BonPrix katalog – skvělá inspirace

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Hledáte inspiraci v módě, kde se dá? Objevte kouzlo módních katalogů Bonprix a mějte vždy dokonalý přehled o tom, co právě letí!

BonPrix u nás patří ke stále oblíbenějším obchodům. Najdete zde nepřebernou nabídku pánského, dámského i dětského oblečení a bytových doplňků. Ať už sháníte office oblečení, něco ležérního na doma, teplé oblečení na hory nebo plážovou módu.

BonPrix - móda pro každého

V BonPrix dobře ví, že ne každý člověk má konfekční velikost XS. Najdete zde slušivou módu pro všechny typy postav a to až do velikosti 58. Hravě zde vybavíte svůj šatník vším, co potřebujete – od spodního prádla přes topy až po kabáty, od bot až k módním doplňkům. Když nakupujete BonPrix, jiné obchody ani nepotřebujete!

Exkluzivní značky Bonprix

Bodyflirt, RAINBOW, bpc, John Baner - tyhle a další značky nikde jinde než na BonPrix nenajdete! Jakmile si je jednou zamilujete, nic jiného už nebudete chtít nosit.

BonPrix katalog – skvělá inspirace 3

Těhotenské oblečení (449 Kč), Bonprix plavky tankiny (699 Kč), Šaty (849 Kč), Tunika (349 Kč)

BonPrix katalog

BonPrix však není jen běžný e-shop. Kromě nakupování na internetu v něm ještě stále funguje zásilkový prodej přes tištěné katalogy. Pokud tedy nedáte dopustit na listování v tradičních módních katalozích, BonPrix je pro vás tím pravým!

Tištěný katalog BonPrix

BonPrix katalog – skvělá inspirace 1

Objednejte si aktuální BonPrix katalog ještě dnes. Vyplňte jednoduchý formulář a nechte si ho zdarma zaslat až domů. Než se nadějete, budete si probírat sto stranami nejnovějších módních trendů.

A to nejlepší? V BonPrix katalogu najdete i exkluzivní kousky a speciální akce, které se na BonPrix e-shopu nevyskytují!

Pro objednání výrobků z katalogu použijte jednoduchý online formulář. Jednoduše do něj vepište číslo produktu bez mezer - konkrétní kousek se vám automaticky načte. Pak už jen vyberte velikost a množství. Můžete si vybrat i jinou variantu (kód zboží se sám přepíše).

Objednat BonPrix katalog

Elektronická katalog BonPrix

BonPrix katalog – skvělá inspirace 2

Nemusíte čekat, až vám BonPrix katalog dorazí domů – můžete si ho prohlédnut i online nebo ho stáhnout do svého počítače.

Prolistovat BonPrix katalog

ALE POZOR! Pokud si zboží objednáte poštou nebo telefonicky, cashback nebude fungovat! Cashback odměna se připíše pouze v případě online objednávek. Více informací o tom, jak cashback funguje, se dozvíte v pravidlech cashbacku.

Související obchody

Bonprix

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se