Black Monday: Konečně důvod, proč zbožňovat pondělí

Tipy k nákupuAkční nabídky a výprodeje 10. 11. 2021

Jen mrknete a víkend je zase fuč. Ale co kdybychom vám řekli, že si můžete pondělí parádně zpříjemnit 10% slevou na Kasa.cz? Držte se, začíná Black Monday!

Občas prostě nemáte chuť prodírat se desítkami internetových obchodů, abyste našli vše, co potřebujete. Pokazila se vám pračka se sušičkou, kompresor přestal pracovat, mikrovlnka zlobí a na oslavu začínajícího jara toužíte koupit nový zahradní nábytek. Kdo vám tohle všechno nabídne najednou? Přece internetový obchod Kasa.cz – a jen dnes navíc s 10% slevou na Black Monday!

Black Monday na Kasa.cz

Největší slevový svátek Black Friday všichni dobře znají – ale kdo kdy slyšel o Black Monday? Nejvyšší čas jej zavést. Jen dnes nabízí Kasa.cz slevový kód KASA10BM, díky němuž se vám 10 % z nákupu automaticky odečte – zadejte ho hned v 1. kroku objednávky.

E-shop Kasa.cz má navíc v nabídce vše, co si jen umíte představit – bazény i sprchy, notebooky i stolní počítače, nábytek dovnitř i ven. Nevěříte? Přesvědčte se!

IT vychytávky

Black Monday: Konečně důvod, proč zbožňovat pondělí 1

Ať se nám to líbí nebo ne, na počítači trávíme podstatnou část dne – ať už pro zábavu nebo kvůli zaměstnání. Měli bychom se tak postarat o to, že nám bude správně sloužit a že se nám s ním bude pohodlně pracovat. Vytvořte si takové počítačové prostředí, v němž se budete cítit dobře za všech okolností.

Jít rovnou ke kase

Příslušenství

Black Monday: Konečně důvod, proč zbožňovat pondělí 2

A k počítači samozřejmě patří i správné příslušenství – takové, které vás neomezuje, ale naopak vám zprostředkuje ještě lepší zážitek. Třeba taková velká sluchátka přes hlavu pro lepší pocit ze zvuku a hudby a bezdrátová klávesnice a myš jsou základ, bez něhož se neobejde žádný gamer.

Jít rovnou ke kase

Vestavěné spotřebiče

Black Monday: Konečně důvod, proč zbožňovat pondělí 3

Kuchyně je jedna z nejoblíbenějších místností v každém bytě a domě – je v ní totiž jídlo! Pokud žijete, abyste jedli, pak určitě oceníte, že je vaše kuchyň nejen krásná, ale i praktická. A s vestavěnými spotřebiči taková rozhodně bude! A představte si vůni všech dobrot, které v ní dokážete vykouzlit.

Jít rovnou ke kase

Vysávání a úklid

Black Monday: Konečně důvod, proč zbožňovat pondělí 4

Je to špinavá práce, ale někdo to dělat musí – proč to tedy nenechat udělat stroj? Uklízení jen těžko patří mezi naše milované kratochvíle, ale občas se k němu holt uchýlit musíme. Tak ať s tím aspoň máme co nejméně starostí. Ještě že existuje taková spousta vychytávek, které nám úklid usnadní.

Jít rovnou ke kase

Dílna a zahrada

Black Monday: Konečně důvod, proč zbožňovat pondělí 5

Obloha jako vymetená, čerstvý vzduch provoněný trávou a odkládání čepic a šál - jaro se blíží a je třeba se na něj náležitě připravit. Cokoli potřebujete ke správné péči o dům a zahradu nebo na grilování s rodinou přáteli najdete právě zde. A co teprve nafukovací matrace jako příslib brzkého léta a koupání v bazénu?

Jít rovnou ke kase

Pokud jste si užili Black Friday, Black Monday na e-shopu Kasa.cz je pro vás jako dělaný – na nic nečekejte, zítra už bude po všem. Podělte se s námi v diskuzi, na co si brousíte zuby :-)

Související obchody

Kasa.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se