5 top hraček na AliExpress!

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Hledáte kvalitní a levné hračky pro vaše děti? Máme pro vás řešení! Na AliExpress jsme vyhledali 5 top hraček za pár korun, a navíc s dopravou zdarma! Vyberte si společně s vaší ratolestí z pohodlí domova.

Najít ty správné hračky pro vaši ratolest tak, aby se líbily a zároveň byly bezpečné i funkční, nebývá vždy tak jednoduché. Na AliExpress jsou přímo kupy hraček. Abychom šetřili váš čas, vybrali jsme pro dítka 5 top hraček z AliExpress za pár kaček a dopravou zdarma! Pokud je chcete například potěšit a motivovat na začátku nového školního roku, je nejvyšší čas, aby vše stihlo v pořádku dorazit.

V případě, že si nevíte rady, poradíme vám jak nakupovat na AliExpress. Abyste se mohli plně soustředit na vybírání nových hraček pro vaše dítka a neztráceli zbytečně čas.

Hračky z AliExpress

Slon

Hračky z AliExpress.

  • Cena: 15.98 $ / 355 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Doba doručení: 19 - 30 dní

Dětský plyšový slon může posloužit nejen na hraní, ale také jako polštářek při spaní. Je vyroben z plyše a bavlny. Výrobce udává délku 65 cm a hmotnost 350 gramů. Plyšový polštář byl úspěšně otestován na alergie, takže je bezpečnou hračkou, i když se ho rozhodne třeba kousat. Určeno pro děti od 3 let. K dispozici je v šedé, modré, žluté, růžové a fialové barvě.

Hodnocení produktu: 4,9 z 5. Plyšového slona prozatím ohodnotilo celkem 871 zákazníků, z nichž 130 připojilo i reálné fotografie. Nakupující si pochvalují kvalitní provedení i materiál a rychlé dodání. Ochodníka s takřka roční zkušeností na AliExpress a s 59 sledujícími fanoušky mužeme jedině dopoučit.

Zobrazit na AliExpress

Hračky pro děti

  • Cena: 2.14 $ / 48 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 22 – 41 dní

Tento kovový spinner si oblíbilo spoustu dětí po celém světě. Je to multifunkční hračka, kterou jednoduše přihodíte školákům do tašky. Hlavní výhodou je skutečnost, že napomáhá k lepšímu zvládání stresu. Spinner je vhodný pro děti s ADHD. Výrobce udává interval rotace delší jak tři minuty. Co se týče tvaru, tak na výběr určitě máte. K dispozici je 28 různých tvarových kombinací. Pro vaše ratolesti od 3 let.

Spinner

Hračky pro děti z AliExpress.com.

S dnešní uspěchanou dobou, kdy se na nás denně valí spousty povinností a každý je pod velkým stresem, bývá těžší a těžší se plnohodnotně stravovat. Vyvážená strava by měla být pro každého z nás velmi důležitá, bohužel se občas stane, že se zapomenete třeba nasvačit. Máme pro vás řešení. S pomocí drinků mana budete mít dostatek energie i vitamínů, i když zrovna nemáte na jídlo čas.

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Produkt zatím ohodnotilo 781 nakupujících, z nichž 45 přidalo i reálné fotografie produktu. Zákazníci si chválí kvalitu materiálu, provedení i design. Obchodníka, s ročními zkušenostmi na AliExpress a s více než 770 sledujícími fanoušky, můžeme určitě doporučit.

Zobrazit na AliExpress

Dřevěné hračky

Bota

Dřevěné hračky z AliExpress.com.

  • Cena: 1.99 $ / 45 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 22 – 41 dní

Jestli si lámete hlavu nad tím, jak naučit své dítě základním činnostem, dřevěná edukační hračka ve tvaru boty vykouzlí úsměv na tváři vám i ratolesti. S pomocí montessori edukačních pomůcek získáte možnost postupně připravit batole na úroveň prvňáka. Bota je vyrobena ze dřeva.Výrobce udává velikost 6.8 x 3,5 x 11 cm. K dispozici je v jedné barevné kombinaci. Určeno pro děti od 3 let.

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Edukační hračku prozatím zakoupilo 278 zákazníků, z nichž celkem 32 připojilo i své reálné fotografie produktu. Nakupující si pochvalují rychlé dodání, kvalitu materiálu i dobré provedení. Obchodníka se čtyřletými zkušenostmi na AliExpress a s takřka 12 000 sledujícími fanoušky můžeme doporučit.

Zobrazit na AliExpress

Hračky pro kluky

  • Cena: 3.25 $ / 73 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 22 – 41 dní

Ruční skateboard zajistí, že se váš kluk bude bavit, i když venku zrovna prší. Miniaturní funkční napodobenina klasického skateboardu je bezpečná a napomáhá k rozšíření konstrukčních dovedností, jelikož přijde v rozloženém stavu. Výrobce udává velikost 10 x 2,8 x 1,5 cm. Ruční skateboard je vyroben ze dřeva, plastu a další materiálů (protiskluzové). Pro děti od pěti let.

Skate

Hračky pro kluky z AliExpress.

Pokud vy ani děti nemáte rádi čekání až hračky dorazí, dejte přednost hračkářství Mrakyhraček. V internetovém hračkářství si hračky pro děti vyberete pohodlně, levně a do týdne jsou u vás.

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Produkt zatím ohodnotilo více než 300 nakupujících, z nichž 40 připojilo i reálné fotografie. Zákazníci si chválí kvalitní materiály i provedení a rychlé dodání. Obchodníka s pěti letou zkušeností na AliExpress a s více jak 8 000 sledujícími fanoušky můžeme jedině doporučit.

Zobrazit na AliExpress

Hračky pro nejmenší

Banán

Hračky pro nejmenší z AliExpress.com.

  • Cena: 1.69 $ / 38 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 22 – 41 dní

Praktická a bezpečná. To je hračka ve tvaru banánu pro nejmenší. Výrobce udává velikost 10 x 6 cm. Hračka je vyrobena z environmentálního plastu (vhodné do myčky). Napomáhá rozvoji žvýkacích svalů vašeho dítěte. Vrchní část ve tvaru kartáčku masíruje dáseň a zoubky. K dispozici ve čtyřech barevnách kombinací (žlutá, modrá, zelená a fialová).

Nechce se vám čekat až nová hračka dorazí z Číny? Nabízíme řešení! Nakupte bambule hračky v tuzemském obchodě a odneste si ji domů ještě dnes!

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Produkt byl prozatím ohodnocen 523 zákazníky, z nichž 71 připojilo i reálné fotografie hračky. Nakupující si pochvalují hlavně kvalitní produkt a rychlé dodání. Obchodníka s ročními zkušenostmi na AliExpress a s více jak 200 sledujícími fanoušky můžeme jistě doporučit.

Zobrazit na AliExpress

TIP: Chcete svým dětem udělat radost a zároveň ušetřit? Od toho je tu speciální nabídka AliExpress Day hračky. Nakupujte na AliExpress day pro své ratolesti a udělejte radost jim i své peněžence.

Cashback na AliExpress

Na internetovém portálu AliExpress můžete koupit téměř cokoliv za pár korun. Díky Tipli.cz ale můžete na AliExpress.com ušetřit ještě daleko více! S pomocí cashbacku dostanete až 10 % z původní ceny zpět! Využijte tuto příležitost a nakupte na AliExpress levně.

Nakoupit levně na AliExpress

TIP: AliExpress pro své zákazníky připravuje obří slevy v jednom jediném dni! Tento AliExpress day, letos připadá na datum 11.11.. Nezapomeňte si ho poznamenat do diáře a využít si slev.

Související obchody

AliExpress, HappyZoo.cz, eBay.com, Bambule, Bezva plenky

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se