Akce týdne: 5 tipů, kde ušetřit peníze

Tipy k nákupuAkční nabídky a výprodeje 10. 11. 2021

Znáte to, každý lákavý štítek s nápisem sleva neznamená, že nákupem skutečně ušetříte. Nenechte se napálit obchody a raději sledujte náš týdenní výběr TOP 5 akcí, které se opravdu vyplatí.

Kde v týdnu 10.4. - 16.4.2017 ušetříte? Jaké exkluzivní slevové nabídky na vás tento týden čekají? A jaké obchody zvítězily v našem výběru TOP 5? Pojďme na to!

Kasa.cz | Black Friday

Akce týdne: 5 tipů, kde ušetřit peníze

Tento týden probíhá na Kasa.cz oblíbená akce BLACK FRIDAY, která slibuje až 70% slevy. V rámci této akce máte možnost pořídit malé kuchyňské spotřebiče značek Braun nebo DeLonghi s 30% slevou. Ve slevě -30 % najdete také produkty značky Rowenta (péče o tělo a vysavače). Volně stojící a vestavěné domácí spotřebiče pořídíte s 10% slevou. Na vybrané produkty získáte dopravu ZDARMA nebo dárek k nákupu aneb kdo hledá, najde! :-)

Black Friday na Kasa.cz

Mall.cz | Běžecká výbava a fitness oblečení

Akce týdne: 5 tipů, kde ušetřit peníze

Internetový obchod MALL.CZ tento týden nabízí až 54% slevu na běžecké vybavení. Z nabídky si ale velmi dobře vybere i každý fitness nadšenec, který shání nové sportovní kalhoty, triko nebo boty. V nabídce najdete softsheelové bundy, kšiltovky nebo sportovní ponožky. Akce zahrnuje produkty známých značek jako Puma, Nike nebo Adidas. Na některé produkty se navíc vztahuje doprava ZDARMA.

Vybrat sportovní outfit v MALL.CZ

Douglas | až 25% sleva na objednávku

Akce týdne: 5 tipů, kde ušetřit peníze

Oblíbená parfumerie Douglas nabízí do 17.4.2017 slevu až 25 % na celou objednávku. Výše slevy závisí na celkové hodnotě objednávky. Pokud nakoupíte za 999 Kč získáte 15% slevu. Při nákupu nad 1 599 Kč získáte slevu 20 % a maximální slevu 25 % získáte při nákupu nad 2 199 Kč. Akce se nevztahuje na produkty La Mer, Bobbi Brown, Sensai, Giorgio Armani Beauty. Slevové kódy najdete v kategorii slevové nabídky u obchodu Douglas na Tipli. Navíc když objednáte nad 1 499 Kč a zadáte slevový kód VZORKY získáte ZDARMA 10 vzorečků k objednávce jako dárek.

Vybrat slevu na Douglas

Krasa.cz | 40% sleva na kosmetiku Dermacol řady Enja

Akce týdne: 5 tipů, kde ušetřit peníze

Plavková sezóna je za dveřmi, tak se pojďme zbavit celulitidy, zeštíhlit problémové partie, zpevnit pokožku nebo vypnout poprsí. :-) V e-shopu Krasa.cz probíhá až do 23.4.2017 akce na kosmetiku Dermacol řady Enja. Dermacol Enja patří mezi nejoblíbenější produkty v boji s problémovými partiemi ženského těla. Při jejich pravidelném používání se první výsledky dostaví během krátké doby. Stačí vyzkoušet a přesvědčit se.

Zpevnit tělo s Dermacol Enja

Notino | Doprava ZDARMA u produktů Botanicals

Akce týdne: 5 tipů, kde ušetřit peníze

Pokud máte k výdejnám Notino daleko a zrovna vám dochází šampon nebo jiná vlasová péče, využijte akci dopravy ZDARMA na Notino.cz. Pokud nakoupíte alespoň 2 produkty Botanicals Fresh Care, zboží vám bude doručeno až před práh. Řada Botanicals Fresh Care je první prémiovou vlasovou řadou od L'Oréal Paris. V nabídce najdete šampony, kondicionery, balzámy, bezoplachové kondicionery, masky nebo sprej pro lesk vlasů.

Vybrat vlasovou péči na Notino

Související obchody

Kasa.cz, Krasa.cz, Douglas, Mall.cz, Notino

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se