6 tipů, kde koupit nejlepší vánoční dárky levněji!

Tipy k nákupuMóda  |  Dovolená a cestování  |  Krása a zdraví  |  Vánoce  |  Rodiče a děti  |  Ostatní 2. 1. 2023

Davy, stres, utrácení. Letos ne! Užijte si klidné Vánoce a nakupte dárky online z pohodlí domova. Vyhnete se stresu, vychutnáte si vánoční atmosféru a ještě ušetříte. Přečtěte si tipy, co koupit babičce, tatínkovi nebo dětem, a zjistěte, jak přitom zbytečně neutrácet!

Vánoce se kvapem blíží, první snížek už napadal a všichni si lámeme hlavu nad tím samým. Co letos nakoupit pod stromeček? Poradíme! Nechte se inspirovat výběrem z nejoblíbenějších obchodů a rozbalte si rovnou vlastní dárek - slevu díky cashbacku!

Ušetřete na vánočních dárcích až 10 %!

Staňte se tím nejlepším Ježíškem a nakupte dárky, které potěší každého. Díky cashbacku můžete ve vybraných online obchodech získat až 10 % zpět. Některé z nich navíc nabízejí i dopravu zdarma. Nadělte si pod stromeček lepší cenu!

Nakoupit s cashbackem »

Už se děsíte, jak se budete muset znovu procpávat davy v nákupních centrech? Nemusíte. Vyberte si dárky z pohodlí domova. Díky online nákupům budete mít více času relaxovat, užívat si vánoční atmosféru a zvyky, které k ní patří. Přinášíme seznam dárků pro celou rodinu.

1. Kasa.cz: Chytré dárky pro celou rodinu

Elektronika je vždycky vděčný dárek. Ať už jde o praktické spotřebiče, které potěší hospodyňky i kutily, nebo o zábavné herní konzole či nový telefon. Ne eshopu Kasa.cz pořídíte notebooky, tablety, ale i příslušenství nebo kamery. Prostě dárky, které jsou trendy, a navíc s cashbackem 4 %. Nákup na Kasa.cz je ideální i pro ty, kdo nemají příliš mnoho času. Objednávka je totiž připravená k vyzvednutí do 60 minut! Navíc nabízí eshop vánoční akci, díky které veškeré zakoupené dárky můžete zdarma vyměnit za jiné zboží. Nemusíte se tedy bát, že se netrefíte do černého.

Herní konzolí Sony PlayStation 4 PRO 1TB darujete neuvěřitelný zážitek ze hry.

playstation
Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena 8 999 Kč
Cena s cashbackem8 639 Kč

Tip: Máte jiný oblíbený obchod s elektronikou? Mrkněte, jestli nemají zrovna nějakou akci! Prohlédněte si letáky s elektronikou a nenechte si utéct ty nejlepší dárky!

2. MALL.cz: Bohatá nadílka pro malé i velké

kuchyňka
Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena 1 199 Kč
Cena s cashbackem1 151Kč

Na eshopu MALL.cz koupíte dárky pro celou rodinu. Rozhodně se sem ale musíte podívat, pokud hledáte dárky pro děti. MALL.cz má totiž celou sekci dárků pro děti, která je přehledně rozdělená podle věku dětí a také druhů hraček. Stačí už jen vyzvídat, po čem vaše dítko touží - je to spíš panenka, stavebnice, nebo potěšíte celou rodinu a darujete mu společenskou hru? Na své si přijdou i malí kreativci, vynálezci a kutilové. Řekněte dětem, ať napíšou dopis Ježíškovi, slevu zařídí Tipli! Na eshopu MALL.cz totiž díky cashbacku ušetříte až 4 % z nákupu. A pokud si nevíte rady, řiďte se hodnocením u každého produktu.

Smoby kuchyňka Bon Apetit s celkem 23 kusy příslušenství potěší každého malého kuchaře.

3. Dr. Max: Zdraví nad zlato

Zdraví máme jen jedno a musíme o něj pečovat. Darujte svým blízkým lásku, péči a pocit, že nad dárky pro ně přemýšlíte. Každý totiž ocení dárek, který má smysl, místo toho, který hned po Vánocích skončí v koši. Na eshopu Dr. Max pořídíte například skvělé produkty na podporu imunity plné vitamínů a minerálů, nebo třeba koncentrované přírodní přípravky. Babička a dědeček jistě ocení, když budou moci prožít chladné měsíce bez rýmy a starostí o zdraví. Eshop nabízí i speciální vánoční produkty pod stromeček jako dělané. A cashback 5 % je jen třešničkou na dortu!

Kupte třeba multivitamín určený pro podporu životního stylu nad 50 let. Ať je babička jako rybička!

multivitamín
Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena 499 Kč
Cena s cashbackem474 Kč

Tip: Shánění dárků může být pěkná fuška a občas jen hloupá rýma člověka vyřadí z provozu. Předejděte tomu, mrkněte na letáky lékáren a pečujte o své zdraví preventivně.

4. BIBLOO: Zahřeje u srdce i ve sněhu

kulich
Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena 799 Kč
Cena s cashbackem719 Kč

I měkké dárky můžou být důvodem k radosti. Obzvlášť když jsou to stylové kousky z BIBLOO. Krásným a pohodlným dárkem potěšíte dámy i pány. Můžete využít i expresní dopravu zdarma, a navíc, pokud dárek nepadne, máte 30 dní na vrácení. Nemusíte se tedy ničeho bát, snad jen toho, že si nebudete umět vybrat a omylem nakoupíte něco i pro sebe. Výběr je totiž parádní. A pokud hledáte jen nějakou drobnost, taková čepice, šála nebo hodinky budou to pravé. S cashbackem navíc na eshopu BIBLOO ušetříte až 10 %. Spolehlivosti se bát nemusíte, eshop totiž doporučuje 98 % spokojených zákazníků. Přidáte se k nim?

Unisex minimalistický kulich Under Armour zajistí styl i teplo na uši.

5. Vivantis: Voňavé a krásné Vánoce

Jestli máte doma drahou polovičku, která ráda nejen dobře vypadá, ale i voní, eshop Vivantis splní všechna její přání. Seženete tu kromě trendy oblečení i luxusní parfémy či kosmetiku. A pozor, to všechno v pánské i dámské variantě. Říkáte si, že k dokonalosti už chybí jen ozdobit se šperky? I ty na stránkách Vivantis najdete. Zkrátka, pokud máte chuť svého partnera či partnerku rozmazlovat, víte, kde hledat. A jestli si nejste jistí výběrem, řešení je snadné - pořiďte pod stromeček dárkový poukaz! Všechny dárky zde vyberete s cashbackem až 10 %, a pokud dárky nebudou to pravé, tak máte až 6 měsíců na vrácení.

Luxusní vůně Versace Bright Crystal potěší každou opravdovou princeznu.

versace
Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena 1 729 Kč
Cena s cashbackem1 556 Kč

6. Booking.com: Netradiční dárek? Ubytování snů!

Chcete vyrazit na vlastní pěst na hory a udělat radost sobě i blízkým? Nebo si užít welness pobyt s těmi, na kterých vám záleží? Darujte pod stromeček společný zájezd přes Booking.com. Na výlet vezměte partnera, kamarádku nebo babičku. Vybrat si můžete z různých destinací od malebného českého prostředí po skutečnou exotiku. Stejně rozmanitá je i nabídka ubytování, která zahrnuje luxusní apartmány stejně jako útulné chalupy. Materiální dárek možná potěší, ale darováním společně stráveného času dáte najevo, že vám na někom opravdu záleží.

Koukněte, kolik ušetříte s cashbackem například za dvě noci v manželském pokoji v Itálii!

hotel booking
Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena 2 684 Kč
Cena s cashbackem2 576 Kč

Bohatá nadílka? Žádný stres, využijte nákupy online!

Vánoce by měly být hlavně svátky klidu a míru. Ten ale člověk v nákupních centrech nezažije. Vyhněte se stresu a shánění dárků na poslední chvíli. Obdarujte své blízké, ale ušetřete svůj čas i peníze nákupem online a vychutnejte si chvíle vánoční pohody.

Kde pořídit ty nejlepší dárky se slevou až 10 %?Pro zobrazení této části článku se prosím zaregistrujte.Zaregistrovat seRegistrovat se přes Facebook

Související obchody

Booking, BIBLOO, Vivantis, Mall.cz, Dr. Max

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se