Black Friday 2018 - nakupujte za zlomek ceny!

Tipy k nákupuNakupování  |  Slevové akce 10. 11. 2021

Chcete nakupovat zboží s až 90% slevou? Žádný problém, stačí si pohlídat Black Friday - největší svátek nakupování! Chcete nakoupit levně, ale nechcete se účastnit nákupního šílenství? Vyhněte se dlouhým frontám, neurvalým zákazníkům a hektické atmosféře - nakupujte online!

Nákupní šílenství, davy lidí, tlačenice a rvačky o každý kus zlevněného zboží - vybavujete si častý obrázek z amerických filmů? Tato akce spojená s neuvěřitelnými nákupy se nazývá Black Friday. Pokud chcete nakoupit zboží za zlomek ceny a zároveň se nechcete nechat ušlapat, máme pro vás řešení! Nakupujte online a užijte si Black Friday v pohodlí domova!

BLACK FRIDAY 2018 - 23. 11. 2018

Minulý rok vyšel Black Friday 2017 na 24. listopadu. Letos se černý pátek koná o den dříve, a to 23. listopadu. Tento svátek pravidelně připadá na první den po Dni díkuvzdání. V našich končinách však nejsme omezeni jedním dnem, a tak si můžeme Black Friday slevy užívat i týden.

Spojte Black Friday s cashbackem - ušetříte maximum!

Jak ušetřit při nákupní horečce ještě víc? Velké množství eshopů, které spolupracují s Tipli, se do Black Friday akce zapojilo také. Co to pro vás znamená? Kromě vysokých slev od eshopů můžete využít cashback až 33 % u více než 450 obchodů, se kterými spolupracujeme. Vytěžíte tak maximum!

Cashback

BLACK FRIDAY OBCHODY

Tento rok se do Black Friday výprodejů zapojilo mnoho českých obchodů a eshopů. Zboží ve velkém výprodeji pořídíte například na Notino, Tchibo, Okay, ZOOT či Booking.com.

Kompletní seznam slev ročníku 2018

Chcete vědět, kde ušetříte maximum? Tipli přináší informace o všech společnostech a jejich slevách! Mrknětě na kompletní seznam eshopů Black Friday 2018.

Zobrazit slevy Black Friday 2018 »
Mall Black Friday

Mall Black Friday

Pokud chcete nakoupit oblečení, elektroniku, chovatelské potřeby se slevou až 80 %, nezapomeňte na Mall Black Friday! Nakupte zboží výhodně díky Black Friday výprodejům! Pokud na Mall.cz nakoupíte přes Tipli, získáte navíc až 6 % z nákupu zpět!

Nakoupit na Mall
Alza Black Friday

Alza Black Friday

Nenechte si ujít velmi zajímavé slevy elektroniku! Zlevněno bude více než 1 000 produktů, avšak každý kus je limitován časem. U každého produktu bude uveden čas, po který ho lze za akční cenu koupit.Tato akce bude rovněž skvělou příležitostí nakoupit vánoční dárky pro přítele.

Nakoupit na Alze
Bonprix Black Friday

Bonprix Black Friday

Ulítávejte s námi na nakupování během Black Friday výprodejů. V Bonprixu sice neseženete nabíječku na mobil, ale máte jedinečnou šanci pořídit si zbrusu nové oblečení za pár korun! Nezapomeňte využít 7% cashback, který vám nabízíme!

Nakoupit na Bonprix

TIP: Udělejte dětem během Black Friday výprodejů radost, která jim rozšíří obzory. Pořiďte jim albi tužku! Interaktivní pomůcku, se kterou je učení zábava!

Black Friday kategorie zboží

Black Friday se zdaleka nevztahuje jen na módu či elektroniku. S obrovskými slevami koupíte potraviny, chovatelské potřeby, vitamíny a doplňky stravy, dárky a mnoho dalšího!

  • Móda - Black Friday je svátek všech shoppaholiků. Kdy jindy vybavit šatník, než při největším výprodeji v roce?
  • Chovatelství - udělejme radost nejen naší peněžence, ale i věrnému mazlíčkovi. Odvděčí se nám oba. :-)
  • Elektro a PC - co kdyby vám černopáteční slevy přinesli nový počítač, iPhone, notebook nebo foťák?
  • Letenky - koupit levné letenky za zlomek ceny je sen každého cestovatele. Cestujte levně díky Black Friday i vy!
  • Kosmetika - na co vyhlazovat vrásky, když díky kosmetice za pár korun můžeme zkrásnět všechny?

Jistě potěšíme i milovníky nakupování na AliExpress a Ebay. Tyto obchody si totiž Black Friday samozřejmě nenechaly ujít! Nezapomeňte navštívit další obchody, které se do této akce zapojily!

Další obchody

ODKUD PŘIŠEL BLACK FRIDAY?

Kořeny Černého pátku sahají do roku 1929 na newyorskou burzu. Tento rok byl poznamenán největším burzovním krachem krachem v dějinách. Situace byla tak žalostná, že většina investorů buď podlehla panice, nebo byla nucena okamžitě prodávat akcie za směšné částky. Finanční ztráta k 24. říjnu 1929 dosáhla 11,25 miliard dolarů. Hned následující den začali obchodníci a obchodní řetězce organizovat obrovské slevy, aby alespoň částečně dostali pokladny z červených čísel. Dnes Black Friday předznamenává vánoční nákupní horečku - většina velkých obchodních řetězců zahajuje období výprodejů s výrazně sníženými cenami.

Související obchody

AliExpress, Booking, Kasa.cz, Bonprix, Mall.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se