Allianz: Férové pojištění a sleva až 21 %

Tipy k nákupuFinance 10. 11. 2021

Hledáte pojištění, které vám nerozhází finance? Právě pojištění od Allianz může být to, po čem toužíte. Pojišťovna Allianz má na tuzemském trhu dlouholeté zkušenosti, které uplatňuje zejména ve svých službách a při jednání se zákazníky. Přečtěte si o produktech, pobočkách a službách, které Allianz nabízí.

Pojištění je důležitá a vážná věc. Proto je dobré dávat zřetel na to, jaké pojištění si sjednáme a u jaké pojišťovny. Allianz má v Česku zkušenosti na finančním trhu již od devadesátých let minulého století. Je tak dobrou volbou, u koho si sjednat různé druhy pojištění. Od půjčky přes pojištění až po hypotéky si u Allianz pojišťovny vyberete vždy přesně to, co hledáte.

Allianz

Allianz pojišťovna, a.s. je součástí největšího světového pojišťovacího koncernu Allianz Group, který poskytuje pojišťovací služby ve více než 70 zemích. V České republice pojišťovna působí od roku 1993 a pyšní se pozicí třetí největší pojišťovny u nás. Allianz je nyní vedena Dušanem Quisem, který zastupuje pozici předsedy představenstva.

Co Allianz nabízí

Pojišťovna v České republice pojišťuje přes 800 000 řidičů v rámci havarijního pojištění, povinného ručení, cestovního pojištění či pojištění majetku. V portfoliu pojišťovny jsou i další produkty jako například půjčky, hypotéky či penzijní spoření. V pojišťovně k zákazníkům přistupují fér, nabízí různé výhody a záleží jim na názoru klientů.

Moje Allianz

Moje Allianz je aplikace, která zákazníkovi přehledně zobrazuje informace o pojistkách a platbách. Součástí aplikace je i kontakt na poradce. Služba Moje Allianz je obdobou moderního internetového bankovnictví, které je v dnešní době už neodmyslitelné. Pomocí aplikace má klient přehled o smlouvách a možnost měnit na nich údaje. Aplikace dále poskytuje detailní přehledy o platbách za pojistné. Pro ty zákazníky, kteří preferují osobní setkání, má aplikace speciální funkci. Jedním pohledem na displej klient zjistí, se kterými specialisty z Allianz v minulosti uzavíral smlouvy, a má možnost domluvit si s nimi schůzku. Také může zjistit, na kterého nejbližšího poradce se obrátit.

Allianz pojišťovna

Allianz cestovní pojištění

Na internetových stránkách pojišťovny zákazník najde kalkulačku, která mu podle zadaných parametrů vypočítá, jakou cenu bude mít cestovní pojištění. Tato služba je velice výhodná, klient si tak může naplánovat rozpočet na cestu a tím si předem ušetřit starosti.

Allianz povinné ručení

Dalším často hledaným Allianz produktem je povinné ručení. Stejně jako u cestovního pojištění, pojišťovna poskytuje online kalkulačku, která jenom pomocí pěti ůdajů spočítá cenu povinného ručení. V Allianz si uvědomují, že auto, které nejezdí, nebourá. Jestli tedy klient najel méně kilometrů, než byl odhad, další rok pojišťovna zohlední přeplatek i vyšší slevu za méně ujetých kilometrů.

Allianz pobočky

Jako třetí největší pojišťovna na našem trhu má Allianz rozsáhlou síť poboček. Jejich seznam je přístupný na internetových stránkách společně s mapou poboček. Klient tak má možnost najít nejbližší pobočku a to odkudkoliv po ČR, jestliže má k dispozici internet.

Kontakty

Jestliže chce klient s čímkoliv pomoc, nejlepší řešením je zákaznická podpora. Na internetových stránkách Allianz si může sjednat hovor. Stačí uvést datum, čas a telefonní číslo, a podpora podle zadaných údajů zavolá a poskytne poradenskou pomoc a zodpoví na klientovy dotazy.

  • Zákaznická podpora – Tel.: 241 170 000, Po - Pá 8:00 - 19:00, So - Ne 9:00 - 18:00

Související obchody

AXA ASSISTANCE, TorriaCars, mBank, ČSOB Pojišťovna, Allianz pojišťovna

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se