Albert leták - aktuální leták online

Tipy k nákupuLetáková hlídka 16. 4. 2022

Prodejny Albert se snaží co nejvíce ulehčit zákazníkům nákupy. Co najdete v aktuálním Albert letáku? Kde všude se dá s Albertem ušetřit a proč zrovna v něm nakupovat?

Společnost AHOLD, která provozuje v České republice síť supermarketů a hypermarketů Albert vstoupila na český trh v roce 1990. Od té doby nás láká do Albertu hlavně na nabídku privátních značek, čerstvost a kvalitu potravin a také kvůli akčnímu letáku.

Albert leták - aktuální týden

Obchodní řetězec Albert vydává pravidelně své akční letáky, a tak Albert nový leták vychází každou středu a jeho nabídky trvají až do pondělí. Samostatné letáky má pro hypermarkety a supermarkety. Součástí akčního letáku je i nabídka nazvaná Cenoví šampioni. Tam je zboží zlevněno až o 50 %! Jaké další výhody nabízí?

Albert leták - příští týden

Výrazně ušetřit můžete s akcí Dlouhodobě snížené ceny, kde Albert u vybraných produktů snižuje ceny dlouhodobě. Sortiment přidává postupně každý týden. Ceny nejsou zlevněny o velkou částku, jako to bývá u produktů, které jsou v akční nabídce, avšak oproti běžným cenám se dá ušetřit o dost peněz.

TIP: Pokud chcete ušetřit nejen v Albertu, vyzkoušejte náš cashbackový portál, který vám po online nákupu vrací část peněz zpět na účet. .

Nezapomeňte na sezónní výprodeje

Hypermarkety Albert mají pravidelné sezónní výprodeje, kde se slevy vyšplhají až na 70 %. Celoročně pak najdete v Albertu oddělení zboží ve výprodeji. Většinou se jedná o výrobky s poškozeným obalem, druhé jakosti, nebo o poslední kusy na skladě. Těm produktům, kterým se blíží datum spotřeby, cena klesá zhruba o 30 %.

Albert Magazín

Albert leták - aktuální leták online

Albert pro své zákazníky tiskne každý měsíc Albert magazín. Je zdarma, nemusíte mít speciální klubovou kartičku a recepty v něm jsou jednoduše skvělé. Jednou v měsíci si tak při nákupu můžete jeden odnést domů a podle jednoho z receptů uvařit. Pokud magazín na prodejně nenajdete, mrkněte na jejich web, kde je zprostředkován online.

Které značky v Albertu můžeme najít?

Albert leták - aktuální leták online
  • Albert - dříve pod názvem Albert quality, dnes s již jiným designem pod zkrácenou značkou Albert. Široká paleta produktů, Přitažlivější ceny než je tomu v jiných prodejnách a kvalita. Na to sází Albert se svou značkou.
  • AH Basic - Kdykoli při svém nakupování v Albertu narazíte na zboží s logem AH Basic, buďte si jistí, že před sebou máte produkt s dobrou kvalitou za cenu, která je nejnižší v dané kategorii.
  • Albert Excellent - Delikatesy všeho druhu, bez nutnosti nakupování v úzce specializovaných prodejnách
  • Albert Bio - Velkým částkám za Bio produkty ve specializovaných prodejnách už odzvonilo. Kvalitní výrobky z ekologických farem, přirozená chuť a daleko výhodnější ceny. To vše nabízí prodejny Albert.

100% garance vrácení peněz

Nejste spokojeni s kvalitou zakoupeného výrobku? Nevadí. Obchod Albert vám garantuje, že při vaší nespokojenosti vám vrátí peníze zpět. Úplná pravidla najdete na stránce Albert.cz

Související obchody

Košík.cz, Pilulka.cz, Footshop, ZOOT, Mall.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se