Allegria - Firma na zážitky. Věnujte nevšední dárek

Tipy k nákupuDovolená a cestování  |  Wellness pobyty  |  Zážitky 10. 11. 2021

Chcete udělat radost svým blízkým? Allegria vám může snadno pomoci. Tato ojedinělá firma na zážitky vám nabídne nejrůznější možnosti od masáží a wellness pobytů přes adrenalinové zážitky až po zážitkové pobyty. Proto neváhejte a darujte zážitek všem, kteří si ho zaslouží.

Firma Allegria je jedinečná společnost nabízející možnost nespočtu dárků v podobě zážitků. Zážitkové dárky mohou být skvělým způsobem, jak vašim blízkým udělat radost. Blíží se přece dovolená 2018 a nikdo nechce sedět jen tak doma. Touží váš syn po tom vyzkoušet si paintball? Nebo máte babičku, které byste rádi věnovali antistresovou masáž? To vše a mnohem víc můžete nyní svým blízkým splnit.

Top 4 zážitkové dárky z Allegria.cz

Adrenalinová jízda autem

Milujete rychlou jízdu? Allegria nabízí dárky pro muže, na které váš partner jen tak nezapomene! Darujte mu zážitkovou jízdu v závodním autě, nebo mu dopřejte možnost projet se přímo v dakarském speciálu. Pro ty náročnější je k dispozici dokonce nejen létání ve speciálních letadlech a helikoptérách, ale také možnost vyzkoušet si některé z nich řídit.

Allegria zážitková jízda

Milujeme zvířata

Allegria krmení zvířat

Už jste někdy krmili leoparda? Žádný problém, protože tento nedostatek můžete snadno napravit. Kromě gepardů, ocelotů, nebo rysů se můžete dostat velmi blízko také hladovým krokodýlům. A pokud máte z šelem tak trochu strach, je tu pro vás možnost projet se na saních se spřežením husky.

Allegria psí spřežení

Exotické masáže

Nouze není ani s dárky pro ženy. Nejrůznější exotické masáže v luxusních hotelích, nebo jako součást pobytu v lázních potěší každou. Takže pánové, koukněte na Allegria a dopřejte své partnerce dokonalý zážitek. Nebo rovnou spojte relaxační pobyt s některým z gurmánských zážitků, které firma nabízí a ochutnejte nevšední jídla ve spojení s dobrým vínem.

Allegria zážitková jízda

Kdo by nemiloval čokoládu?

Allegria kurz a výrobu čokolády

Jistě se vás nemusíme ptát, zda milujete čokoládu. Odpověď by samozřejmě zněla kladně. Ale co teprve, když si ji budete moci samo vyrobit? Allegria vám nabídne jedinečný kurz na výrobu čokolády přímo v čokoládovně. A co si člověk uvaří, to přece vždycky chutná nejlépe, nemáme pravdu? Navíc si můžete užít pobyt ve dvou a s touto příjemnou činností ho spojit. Allegria totiž nabízí také zážitky pro páry.

Chcete objednat zážitek online?

Pobyty, akce a zážitky navíc můžete úplně snadno objednat pomocí internetu online. Tak na co ještě čekáte? Vyberte si a objednávejte na Allegria.cz vám toho nabídneme skutečně hodně

Daruj zážitek

Související obchody

Booking, Allegria - Firma na zážitky, pepa.cz, Lastminute.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se