AliExpress nabízí figurky, lego i trička s Avengers!

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Máte rádi filmy s Avengers? Pokud jste příznivci známých snímků, jistě oceníte zboží s těmito motivy. Zjistěte, kde získáte figurky, trička nebo lego s Avengers. Na AliExpress je nakoupíte levně a s dopravou zdarma!

Filmy s Avengers dnes viděl téměř každý. Proto není překvapením, že tvůrci pro své fanoušky připravili i obrovskou spoustu produktů s motivem filmů. Jestliže si chcete vystavit figurky Avengers nebo třeba nakoupit rozšíření lega, poradíme, kde je sehnat. Na AliExpress vše získáte levně a s dopravou zdarma!

Pokud si nejste jistí online nakupováním. Poradíme, jak na to. S přehledným návodem jak nakupovat na AliExpress zjistíte rychle a jednoduše všechno potřebné.

Avengers figurka

  • Cena: 51.50 $ / 1121 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19 – 30 dní

Že Avengers nejsou pouze filmy, o tom přesvědčí unikátní hračka akční postavy Iron man. Jedná se o první verzi velké akční figurky, se kterou si děti rády pohrají. Je vyrobena z plastového materiálu PVC. Celková výška figurky je 30 cm. Po zapnutí vyzařuje ze středu hračky LED světlo. Akční figurka je zabalena ve výstavním obalu.

Avengers

Figurka Avengers z AliExpress.com

Hodnocení produktu: 4,6 z 5. Figurku Avengers prozatím zhodnotilo 54 nakupujících, z nichž zatím 10 připojilo reálné fotografie produktu. Zákazníci si pochvalují kvalitní provedení i velmi rychlé dodání. Obchodníka se čtyřletými zkušenostmi na AliExpress, více než 97,5% pozitivním feedbackem a se 7 609 sledujícími fanoušky můžeme doporučit.

» Zobrazit na AliExpress «

Avengers postavy

Postavy

Postavy Avengers z AliExpress.com

  • Cena: 6.14 ‒ 6.95 $ / 134 ‒ 152 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19 – 30 dní

Chcete mít Avengers postavy doma? Žádný problém. Získejte je všechny na AliExpress.com. Výstavní figurky dosahují maximálně 10 cm. Jsou dle výrobce vytvořeny z PVC. U tohoto prodejce můžete vybírat ze dvou variant (s podstavcem nebo bez). Doporučeno pro děti od šesti let.

Hodnocení produktu: 4,7 z 5. Postavy Avengers zatím ohodnotilo 503 zákazníků, z nichž celkem 45 připojilo i reálné fotografie produktu. Nakupující si chválí preciznost výroby, kvalitní materiály i dobrý nápad. Obchodníka s tříletými zkušenostmi na AliExpress, více jak 97,9% pozitivní zpětnou vazbou a s 2 584 sledujícími fanoušky můžeme jedině doporučit.

» Zobrazit na AliExpress «

TIP: Chcete mít přehled o tom, co si objednáte? S pomocí sledování zásilek vše udržíte pod kontrolou. Nákupy na AliExpress se hned stanou přehlednější a jednodušší.

Lego Avengers

  • Cena: 0.41 ‒ 1.99 $ / 9 ‒ 44 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 22 – 41 dní

Dnes už není dítě, které by neznalo originální a hravou stavebnici Lego. Obohaťte hru o postavy z filmu Avengers a vneste do stavění více dobrodužství. Lego je vyrobeno z plastového materiálu a můžete jej zkombinovat s ostatními soupravami Lego. Vybírat můžete z 28 lego postaviček známých hrdinů. Doporučeno pro děti od šesti let.

Lego

Lego Avengers z AliExpress

Hodnocení produktu: 4,9 z 5. Lego Avengers zakoupilo i ohodnotilo prozatím neuvěřitelných 446 nakupujících, z nichž celkem 25 připojilo také reálné fotografie produktu. Zákazníci si pochvalují kvalitní provedení a rychlé dodání. Obchodníka s více než 99,1% pozitivní zpětnou vazbou a s 579 sledujícími fanoušky můžeme doporučit.

» Zobrazit na AliExpress «

Avengers tričko

Trička

Avengers trička z AliExpress

  • Cena: 5.55 ‒ 5.91 $ / 121 ‒ 129 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Doba doručení: 19 ‒ 30 dní

Chcete být výjimeční a nepřehlédnutelní? S pánským tričkem s motivy z filmu Avengers se vám to zcela jistě povede. Sportovní styl navíc zajišťuje pohodlnost při nošení. Výrobce udává hlavní materiál polyester. Dostupné je od velikostí XS až do 4XL. Vybírat můžete až z 23 různých barevných kombinací a motivů z filmu.

Hodnocení produktu: 4,7 z 5. Trička Avengers zatím ohodnotilo neuvěřitelných 1198 zákazníků, z nichž celkem 102 připojilo i reálné fotografie produktu. Nakupující si chválí kvalitu produktu, použitých materiálů i rychlé dodání. Obchodníka se čtyřletými zkušenostmi na AliExpress, více jak 96% pozitivní zpětnou vazbou a s 3 123 sledujícími fanoušky doporučujeme.

» Zobrazit na AliExpress «

TIP: Máte rádi nákupy na AliExpress, ale nerozumíte anglicky? Nelamte si s tím zbytečně hlavu a nastavte si AliExpress česky!

Avengers klíčenka

  • Cena: 0.83 – 1.62 $ / 19 – 36 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 30 – 50 dní

Máte rádi Iron mana, Hulka, Kapitána Ameriku nebo Spider-mana? Získejte je všechny! Hravé klíčenky s motivy Avengers vyniknou nejen na klíčovém kroužku. Prodejce produkt doporučuje dětem od tří let. Klíčenky zakoupíte včetně kroužků na klíče. Vybírat můžete až z 28 barevných kombinací a motivů.

Klíčenky

Avengers klíčenky z AliExpress.com

Hodnocení produktu: 4,7 z 5. Avengers klíčenky ohodnotilo celkem 634 nakupujících, z nichž celkem 59 nahrálo i reálné fotografie produktu. Zákazníci si chválí rychlé dodání, kvalitu i dobrý design. Obchodníka s 97,4% pozitivním feedbackem a se 117 sledujícími fanoušky můžeme doporučit.

» Zobrazit na AliExpress «

TIP: Jistě víte, že filmové snímky Avengers jsou dílem známé společnosti Marvel Entertainment, která ve svém vydavatelství mimo jiné tvoří jedny z nejlepších komiksových příběhů na světě. Užijte si Marvel filmy s přáteli v kině. V Cinema City shlédnete fantastické dobrodružné i akční novinky za nízké ceny.

Cashback na AliExpress!

V internetovém obchodě AliExpress.com zakoupíte takřka cokoliv za nízké ceny. Nespornou výhodou je, že nakupujete přímo od výrobců. Díky tomu AliExpress zajišťuje nejnižší ceny. Určití prodejci nabízí dopravu zcela zdarma. Ale s pomocí Tipli.cz ušetříte ještě daleko více!

Díky Tipli cashbacku získáte až 10 % z původní ceny nazpět! Využijte této příležitosti a nakupte na AliExpress přes Tipli.

» Získat cashback na AliExpress «

TIP: Internetový obchod AliExpress.com si připravil obří slevy! Tento AliExpress day připadá na letošní 11. listopad. Nezapomeňte využít slev.

Související obchody

AliExpress, Digital24.cz, eBay.com, Imago.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se