AliExpress tipy - pánská taška, brož, dámská šála

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Kalendář zimu ještě oficiálně nepotvrdil, ale teploty citelně klesají. Víme, co vás spolehlivě zahřeje, nejen na duši. Stylové a praktické vychytávky z AliExpress. Za pár korun a s dopravou zdarma.

Nespoléhejte na Ježíška a mrkněte na zboží z Číny, které jsme pro vás objevili tento týden. Pré budou mít tentokrát především dámy, ale nezapomněli jsme ani na elegantní must-have pro pány a vybavení na zimní řádění pro vaše ratolesti. Na AliExpress si vybere úplně každý. Tady je 5 důkazů místo slibů.

Pánská kožená taška

TOP 5 produktov z AliExpress #27

S koženou pánskou taškou ve vintage stylu uděláte parádu nejen na důležité pracovní schůzce, ale využijete ji i při cestování. Vejde se do ní mobil, tablet, kniha i svačina. Co potřebujete víc? Vybírejte z černé, hnědé nebo khaki barvy. Hodnocení produktu: 5 z 5.

Koupit na AliExpress za 734 Kč

Dámská brož

TOP 5 produktov z AliExpress #27

Brože opět frčí. Není divu, protože v detailu je síla. Máte chuť obléknout se minimalisticky a do nenápadných barev? Oživte svůj outfit stříbrným nebo zlatým houslovým klíčem, který nikdo nepřehlédne. Doplněk jako stvořený pro každého milovníka hudby. Hodnocení produktu: 4,9 z 5.

Koupit na AliExpress za 100 Kč

Dámská šála

TOP 5 produktov z AliExpress #27

Venku přituhuje. Vyzbrojte se dlouhou teplou šálou, která zahřeje nejen na mrazivé procházce. Díky své velikosti poslouží i jako pončo, do kterého se ráda zachumláte třeba v chladném kinosálu. Vybírejte z 13 moderních vzorů a barev. Hodnocení produktu: 4,8 z 5.

Koupit na AliExpress za 144 Kč

Originální dětská čepice

TOP 5 produktov z AliExpress #27

Užijte si se svými dětmi zimní radovánky beze strachu z nachlazení. V originální zateplené čepici se váš drobek promění v malého pilota. Dvě věci jsou jisté: spolehlivě ho ochrání před mrazem a bude v ní ještě roztomilejší než obvykle. Hodnocení produktu: 4,9 z 5.

Koupit na AliExpress za 69 Kč

Dámský kožený batoh

TOP 5 produktov z AliExpress #27

Trendy kousek nejen pro studentky. Kožené batohy vládnou přehlídkovým molům. Skvěle se hodí k ležérním džínům i elegantním šatům. V neposlední řadě pak ulevíte vašim zádům, která si ráda odpočinou od kabelek přes jedno rameno. Hodnocení produktu: 4,9 z 5.

Koupit na AliExpress za 296 Kč

Související obchody

AliExpress, DealExtreme, GearBest, eBay.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se