AliExpress tipy - peněženka, mikina, vzdělávací hračka

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Kdo hledá, najde. Kdo hledá na AliExpress, najde i to, o čem netušil, že po tom ve skrytu duše už dlouho toužil. Nahlédněte s námi na největší čínské online tržiště, kde za příjemné ceny nakupujete celoročně, nejen v povánočních výprodejích.

Tuzemské prodejny přetékají slevami, ale na AliExpress jsou i po Vánocích krátké. V dnešní porci toho nejlepšího z čínských virtuálních regálů potěšíme milovníky kaktusů, fanoušky Hry o trůny, děti, psy a všechny, kteří vaří a pečou s láskou.

Originální peněženka

AliExpress tipy

Patříte mezi vášnivé pěstitele kaktusů? Pokud ne, možná se k nim brzy zařadíte díky téhle okouzlující peněžence. Na výběr máte z 9 kaktusových variant. A bonus navíc: který zloděj by si na takhle ostnaté sousto troufnul? Hodnocení prodejce: 4,9 z 5.

Koupit na AliExpress za 131 Kč

Dámská mikina Hodor

AliExpress tipy

Pohodová teplá mikina s kapucou pro skalní fanynky Game of Thrones. Ideální nejen na sport a domácí lenošení. Noste ji kdekoli, kde chcete dát beze slov najevo, kdo je vaše nejoblíbenější seriálová postava. Tedy, ne tak úplně beze slov... Hodnocení prodejce: 5 z 5.

Koupit na AliExpress za 235 Kč

Vzdělávací hračka pro děti

AliExpress tipy

Nehromaďte doma obří plastové hračky z reklamy, které omrzí po čase neúměrně krátkém oproti ceně, kterou jste za ně zaplatili. S dřevěnou Montessori hračkou si dítě zábavnou formou procvičí jemnou motoriku. Skvělý dárek pro kluky i holky od 3 let. Hodnocení prodejce: 4,9 z 5.

Koupit na AliExpress za 39 Kč

Kuchyňská zástěra

AliExpress tipy

Je láska vaší tajnou ingrediencí při přípravě většiny pokrmů, nebo ji občas ve spěchu zapomenete přisypat? Připomeňte si její důležitost pokaždé, když budete tančit kolem sporáku či trouby. Must-have kousek pro všechny, pro něž je vaření srdeční záležitostí. Hodnocení prodejce: 5 z 5.

Koupit na AliExpress za 280 Kč

Hračka pro psa

AliExpress tipy

S pískací interaktivní hračkou ve tvaru kachny nebo ptáka se váš domácí mazlíček vyřádí jak spolu s vámi, tak i při čekání na váš příchod z práce. Pískání v pejskovi probouzí chuť po další hře. Hračku si oblíbí psi všech velikostí a plemen. Hodnocení prodejce: 4,9 z 5.

Koupit na AliExpress za 132 Kč

Související obchody

AliExpress, DealExtreme, GearBest, eBay.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se