BezvaSport - vybírejte nejen bezva sportovní oblečení!

Tipy k nákupuMóda  |  Hobby a zábava  |  Sport 18. 11. 2022

Sháníte nové oblečení, nebo si chcete udělat radost jen tak? Upřednostňujete sportovní, volnočasové nebo snad elegantní oblečení? Máme pro vás řešení - podívejte se na Bezvasport, určitě vás nezklame!

BezvaSport je jeden z největších českých internetových obchodů na oblečení a obuv. V sortimentu tohoto eshopu naleznete vše od batohů, doplňků, přes sportovní oblečení až po vybavení k různým sportům - od jógy po basketbal. BezvaSport pro vás také hlídá nejnovější módní hity, takže budete vždycky in!

Získejte nejlepší ceny díky Tipli

Nákupem oblečení a obuvi online můžete ušetřit, pokud využijete cashback od Tipli. Víte, jak cashback funguje? Stačí nakoupit přes Tipli u jednoho z více než 450 partnerských obchodů a získáte část peněz zpět z nákupu na účet.

Kromě cashbacku, Tipli hledá slevy a slevové kupóny na celém českém internetu. Potřebujete slevy na oblečení? Na Tipli najdete spoustu slev nejen na oblečení, ale i na nespočet dalšího zboží!

Prohlédnout slevy na oblečení

Co nabízí BezvaSport?

BezvaSport nabízí obrovské množství oblečení skladem, které expeduje do 24 hodin. Celý sortiment je neustále obměňován novými kolekcemi, takže v aktuálních módních trendech nebudete nikdy pozadu. Díky prvotřídním světovým značkám, jako jsou Adidas, Nike, Puma, Hannah, NordBlanc, Alpine pro a mnoho dalších, si užijete nevídaný komfort a kvalitu.

Doprava začíná již na 39 Kč, a pokud nakoupíte nad 500 Kč, máte dopravu zdarma! Přes Bezvasport.cz si můžete zboží vyzvednout a vyzkoušet na 5 místech v ČR. Samozřejmostí je bezproblémová výměna a vrácení zboží do 14 dnů. Neváhejte, vyberte si stylový kousek, nakupte za 500 Kč a získejte přes Bezvasport dopravu zdarma.

Elegantní šaty

Bezvasport klame názvem. Kromě sportovního oblečení si zde každá dáma může vybrat z nepřeberného množství elegantních šatů. Najdete zde nespočet elegantních šatů k různým příležitostem - na pohovor, do divadla, na rande nebo na ples. Takže kromě neformálního outfitu na sport nezapomeňte přihodit i ten formální, váš šatník tak bude kompletní!

Bezvasport šaty

Značka NUMOCO - 699 Kč.

Volnočasové šaty

Značka MORIMIA - 799 Kč.

Volnočasové šaty

Dámy, ruku na srdce. Ne vždy máme čas na líčení a výběr outfitu. Ještě častěji se setkáváme s tím, že si situace žádá rychle "hodit něco na sebe" a být během 5 minut schopna vyjít z bytu a plnit povinnosti. Pokud zrovna nepospícháte na pohovor, ale například do kina, na rande nebo do restaurace, neuděláte chybu když sáhnete po některých z volnočasových šatů, které BezvaSport.cz nabízí.

Sportovní šaty

Na BezvaSport na vás čeká také velký výběr sportovních šatů. Pokud hledáte šaty, které podtrhnou vaši ženskost, ale zároveň se v nich dá dobře hýbat, vsaďte například na tyto sportovní šaty LOAP. Pohodlnost a ženskost se zde snoubí s praktičností. Při sportu si můžete do 2 kapes uložit nezbytné drobnosti a díky širokým ramínkům si nespálíte ramena.

Sportovní šaty

Značka LOAP - 699 Kč.

Treková sezóna je v plném proudu!

K létu neodmyslitelně patří treky a outdoorové aktivity. BezvaSport nabízí sportovní oblečení a vybavení, bez kterého se na pořádném treku neobejdete.

Trekové hole

Trekové hole ulehčí vašim kloubům při dlouhém treku či při kratší trase v členitém terénu. Je třeba nezaměňovat je s holemi na Nordic Walking - ty trekingové budete používat především na horské výstupy jako oporu pro vaše klouby. Při sestupech výrazně snižují zátěž kolenních kloubů, při výstupu se váha naopak přenese na ramena a ruce, čímž se opět sníží zatížení nohou. Cviky na ramena mohou předcházet bolestem po výstupech v členitém terénu. Díky trekovým holím také snadněji překonáte těžké úseky. Vyzkoušejte například tyto extra lehké hole Karrimor Carbon.

Trekové hole

Značka Karrimor Carbon - 1499 Kč.

Spací pytel

Značka HUSKY - 1430 Kč.

Praktický spací pytel

Extralehký spací pytel představuje velkou výhodu pro outdoorové aktivity, kde je potřeba snížit váhu a rozměr zavazadel na minimum. Spací pytel Mikro +2°C je jeden z nejlehčích spacích pytlů v sortimentu značky Husky. Tento model je určen do teplejšího období, odolá však nepřízni počasí. Sbalený pytel má rozměr krásných 23 x 12,5 cm.

Krosna

Na BezvaSport si můžete vybrat z velkého výběru krosen. Krosnu oceníte nejen při náročném výstupu, ale i při cestování. Je skladná a vejde se toho do ní opravdu hodně. Pokud preferujete kratší výlety, sáhněte spíše po turistickém batohu. Doporučujeme vybrat ten s vyztuženými zády a pořádně vyzkoušet, jestli vám batoh nebo krosna sedí.

Krosna

Značka Osprey - 4679 Kč.

Nakupujte oblečení online

V dnešní době můžeme velmi jednoduše vrátit zboží, které nám nesedí. Tak proč to nezkusit? Využijte slevy na oblečení s Tipli.

  • Orsay - objednejte si zboží z pohodlí domova. Už žádné fronty a davy lidí v obchodních centrech!
  • Sportisimo - nabízí skvělý výběr nejen sportovního či trekového oblečení, ale i plavek, obuvi a mnoho dalšího...
  • Zoot je klasika, ve které se určitě nezklamete!

Související obchody

4camping.cz, Sportega, inSPORTline, SportsDirect.com, Sportisimo.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se