AliExpress tipy - náhrdelník, košile, lyžařská přilba

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Víte už teď o něčem, co jste Ježíškovi zapomněli připsat na wish list, a jeho samotného to do nosu určitě necvrnkne? Navštivte s námi předvánoční AliExpress. Pořídíte tu vše, po čem vaše hlava i srdce touží, za ceny, po kterých touží vaše peněženka.

Před Vánoci to na AliExpress žije. Nabídka je ještě pestřejší než obvykle, a proto hrozí, že se v čínských online regálech zaseknete na dlouhé hodiny. Šetřete čas i peníze díky našemu výběru 5 top produktů, které vás zkrášlí, ochrání i rozesmějí.

Náhrdelník nejen pro jogínky

AliExpress tipy

Dámy, soustředí se momentálně vaše myšlenky pouze na to, jakým vánočním dárkem potěšit své blízké? Nezapomeňte v tom shonu na sebe. Krásný náhrdelník z lávových kamenů vám připomene, že právě vy jste vždycky na prvním místě. Hodnocení produktu: 5 z 5.

Koupit na AliExpress za 105 Kč

Dámská a dětská košile na zimu

AliExpress tipy

Roztomilé zimní must-have pro maminky a dcery. Ustrojte se doma do teplé kostkované košile s Mickey Mousem a zůstaňte stylové i při koukání na pohádky nebo na pyžamové párty. Pro mamky je velikost univerzální, pro děti od 2 do 10 let. Hodnocení produktu: 4,8 z 5.

Koupit na AliExpress za 212 Kč

Lyžařská přilba

TOP 5 produktov z AliExpress #29

Lyžařská sezóna klepe na dveře. Je čas oprášit výbavu na zimní dovolenou a případně ji doplnit o nové kousky. Výhodou této slušivé a pohodlné helmy na lyže či snowboard jsou zabudované brýle. Brázděte svahy v bezpečí a užijte si jízdu na maximum. Hodnocení produktu: 4,8 z 5.

Koupit na AliExpress za 1 022 Kč

Automatický dávkovač mýdla

TOP 5 produktov z AliExpress #29

Na běžných "mačkacích" dávkovačích se velmi rády usazují nežádoucí bakterie. Vyhněte se jim díky automatickému dávkovači mýdla, jehož moderní design dodá šmrnc vaší koupelně a vás potěší jednoduchou manipulací i způsobem doplňování. Hodnocení produktu: 5 z 5.

Koupit na AliExpress za 215 Kč

Držák na toaletní papír a ubrousky

TOP 5 produktov z AliExpress #29

Popusťte při výběru doplňků do domácnosti uzdu vaší hravosti a kreativitě. Tyto veselé držáčky si velmi rychle oblíbíte. Poslouží jako dávkovače toaletního papíru, anebo ubrousků v kuchyni, dětském pokoji i ložnici. Vybírejte z 8 barevných variant. Hodnocení produktu: 4,9 z 5.

Koupit na AliExpress za 348 Kč

Související obchody

AliExpress, DealExtreme, GearBest, eBay.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se