní vesty

Prošívané vesty mají spoustu výhod. Jsou pohodlné, nebrání v pohybu a zahřejí přesně tam, kde potřebujete. Jsou vhodné jak na sport, tak klasické procházky nebo cestu do práce. Vesty byste si měli vybrat tak, aby vám byly na tělo a nikde neprofukovaly. Doporučujeme si vybrat vesty, které mají vytvarovaný pas a opticky velmi lichotí každé postavě.

Asymetrická zimní vesta
Cena
Cena s Tipli
Cena999 Kč
Cena s Tipli962 Kč

Asymetrická zimní vesta (958203) »

Máte rádi zimní vesty? Jsou pohodlné a zahřejí na těch správných místech. Tato vás zaujme svým asymetrickým střihem a zipem. K dostání je v těchto barvách: světle růžová, černá a olivová.

Moderní prošívaná vesta
Cena
Cena s Tipli
Cena649 Kč
Cena s Tipli625 Kč

Moderní prošívaná vesta (956782) »

Chcete být elegantní za každých okolností a k tomu se cítit pohodlně? Pak si zamilujete tuto zimní vestu s černým kožíškem. Hodit se k ní budou jak kozačky, tak třeba černé tenisky.

Prošívaná vesta
Cena
Cena s Tipli
Cena549 Kč
Cena s Tipli529 Kč

Sportovní prošívaná vesta (951985) »

Tato prošívaná vesta s klasickým a krásně tvarujícím střihem se v žádném šatníku rozhodně neztratí. Na výběr jsou tyto barvy: tmavě modrá, růžová, žlutá a béžová.

TIP: Šaty se využijí nejen na jaře či v létě. Dají se nosit i v zimě. Mrkněte na naše Bonprix šaty pro každou příležitost. Radostí zaplesá jak vaše módní srdce, tak vaše šatní skříň.

Zimní boty

Nákup zimních bot by se neměl uspěchat ani podceňovat. Základem je kvalitní podrážka se vzorkem a vyteplení obuvi. Co se týče moderních trendů, na vrcholu se stále drží klasické kozačky nebo vyteplené tenisky. Vyberte si zimní boty přesně podle svých představ na e-shopu BonPrix, kde kromě velkého výběru narazíte i na skvělé ceny.

Zimní tenisky
Cena
Cena s Tipli
Cena699 Kč
Cena s Tipli673 Kč

Zimní tenisky (938542) »

Tenisky jsou oblíbený druh obuvi díky jejich pohodlnosti. Jsou tenisky elegantní i sportovní. Stačí si vybrat ze širokého výběru. V těchto vysokých teniskách ve sněhové šedé barvě vám rozhodně zima nebude.

Elegantní zimní kozačky
Cena
Cena s Tipli
Cena1 149 Kč
Cena s Tipli1 106 Kč

Elegantní zimní kozačky (916273) »

Je elegance to, co vás vystihuje? Obchod BonPrix myslí i na vás. Kromě slušivých kabátů a dalšího oblečení si tu vyberete i krásné kozačky. Budou se vám více hodit v černé nebo tmavě šedé barvě?

Šněrovací zimní boty
Cena
Cena s Tipli
Cena1 149 Kč
Cena s Tipli1 106 Kč

Šněrovací zimní boty (952476) »

Pro ty, co naopak láká rebelský styl, tu jsou tyto vysoké šněrovací boty s motivem květin po straně. Hluboká podrážka vám zajistí v zimě stabilitu a navíc dodá i na designu bot.

TIP: Hledáte vhodnou inspiraci? Mrněte se na BonPrix katalog, kde najdete všechnu aktuální módu na jednom místě.

Zimní čepice a šály

Pořiďte si do chladných dnů pořádnou zimní čepici a šálu. Na podzim nebo slabší zimu by se vám mohla líbit i moderní háčkovaná čepice. Zaujme vás některý z námi vybraných módních doplňků na zimu?

Set tunel a zimní čepice
Cena
Cena s Tipli
Cena399 Kč
Cena s Tipli384 Kč

Set tunel a zimní čepice (911354) »

Které vzory se v módě točí každý rok? Proužky nebo puntíky! Nehodil by se vám tento příjemný set tunelu a čepice? Využít ho můžete i na podzim.

Stylová zimní čepice
Cena
Cena s Tipli
Cena399 Kč
Cena s Tipli384 Kč

Stylová zimní čepice (930044) »

Klasické zimní čepice vám nesluší nebo se vám prostě a jednoduše nelíbí? Zkuste tuto stylovou zimní čapku, ve které bude vypadat velmi šik.

Dámská XXL šála
Cena
Cena s Tipli
Cena349 Kč
Cena s Tipli366 Kč

Dámská XXL šála (954238) »

Nemáte rádi zimu? Pak si oblíbíte velké šály, do kterých se budete moc celí zachumlat a být v teple. Šála je doplněk, který by neměl chybět na žádnou zimu!

TIP: Zima není nic pro vás? Zahřejte se u našeho výběru BonPrix plavek, které můžete využít třeba na zimní dovolenou v tropech nebo do bazénu.

Kde pořídit krásou módu za skvělé peníze?

Nákup oblečení je pro někoho povinnost, a pro někoho zase radost. Ať už nakupujte z jakéhokoliv důvodu, využijte výhodný cashback, na kterém můžete ušetřit i stovky korun. Které obchody ho podporují?

Související obchody

Answear, BIBLOO, Bonprix, Orsay, About You

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se