AliExpress tipy - kostým kovboje, clip-in vlasy, parka

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Znáte někoho, komu dosud srdíčko nevzplálo pro nákupy v Číně? Pak mu dejte přečíst naši aktuální nálož toho nejlepšího z AliExpress. A přidejte varování, že se mu život dnešním dnem obrátí vzhůru nohama. Narozdíl od jeho peněženky - ta může vzhledem k extra nízkým cenám zůstat úplně v klidu.

Připravte se na karneval i na jaro, zpestřete dětem umývání rukou díky vtipnému nástavci na kohoutek a vyrobte si domácí mýdla. Na AliExpress.com jsme pro vás opět objevili 5 luxusních vychytávek za neuvěřitelně nízké ceny. Posuďte sami.

Dětský kostým kovboj

Dětský kostým kovboj

Dětský kostým kovboje seženete nejlevněji na AliExpress.com.

Na dětském karnevalu nebo oslavě narozenin zazáří vaše ratolest v peckovém kovbojském setu, který se skládá z klobouku se šerifskou hvězdou, červeného kovbojského šátku a kalhot s třásněmi. Ve velikostech od 6 měsíců do 2 let. Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Cena: 244 Kč.

Koupit kostým na AliExpress

Barevné pramínky do vlasů

Barevné pramínky do vlasů

Clip-in vlasy - připínací barevné pramínky do vlasů koupíte levně na AliExpress.com.

Netroufáte si na výraznější změnu účesu, ale máte chuť šokovat své okolí i vlastní odraz v zrcadle? Otestujte, co vám sluší, s clip-in vlasy neboli barevnými pramínky do vlasů. Vybírat můžete z 20 barev, od nenápadné plavé po křiklavě růžovou. Hodnocení produktu: 4,9 z 5. Cena: 15 Kč.

Zobrazit pramínky na AliExpress

Dámská jarní parka

Dámská jarní parka

Dámskou jarní parku v krásném designu pořídíte levně na AliExpress.com.

Že u vás právě chumelí a zbláznili jsme se? Ne, jen nenápadně upozorňujeme, ať při nákupech z Číny počítáte raději s delší dodací lhůtou. A až jaro konečně zaťuká na dveře, budete připraveny v plné polní! Nádherné dámské jarní parky pořídíte v 5 barvách. A pokud tápete, jak vybrat správnou velikost oblečení, nenecháme vás v tom. Hodnocení produktu: 4,9 z 5. Cena 654 Kč.

Dámská parka na AliExpress

Dětský nástavec na vodovodní kohoutek

Dětský nástavec na vodovodní kohoutek

Barevný nástavec na koupelnový kohoutek z AliExpress.com pro zarputilé bojkotéry hygieny.

Lámete si hlavu, jak to zařídit, aby si děti umývaly ruce rády a dobrovolně? Nemusíte být kouzelník ani expert na výchovu. Odpovědí jsou tyhle veselé koupelnové nástavce na kohoutek ve tvaru slona, kachničky nebo delfína. Hodnocení produktu: 5 z 5. Cena 101 Kč.

Dětský nástavec na AliExpress

Silikonové formičky na výrobu mýdla

Formičky na výrobu mýdla

Silikonovou formičku z AliExpress.com využijete na domácí výrobu kosmetiky.

A když jsme u umývání rukou, co takhle si vyrobit vlastní mýdlo nebo jinou domácí kosmetiku? Home-made výrobky jsou trendy a zábavně-edukační program na odpoledne pro celou rodinu máte rázem vymyšlený. Už chybí jen šikovná silikonová formička. Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Cena: 48 Kč.

Silikonové formy na AliExpress

☝ Získejte slevu až 10 % na AliExpress

Nakupujete často na internetu? S Tipli získáte z každého online nákupu odměnu zpět na váš účet, a to nejen na AliExpress.com.

Začít získávat odměny

Související obchody

AliExpress, DealExtreme, GearBest, eBay.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se