AliExpress tipy - dětské povlečení, lodičky, mikina

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Na Valentýna nemusíte dělat radost jen svému protějšku a čekat, čím vás obdaruje on(a), víte to, že jo? Nakoukněte s námi do virtuálních regálů AliExpress.com a v rámci pěstování sebelásky potěšte osobu, která si to zaslouží ze všech nejvíc.

V dnešním díle vychytávek z AliExpress.com čeká valentýnská dávka lásky a radosti pro všechny členy domácnosti - muže, ženy, děti i zvířátka.

Dětské povlečení

Dětské povlečení

Dětské povlečení seženete nejlevněji na AliExpress.com.

Můžete mít ustláno na růžích, anebo originálně na pomerančích, Batmanech, kaktusech a třeba i v oblacích! Pokud nemůžete večer dostat děti do postele, díky tomuhle dětskému povlečení vám tam naskáčou samy a dobrovolně. Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Cena: od 393 Kč.

Zobrazit dětská povlečení

Dámské lodičky

Dámské lodičky

Dámské lodičky v 5 trendy barvách koupíte levně na AliExpress.com.

Vytipovali jste si na AliExpress šaty na ples a právě jste zjistili, že k nim nutně potřebujete nové lodičky? Naprosto rozumíme! Vyberete si něžné béžové, ohnivě červené, černou klasiku, nebo pro jistotu od každé barvy jeden pár? Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Cena: od 348 Kč.

Hodit očko na dámské lodičky

Pánská mikina bez kapuce

Pánská mikina bez kapuce

Fešná pruhovaná pánská mikina z AliExpress.com potěší každého gentlemana.

Jednobarevné kousky jsou nesmrtelné a praktické, nebojte se ale přivést do vašeho šatníku trochu života. A až se zahlédnete v zrcadle, podepíšou se proužky i na vaší náladě. Originální pánská mikina je na výběr ve 3 barevných variantách. Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Cena: 285 Kč.

Omrknout pánské mikiny

Šablony na kávu

Šablony na kávu

16 šablon na dekoraci kávy pořídíte doslova za pár korun na AliExpress.com.

Nemusíte být profi barista ani absolvovat drahé kurzy Latte art, abyste si doma připravili luxusní kávu se vším všudy. Se 16 šablonkami na dekoraci kávy vytvoříte na pěně oblíbeného cappuccina stromek, smajlíka nebo srdce z lásky. Hodnocení produktu: 4,9 z 5. Cena 26 Kč.

Prohlédnout šablony na kávu

Hračka pro kočku

Hračka pro kočku

Zábavnou a praktickou hračku pro kočku pořídíte levně na AliExpress.com

Mezi oblíbené hračky vaší kočičí společnice se bezpochyby zařadí vychytaná škrábací krabice s míčky. Kočka si o ni obrušuje drápky a zároveň loví tlapkou kořist schovanou uvnitř. Hodnocení produktu: 4,7 z 5. Cena 484 Kč.

Zobrazit hračky pro kočku

☝ Získejte slevu až 10 % na AliExpress

Nakupujete často na internetu? S Tipli získáte z každého online nákupu odměnu zpět na váš účet, a to nejen na AliExpress.com.

Začít získávat odměny

Související obchody

AliExpress, DealExtreme, GearBest, eBay.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se