AliExpress Day 2019: Největší nákupní festival je zpět

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 25. 3. 2021

Nakupování může být pro někoho vášní a pro někoho jiného může být třeba nutným zlem. Každý však při nákupech rád ušetří. Pokud tedy i vy rádi výhodně nakupujete na internetu, tak teď určitě zpozorněte. Blíží se totiž AliExpress Day 2019, díky kterému budete moci třeba nakoupit dárky na Vánoce během jediného dne, nebo si prostě jenom udělat velikou radost.

Možná se ptáte, co to AliExpress Day vlastně je, jak pro vás tato akce může být výhodná, nebo kdy se odehrává a jakým způsobem probíhá. Nebojte, na všechny tyto otázky a i na mnohé další budete za chvíli znát odpověď.

Představujeme AliExpress Day

Fanoušci levného nakupování jsou na AliExpress.com jako doma po celý rok. Díky AliExpress Day je ale každý rok nakupování na tomto online tržišti ještě výhodnější.

Původ AliExpress Day

V Čechách pojem AliExpress Day není ještě všeobecně známý. Za jeho předchůdce se dá označit svátek Singles’ Day. Ten původně vznikl v Číně jako protipól dne svatého Valentýna, který je nejen u nás známý jako svátek zamilovaných. A co si tedy pod tímto svátkem vlastně představit?

AliExpress Day 2019

Singles’ Day narozdíl od Valentýna oslavuje mladé nezávislé jednotlivce. Pro nakupující je však podstatné především to, že díky Singles’ Day AliExpress každoročně zdatně konkuruje americkému Black Friday či o něco méně známému Cyber Monday. Vlastně jejich zisky už dokonce překonává.

Největší nákupní festival

Později tento svátek “singlů” částečně ztratil svůj význam a stal se v podstatě synonymem pro vlastní svátek obchodu AliExpress. Dnes díky tomu můžeme mluvit o největším a nejvýhodnějším nákupním festivalu, který každý rok překonává vlastní rekordní statistiky prodejů.

Výhodnost nákupů v rámci tohoto festivalu velmi dobře ilustrují prodeje z loňského roku. V rámci AliExpress Day 2018 se prodalo takové množství mobilních telefonů, které by zaplnilo plochu 92 fotbalových hřišť. Množství prodaných bot by naplnilo 2 717 kamionů a počet prodaných kabelek by naplnil 50 letadel.

AliExpress Day 2019

Tržby navíc každým rokem stoupají téměř o 30% a i letos se dá opět očekávat nárůst už tak neuvěřitelných prodejů. Důvodem jsou produkty zlevněné na minimum, jejichž cenu navíc můžete ještě snížit, pokud se na AliExpress Day 2019 připravíte.

Zatím jste na AliExpress nenakupovali? Poradíme vám:

  1. Jak nakupovat na AliExpress.
  2. Jak si nastavit AliExpress česky.
  3. Jak na sledování zásilek.
  4. Jak je to s placením cla a DPH.
  5. Jak nakupovat přes AliExpress mobilní aplikaci.
Jak nakupovat na AliExpress »

Jak se připravit na AliExpress Day 2019?

Díky AliExpress Day 2019 si budete moci vybrat z 15 milionů produktů od více než 130 tisíc prodejců, kteří 11. 11. 2019 zlevní toto ohromující množství na minimum. Abyste této akce využili naplno, je dobré se na ni připravit.

Na zvýhodněné nákupy máte pouze 24 hodin

Ne, opravdu není potřeba při AliExpress Day stát před začátkem akce v tlačenici před kamenným obchodem, jako můžete vidět v záběrech z Black Friday v USA. Při AliExpress Day můžete nakupovat z pohodlí domova.

Kdy začne AliExpress Day 2019?

Nezapomeňte, že AliExpress je čínský portál, a kvůli časovému posunu tak v České republice začíná AliExpress Day 2019 už 10. 11. v 17:00 a končí 11. 11. v 16:59.

Sbírejte AliExpress kupóny

Abyste využili potenciál AliExpress Day 2019 naplno, sbírejte AliExpress kupóny.

Jak kupóny získat

Chcete-li kupónů získat co nejvíce, stáhněte si mobilní aplikaci ze stránek AliExpress a hrajte hry, ve kterých můžete získat mince. Ty pak můžete vyměnit za kupóny.

AliExpress Day 2019

Můžete se také zapojit do aktivit na sociálních médiích, abyste vyhráli AliExpress kupóny.

Typy kupónů

  • Store kupóny získáte zdarma při kliknutí na detail produktu u konkrétního obchodníka na AliExpress, nebo výměnou za mince. Tyto kupóny však můžete využít opět pouze u stejného obchodníka.
  • Select kupóny lze využít pouze u některých obchodníků. Při detailním zobrazení produktu na AliExpress zjistíte, zda Select kupón můžete na daný produkt využít. Na AliExpress máte možnost filtrování produktů právě podle využití Select kupónů.
  • AliExpress kupóny můžete využít na jakýkoliv produkt na AliExpress. Lze je také kombinovat s ostatními druhy kupónů a ušetřit tak mnohem víc. Na každý produkt však můžete využít pouze jeden kupón.

Získejte zpět peníze ze své objednávky

Nezapomeňte také na to, že díky cashbacku od Tipli.cz můžete získat zpět až 10% ze své objednávky na AliExpress Day 2019.

Jak funguje cashback

Žijete v Čechách, ale jste původem ze Slovenska? Radi pomôžeme aj naším bratom spod Tatier. Pozrite sa, ako si nastaviť AliExpress slovensky.

A věděli jste, že Tipli působí i u našich severních sousedů? Przeczytaj więcej o AliExpress Day 2019 po polsku.

Související obchody

AliExpress

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se