5 věcí s rodinkou Simpsonovi! Jedině na AliExpress

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Snad všichni jsme někdy na našich obrazovkách shlédli legendární žlutou rodinku. Komediální animovaný americký televizní seriál, který si získal diváky ze všech koutů světa, pobaví celou rodinu. Nečekejte na další díl a pořiďte sobě nebo dětem Simpsona domů!

Simpsonovic rodina vás ještě úplně nedostala? Máme řešení! Našli jsme 5 věcí na AliExpress, které vás přesvědčí o dokonalosti tohoto žlutého fenoménu. Navíc všechny seženete za nízké ceny s dopravou zdarma.

Nevíte si rady s online nakupováním? Nevadí, poradíme. S pomocí stručného návodu, jak nakupovat na AliExpress, se dozvíte vše podstatné, a už nikdy nebudete muset ztrácet čas.

Simpsonovi

  • Cena: 0.99 ‒ 1.99 $ / 23 ‒ 45 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 22 – 41 dní

Máte rádi slavnou rodinku The Simpsons? Ani vašemu telefonu nesmí chybět stylový kryt. Kryt je velikostně vytvořen na Apple telefony, primárně pro modely iPhone X, 4, 4S, 5, 5C, SE, 6, 6S, 7 nebo 8 Plus. Mobilní kryt je vyroben ze silikonu, který mu propůjčuje flexibilitu a přitom telefon ochrání. K dispozici je na výběr z 11 různých modelů.

Simpsonovi

Simpsonovi z AliExpress.com.

Hodnocení produktu: 4,7 z 5. Kryt na mobil prozatím ohodnotilo 217 nakupujících, z nichž 28 přidalo i reálné fotografie produktu. Zákazníci si pochválí kvalitní provedení i dobrý materiál, a rychlé dodání. Obchodníka s 97% pozitivním feedbackem můžeme jedině doporučit.

»Zobrazit na AliExpress«

Figurky Simpsonovi

Simpsonovi hry

Simpsonovi hrací figurky z AliExpress.com.

  • Cena: 15.03 $ / 340 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19 – 30 dní

Pokud si i vaše děti rády hrají, našli jsme pro ně to pravé ořechové. Figurky nejrůznějších hlavních i vedlejších postav seriálu Simpsonovi ratolesti nepřestanou bavit. Výrobce udává velikost 5 ‒ 12 cm. Figurky jsou vyrobeny z materiálu PVC. V setu najdete 14 postav hlavních i vedlejších rolí seriálu. Určeno pro děti od 5 let.

Hodnocení produktu: 4,7 z 5. Figurky Simpsonů byly zatím ohodnoceny 86 zákazníky, z nichž celkem 14 nahrálo i reálné fotografie produktu. Nakupující si chvalí hlavně kvalitu provedení i použitých materiálů. Obchodníka se čtyřletými zkušenostmi na AliExpress a s více než 4300 sledujícími fanoušky jistě doporučujeme.

»Zobrazit na AliExpress«

TIP: Zabavte sebe i zbytek rodiny herním odpolednem a užijte si ty nejlepší hry na ps4!

Simpsonovi ponožky

  • Cena: 1.77 $ / 40 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 22 – 41 dní

Nečekejte až budou Vánoce a pořiďte nyní originální ponožky v Simpsonovic designu. Své oblíbené Simpsonovi postavy tak budete vy i děti moci nosit stále s sebou, a navíc mít na sobě každý den jinou! Výrobce vyrábí velikosti 35 ‒39 (určeno spíše pro děti a ženy). Ponožky jsou ze 70% bavlny. K dispozici jsou ve čtyřech barevných kombinacích pokaždé s jinou hlavní postavou.

Simpsonovi postavy

Simpsonovi postavy z AliExpress.com.

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Ponožky s postavami ze seriálu The Simpsons zatím ohodnotilo více než 339 nakupujících, z nichž 46 připojilo i reálné fotografie produktu. Zákazníci si pochvalují kvalitní materiály, rychlé dodání i dobrý nápad. Obchodníka se čtyřletými zkušenostmi na AliExpress a s více jak 300 sledujícími fanoušky můžeme doporučit.

TIP: Nemají vaše děti rády Simpsonovi? Nevadí, potěší je určitě roztomilý AliExpress plyšový jednorožec.

»Zobrazit na AliExpress«

Lego Simpsonovi

Lego Simpsonovi

Lego Simpsonovi z AliExpress.

  • Cena: 89 $ / 2010 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Doba doručení: 9 - 18 dní

Lego jistě všichni dobře známe, ale speciální edice Lego Simponovi, kde si můžete vytvořit rodinný dům i auto, vaše děti zabaví na dlouhou chvíli. Hra je vyrobena z plastu. Sada obsahuje části na dům (včetně interiéru), zahradu, auto, ale také hlavní postavy seriálu. Určeno pro děti od šesti let.

Pokud vaše děti milují slavnou stavebnici lego v jakékoli podobě, můžete jim dopřát ty nejúspěšnější lego hry. Přesvědčte se sami a připojte se k nim!

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Lego Simpsonovi je prozatím ohodnoceno celkem 46 zákazníky, z nichž již 3 připojili i reálné fotografie produktu. Nakupující si pochvalují kvalitu použitého materiálu, provedení a opravdu rychlé dodání. Obchodníka se roční zkušeností na AliExpress, více jak 99% pozitivní zpětnou vazbou a s téměř 140 sledujícími fanoušky můžeme jedině doporučit.

»Zobrazit na AliExpress«

Homer Simpson tričko

Homer

Homer Simpson tričko z AliExpress.

  • Cena: 5.08 ‒ 6.83 $ / 115 ‒ 155 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19 – 30 dní

Úsměvné tričko s Homerem Simpsonem bude slušet nejenom fanouškům seriálu. Parodie na známý slogan dané značky pobaví každého, kdo vás potká. Potisk je vytištěn. Tričko je vyrobeno ze 100% bavlny, a na výběr máte z velikostí od XS až po 4XL. K dispozici je v bílé, světle a tmavě šedé, zelené, černé, světle a tmavě červené, ale i fialové a růžové.

Hodnocení produktu: 5 z 5. Tričko Homer Simpson bylo prozatím ohodnoceno pouze jedním zákazníkem, který bohužel nepřipojil reálné fotografie, jelikož jde o nový produkt. Nakupující si pochvaluje kvalitní provedení i materiál. Nového obchodníka s pozitivními zpětnými vazbami můžeme doporučit.

»Zobrazit na AliExpress«

AliExpress cashback

Na internetovém portálu AliExpress.com můžete sehnat téměř cokoliv, a přitom nenakupujete skrz žádného prostředníka. Internetový obchod AliExpress garantuje opravdu nízké ceny a často i dopravu gratis. Díky Tipli.cz ale můžete ušetřit ještě víc!

S pomocí cashbacku od Tipli dostanete až 10 % z původní ceny zpět! Využijte tak této příležitosti a nakupte na AliExpress ještě levněji.

»Nakoupit levněji na AliExpress«

TIP: Obchod AliExpress.com pro své zákazníky připravil extrémní slevy v jednom jediném dni! Tento AliExpress day připadá na termín 11. listopadu. Využíte slev a zapište si ho do kalendáře!

Související obchody

AliExpress, eBay.com, Imago.cz, Bambule

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se