AliExpress tipy - dámský baret, dívčí kabátek, šperky

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Chytá vás předvánoční nákupní horečka, ale při představě přelidněných nákupních center vás vzápětí zchladí ledový pot? Vydejte se s námi na největší online tržiště světa - AliExpress, a nakupte pohodlně a supervýhodně.

V dnešní porci čínské inspirace poradíme módní kousky pro velké i malé parádnice, praktickou dekoraci do domácnosti a pohodlný pelíšek pro zvířecího miláčka. Nízké ceny, poštovné zdarma, žádné fronty ani otrávené pokladní. Vítejte na AliExpress.

Dámský baret

TOP 5 produktov z AliExpress #26

Francouzské barety jsou nesmrtelným módním trendem. Muže v nich okouzlovaly už naše babičky a s námi to nebude jinak. Vybírejte z šesti různých barev a dodejte svému outfitu dokonalý nádech retro elegance. Hodnocení produktu: 5 z 5.

Koupit na AliExpress za 255 Kč

Dívčí kabátek

TOP 5 produktov z AliExpress #26

Vaše holčička bude v tomto slušivém růžovém kabátku s kapucou a originálním zdobením na rukávech vypadat jako malá dáma, a navíc ji ochrání před mrazem i studeným vichrem. Kabát je dostupný ve velikostech od 18 měsíců až do 7 let. Hodnocení produktu: 4,9 z 5.

Koupit na AliExpress za 1118 Kč

Šperky pro dámy

TOP 5 produktov z AliExpress #26

Set krásných stříbrných náušnic a prstenu dodá na výjimečnosti i běžnému pracovnímu dni a ocení ho každá žena se smyslem pro detail. V jejich společnosti se budete cítit krásná a jedinečná jak na důležité obchodní schůzce, tak i na kafi s kamarádkou. Hodnocení produktu: 5 z 5.

Koupit na AliExpress za 732 Kč

TIP: Sháníte něco originálního? Zkuste hledat na AliExpress Pandora náramek.

Magnetická tabule

TOP 5 produktov z AliExpress #26

Nákupní seznam, "to do" list nebo milé vzkazy - kam s nimi, aby je nikdo z rodiny nepřehlédl? Lednička je jistota. Mějte povinnosti i radosti stále před očima, ať je kočka nakrmená, děti včas vyzvednuté ze školy a ingredience k přípravě večeře v plné polní. Hodnocení produktu: 4,8 z 5.

Koupit na AliExpress za 196 Kč

Pelíšek pro psa nebo kočku

TOP 5 produktov z AliExpress #26

Dopřejte svému milovanému čtyřnožci pohodlí, jaké si zaslouží, a místo, které bude patřit jen jemu. Tento komfortní pelíšek můžete nechat otevřený nebo z něj vytvořit útulný domeček pro nerušený odpočinek vašeho mazlíka. Hodnocení produktu: 4,9 z 5.

Koupit na AliExpress za 481 Kč

Související obchody

AliExpress, DealExtreme, GearBest, eBay.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se