Astratex plavky pro každou postavu

Tipy k nákupuMóda  |  Sportovní oblečení 10. 11. 2021

Která z nás by v létě nechtěla vypadat jako bohyně? Udělejte si radost a nechte se unést módní vlnou Astratex.cz. Kupte si plavky, v nichž zazáříte a které zvýrazní vaše krásné křivky.

Internetový obchod Astratex se v módě spodního prádla a plavek pohybuje už nějaký ten pátek a zaručeně ví, jak své zákazníky potěšit. Můžete si vybrat z nespočtu střihů, barev i velikostí. Zvolte si ty pravé pro vás!

Kolekce dámských plavek Exkluziv

Pokud hledáte něco elegantního, luxusního, nadčasového a zároveň sexy, z této kolekce si určitě vyberete. Na svou si přijdou i milovnice jednodílných plavek! Plavky Exkluziv jsou navržené tak, aby propojovaly komfort s nejvyšší kvalitou a jedinečným designem. Však posuďte sami :-)

Astratex plavky pre každú postavu

Italské plavky

Kolekce italských dámských plavek je výjimečná svou jedinečností a precizností. Je postavená na dokonalém střihu a originálním designu, který jinde nenajdete. Materiál je na dotyk příjemný, rychleschnoucí a vysoce odolný. Pokud si na výběr dokonalých plavek potrpíte, tahle kolekce je pro vás ta pravá.

Astratex plavky pre každú postavu

Plavky Lady

Sháníte něco decentního a jemného? V takovém případe sáhněte po Lady kolekci. Najdete zde elegantní plavky v těch nejmodernějších střizích! Vybírat můžete z několika provedení - klasické jednodílné plavky, dvojdílné plavky se zvýšeným pasem, tankiny a mnoho jiných!

Astratex plavky pre každú postavu

Sportovní plavky

Pokud jste zarytou fanynkou sportu a neumíte si bez něj představit ani dovolenou, mrkněte na nabídku sportovních Astratex plavek. Plavky dokonale přilnou k vašemu tělu a vyhoví i nárokům na vzhled. Navíc, některé jsou skvělé i jak cvičební úbor.

Astratex plavky pre každú postavu

Jednodílné plavky pro plnoštíhlé

Ani plavky pro plnoštíhlé už nemusí být tvrdým oříškem. Jestli máte oblejší postavu, můžete sáhnout po jednodílných plavkách, které jsou pohodlné i sexy a zároveň zakryjí i nedostatky. Už dávno neplatí, že tento typ plavek patří jen na sportovní plavání do bazénu. I v jednodílných plavkách můžete být svůdná a neuniknete jedinému mužskému oku. Jasným příkladem je kolekce plavek David-Vacanze. Tyto dámské stahovací plavky padnou bezchybně každé postavě.

Astratex plavky pre každú postavu

Na Astratex si nevyberete? Podívejte se i na Lindex plavky.

Související obchody

Astratex.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se