Billa Bonus Club: Slevy až 75 % a další výhody členství

Tipy k nákupuVěrnostní programy  |  Nakupování 15. 7. 2022

Proměňte své sny o výhodných nákupech v realitu. Pořiďte si Billa Bonus Club kartu a vstupte do světa atraktivních nabídek a slev. Čtěte dál a zjistěte, jaké další akční ceny a bonusy vám nákup s touto kartou přinese.

Billa plyšáci, značkové nádobí nebo produkty s Disney motivy. To vše nabízí pravidelné kampaně Billa Bonus clubu. Nestačí vám sbírání Billa bodů? Co takhle Slevová knížka se slevami u partnerů nebo sleva s ITS Billa Travel?

Billa Bonus Club: Slevy přesně podle mého gusta

Šetřete svou peněženku a užijte si výhodné nákupy v Bille. S věrnostní kartou Billa Bonus Clubu, které nabízí právě Billa Bonus Club, to půjde jedna radost.

Billa slaví narozeniny s vámi

Oslavte své narozeniny, jak se patří, a dopřejte si ještě výhodnější nákupy. Při prvním nákupu v měsíci, kdy máte narozeniny, vám bude na pokladně prodejen Billa vytištěna narozeninová poukázka na slevu 10 %, která má platnost 30 dní. Podmínkou vytištění kupónu na pokladně je uvedení data narození při registraci a aktivní používání BBC karty (kartu je zapotřebí použít 6 měsíců před měsícem, ve kterém máte narozeniny). Poukázku předložte na pokladně při vašem dalším nákupu.

Billa karta

Sleva až 50 % na vybrané výrobky

Chcete nakupovat vaše oblíbené produkty za ještě nižší ceny? Po předložení Billa Bonus Club karty na pokladně máte vybrané zboží se slevou až 50 %. Nabídka je obměňována každých 14 dní a je tak možná nejen rychlá večeře, ale také chutná a cenově výhodná.

Billa také pravidelně vydává akční leták pouze pro členy Bonus Clubu. My jsme pro vás vybrali příklad toho nejlepšího zboží, které v Bille uvidíte v akci nejčastěji.

 
Cena bez karty
Cena s Billa kartou
 Tchibo Black&White 250 g
Cena bez karty119,90 Kč
Cena s Billa kartou74,90 Kč
 Geisha pralinky 150 g
Cena bez karty99,90 Kč
Cena s Billa kartou69,90 Kč
 Relax 100% džus 1 l
Cena bez karty39,90 Kč
Cena s Billa kartou29,90 Kč
 Krušovice 10 plech 0,5l
Cena bez karty17,90 Kč
Cena s Billa kartou12,90 Kč
 Kunín jogurt s kousky 150 g
Cena bez karty13,90 Kč
Cena s Billa kartou7,90 Kč
Další akce s Billa kartou »

Nabídku zboží, které koupíte v Bille ještě výhodněji, najdete každý týden v akčním Billa letáku. Na ten papírový se můžete vykašlat, protože na Tipli najdete všechny platné letáky online.

Sleva až 75 % na zboží v kampani Billa Bonus clubu

Několikrát ročně můžete vyměnit nasbírané body za kvalitní značkové produkty se slevou ­až 75 %. Ať už to jsou Billa plyšáci, značkové nádobí nebo produkty s Disney motivy, vždy se máte rozhodně na co těšit.

TIP: Sbírejte body za nákupy v Bille a získejte skvělé Disney hrnky a další snídaňové nádobí.

Ještě více výhod

Kromě slev, které uplatníte ihned při nákupu, můžete čerpat také další výhody Billa karty. Které to jsou?

  • speciální dopis s aktuálními informacemi spolu s dárkem pro věrné zákazníky
  • slevová knížka - slevy u partnerů
  • sleva s ITS Billa Travel za Billa body
  • časopis pro členy Billa Club zdarma (časopis Gusto je k dispozici ve stojanech před pokladnami ve všech prodejnách Billa)

TIP: Pokud máte zájem, můžete získat 3 rodinné Billa Bonus Club karty se shodným číslem.

V Bille získáváte body za každý nákup

Kromě spousty skvělých výhod, které karta z Billy přináší, jsou vám také automaticky přičítány body při každém nákupu nad 50 Kč. Za prvních 50 Kč hodnoty nákupu vám je připsán 1 bod a za každých dalších 10 Kč hodnoty nákupu opět 1 bod.

Billa body můžete následně využít ke koupi vybraného nepotravinářského zboží z aktuální kampaně Billa Bonus Clubu. Použít je můžete také na slevy u partnerů.

Jak Billa kartu získat?

Výhody věrnostní karty může využívat kdokoli. Stačí jen vyplnit papírovou přihlášku a odevzdat ji u pokladny. Billa karta i členství je zcela zdarma a výhody čerpáte ihned.

Co dělat při ztrátě karty?

Ztratili jste svou kartu z Billy? Nezoufejte! Jednoduše se zastavte na prodejně, vyplňte novou přihlášku a odevzdejte ji u pokladny. Součástí přihlášky je dočasná papírová karta. Na tuto kartu nakupte a druhý den po nákupu si zavolejte na bezplatnou infolinku 800 153 976, nahlaste ztrátu karty a Billa body ze ztracené karty vám budou převedeny na novou.

Slevová knížka plná výhod

Každý kvartál vydává Billa novou Slevovou knížku, kde partneři nabízejí členům Billa Bonus clubu nejrůznější výhody. Slevovou knížku získáte za 200 bodů, které sbíráte na své kartě. K dispozici je na každé pokladně prodejen Billa. Na jaké výhody se můžete těšit?

  • Bambule - 20% sleva na hračky v kamenných prodejnách Bambule a Království hraček a v eshopu bambule.cz
  • Divadla ABC a Rokoko - 1+1 vstupenka zdarma do divadel ABC a Rokoko
  • Gerald Wittmann - sleva 25 % na veškerý sortiment eshopu povleceni-wittmann.cz
  • Muzeum kostek - sleva 30 % na všechny druhy vstupného
  • SCANquilt - sleva 15 % na povlečení a prostěradla v kamenných prodejnách SCANquilt nebo eshopu scanquilt.cz
  • Flixbus - sleva 20 % na cestování po ČR i Evropě
  • Datart - sleva 20 % na NutriBullet v prodejnách Datart
  • Nassfeld - skipas na 1 den zdarma

S aplikací Billa to jde snadněji

Billu můžete mít nyní i ve svém mobilním telefonu. Kromě užitečných funkcí, jako například vyhledání nejbližší prodejny ve vašem okolí, navigace do vybrané prodejny a vlastního nákupního seznamu, vám aplikace Billa nabízí k nahlédnutí také aktuální Billa leták a další informace týkající se vašeho nákupu.





Billa karta

Sleva s ITS Billa Travel

Chcete si užívat nejen výhodných nákupů, ale také nezapomenutelných zážitků? Vyměňte body ze své Billa karty za atraktivní slevu až 1 000 Kč u cestovní kanceláře ITS Billa Travel. Kolik bodů potřebujete?

Zájezdy s vlastní dopravou:

  • 500 Billa bodů -> sleva 250 Kč
  • 1 000 Billa bodů -> sleva 500 Kč

Letecké zájezdy:

  • 1 000 Billa bodů -> sleva 500 Kč
  • 1 500 Billa bodů -> sleva 750 Kč
  • 2 000 Billa bodů -> sleva 1 000 Kč

Akční letáky na jednom místě

Chcete objevit další výhody, které můžete získat za své pravidelné nákupy? Omrkněte aktuální letáky obchodů a už vám nic neunikne. Na Tipli najdete všechny letáky online na jednom místě.

Prohlédnout akční letáky »

Související obchody

Billa

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se