9 tipů na zimní boty z eObuv: Se slevou a pro všechny

Tipy k nákupuMóda  |  Obuv 10. 11. 2021

Zima je v plném proudu, mráz a sníh nás obtěžují na každém kroku. Nemáte ještě vybrané zimní boty? Díky naší inspiraci jistě koupíte ty správné přesně na míru pro vás! Vyberou si dámy i páni. A najdou se kvalitní kousky také pro nejmenší.

Pokud sháníte kvalitní zimní boty, zavítejte na eObuv. Veškeré typy bot tu seženete za skvělé ceny v mnoha velikostech i provedeních. Dámy navíc mohou využít i nabídku kabelek a sladit s novými botami celý svůj outfit. Pokud ještě nejste připraveni na zimní procházky zasněženými ulicemi, eObuv je pro vás to pravé místo, kde vybírat. V souvislosti se zimním počasím ale dbejte na správnou péči a úschovu bot - nenechávejte je ve vlhku, ale uložte je do suchého botníku, pravidelně je impregnujte a nezapomeňte je čistit od soli, která je může poničit.

Zimní boty za nízké ceny? Jedině s cashbackem

Víte, že stačí rychlá registrace zdarma na Tipli.cz a získáte finanční odměnu z každého nákupu? Peníze zpět dostanete za provedenou transakci v partnerském obchodě po prokliknutí přes cashback portál. Na eObuv tak s pomocí Tipli nakoupíte až o 3 % levněji!

Nakoupit s cashbackem »

Široký výběr, nízké ceny

V obchodě eObuv si vybere boty opravdu každý. Ať už sháníte kozačky, kotníkové boty nebo teplé sněhule pro své ratolesti, z nepřeberné nabídky obuvi za dobrou cenu vám půjde hlava kolem. Přinášíme výběr těch nejlepších dámských i pánských bot, na kterých navíc díky cashbacku ušetříte!

Dámská zimní obuv

Tyto moderní sneakersy GEOX zakoupíte ve dvou barvách: bílé a sušenkově hnědé. Boty seženete ve velikostech 39 - 41. Jsou z přírodní kůže a uvnitř zatepleny kožíškem. Kromě utahování pomocí tkaniček se dají rozepnout na boku a jsou zdobeny pozlacenými doplňky.

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena2 510 Kč
Cena s cashbackem2 435 Kč
eObuv sneakersy
eObuv polokozačky

Polokozačky Tamaris koupíte ve velikosti 36 - 40. Na výběr budete mít ze čtyř barev: modré, černé, tmavě hnědé a světle hnědé. Zatímco zvenku jsou semišové, vnitřek je vyplněn ekokůží se zateplením. Zdobeny jsou barevně sladěným řemínkem s pozlacenými doplňky.

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena1 284 Kč
Cena s cashbackem1 245 Kč

Pokud dáváte přednost klasice za nízkou cenu, vyzkoušejte kozačky Caprise, které koupíte ve velikostech 36 - 42. K dispozici je hned několik barev od šedé přes červenou a modrou až po hnědou. Celková výška kozaček je 42 cm. Vnitřní strana je zateplená a materiál boty je ekokůže.

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena1 155 Kč
Cena s cashbackem1 120 Kč
eObuv kozačky

TIP: Mrkněte na zimní boty i v dalších obchodech. Například obuv CCC koupíte také za skvělé ceny.

Pánská zimní obuv

eObuv turistická obuv

Turistická obuv Caterpillar se hodí jak na delší zimní procházky, tak na rychlé pochůzky ve městě. Díky přírodní kůži a vnitřnímu vyplnění kožešinou boty zahřejí i během nejsilnějších mrazů. V tmavě hnědé barvě je pořídíte ve velikostech 40 - 47.

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena1 865 Kč
Cena s cashbackem1 809 Kč

Pořiďte si pánské kozačky GEOX a buďte in. Tato kotníková obuv je z kůže se zatepleným vnitřkem, takže se hodí do jakkoli mrazivého počasí. Stylové boty se zapínám na boční zip koupíte ve velikosti 41 - 45.

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena3 865 Kč
Cena s cashbackem3 749 Kč
eObuv pánské kozačky
eObuv kotníková obuv

Chcete mít nohy v teple a zároveň jim dopřát pohodlí? Přinášíme tip na kotníkovou obuv s elastickým prvkem Gino Rossi. Černé pánské boty z kůže najdete na eObuv.cz ve velikosti 43 - 45. Díky pružnému prvku na boku se obuv zcela přizpůsobí vaší noze a každý krok pro vás bude doslova pohádkou!

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena1 865 Kč
Cena s cashbackem1 809 Kč

TIP: Pokud vás zajímá, jak ušetřit v eObuv, máme pro vás hned několik nápadů.

Dětská zimní obuv

eObuv dětské kozačky

Dětské kozačky GEOX si zamiluje každá dívka! Koupíte je v černé barvě se třemi typy motivů na boku. Jsou vyrobeny z ekokůže a k dostání ve velikostech 31 - 35.

Běžná cena
Tipli cena
Běžná cena1 477 Kč
Tipli cena1 432 Kč
eObuv dětské sněhule

Sněhule Bartek koupíte ve velikosti 27 - 32. Jsou ze semiše a uvnitř zateplené, není tedy třeba se vůbec bát, že by děti nastydly. Bota je zdobena kožíškem.

Běžná cena
Tipli cena
Běžná cena1 284 Kč
Tipli cena1 245 Kč
eObuv dětské sneakersy

Tyhle zimní boty donutí k procházce i ty největší lenochy! Sneakersy ve velikosti 35 - 37 dokonale ochrání před mrazem a navíc jsou pohodlné i při delší chůzi.

Běžná cena
Tipli cena
Běžná cena1 994 Kč
Tipli cena1 934 Kč

TIP: V zimě je celkově důležité se správně oblékat. Pokud chcete mít přehled o tom, kde seženete levně oblečení i obuv, omrkněte veškeré letáky s módou a nenechte si utéct akční ceny.

Skvělé obchody s obuví a příjemným cashbackem navíc

Cashback portál Tipli spolupracuje se stovkami českých i zahraničních obchodů a stará se o to, abyste nakoupili výhodně a kvalitně. Mezi partnerskými obchody Tipli najdete také ověřené módní eshopy. Podívejte se na ty nejlepší:

  • eObuv.cz - eshop, ve kterém objevíte stylové boty a doplňky, a to s cashbackem 3 %.
  • Deichmann - nádherná trendy obuv s cashbackem 4 %.
  • Baťa - české boty s léty prověřenou kvalitou a s cashbackem 3 %.
  • CCC - zimní boty kvalitně a s 3% cashbackem.

Související obchody

Baťa, DEICHMANN, CCC, Eobuv.cz, About You

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se