5 tipů na výhodné ubytování s Booking Praha

Tipy k nákupuDovolená a cestování 10. 11. 2021

Představujeme 5 tipů na skvělé ubytování v Praze. Ať už vyrazíte za luxusem velkoměsta, poznáváním památek nebo potřebujete jenom levně přespat, v naší stověžaté matičce se najde postel pro každého. Všechno ubytování navíc seženete na Booking.com, takže můžete ušetřit díky cashbacku od Tipli!

Praha, srdce naší vlasti. Abyste si ji mohli pořádně užít, chce to více než jen jeden den. Pokud ale nejste místní či nemáte v Praze známé, budete potřebovat pokoj v hotelu nebo alespoň postel v hostelu. Tady je pět tipů na výjimečné ubytování v Praze a informace, kolik můžete díky cashbacku ušetřit. Ceny, které uvádíme v tabulkách, jsou za ubytování na víkend - tedy 2 noci pro 2 lidi.

Luxusní hotely Praha

O špičkové ubytovací služby v Praze není nouze. Vybírat můžete z desítek větších i menších hotelů rozesetých po celém městě. Za všechny jsme vybrali jeden, který toho má opravdu mnoho co nabídnout. Zarezervujte si ubytování přes Booking.com ještě dnes a ušetřete.

Residence Bologna

Residence Bologna Praha s Booking.com

Toto překrásné ubytování najdete přímo v centru Prahy. Doslova pár minut od Karlova mostu, v srdci Starého města. Funkcionalistická architektura v kombinaci s historickým nábytkem vytváří interiér s neopakovatelnou romantickou atmosférou. Pocit luxusu podtrhuje také mramor v koupelnách a parketové podlahy. Ideální volba pro lidi, kteří se chtějí rozmazlovat. Hotel nabízí také soukromé parkování nebo transfer z/na letiště.

Cena Booking
Cena s Tipli
Cena Booking6 385 Kč
Cena s Tipli6 163 Kč
Prohlédnout ubytování »

Jak můžete ušetřit díky cashbacku?

Cashback je finanční odměna za nákup. Když se do internetového obchodu (nebo třeba na rezervační portál Booking.com) prokliknete přes Tipli.cz, dostanete část ceny nákupu zpět. V případě Bookingu tak ušetříte až 4 % úplně bez práce! Stačí jenom pár kliknutí.

Prohlédnout obchody »

Lepší průměr - komfort, který vás nezruinuje

Velmi příjemné ubytování bez kompromisů v kvalitě, ale pořád ještě za přijatelnou cenu. V této kategorii toho Booking Praha nabízí nejvíce. Vybrali jsme dva oblíbené hotely, které nesmíte minout! Čím dříve si pokoj objednáte, tím lepší můžete dostat cenu.

Hotel Duo Praha

Díky velikému sportcentru je Hotel Duo perfektní pro lidi, kteří se chtějí aktivně odreagovat. Relaxovat můžete ve velkém bazénu, sauně, odpočinete si na masáži nebo se pobavíte s přáteli na bowlingu, případně příjemně unavíte v posilovně. Hotel disponuje 651 pokoji. K dispozici jsou také speciálně vybavené pokoje pro hendikepované nebo pro alergiky. Výborná snídaně zahrnutá v ceně už je jen třešničkou na dortu.

Cena Booking
Cena s Tipli
Cena Booking4 762 Kč
Cena s Tipli4 596 Kč
Duo Hotel Praha s Booking.com
Prohlédnout ubytování »

Mama Shelter Praha

Mama Shelter Praha s Booking.com

Jestli hledáte tak trochu jiný hotel, Mama Shelter je přesně pro vás. Dejte sbohem sterilním a nudným pokojům klasických hotelů a užijte si rozpustilost hotelu Mama s dekoracemi v komiksovém stylu. Hravý interiér přímo vybízí k troše lumpačení – ať už ve městě, nebo na pokoji ;-). A pokud byste se pořád nudili, můžete si vybrat z bohaté nabídky filmů zdarma.

Cena Booking
Cena s Tipli
Cena Booking4 659 Kč
Cena s Tipli4 497 Kč
Prohlédnout ubytování »

Zlatá střední cesta - výhodné ubytování v Praze

Ani příliš levné, ani příliš drahé - takové normální. Tímto by se dalo popsat ubytování, o které má zájem většina lidí. V Praze ho najdete bez problémů, nejspíš se ale budete muset vzdát lokality v centru. Díky husté síti pražské MHD to ovšem není problém.

Hotel Globus

Hotel Globus bychom popsali jako standardní český hotel nabízející příjemné ubytování pro každého. Jeho velkou předností je možnost parkování zdarma na venkovním parkovišti, můžete si ale zaplatit také místo v hotelové garáži. Hotel přímo sousedí s velkým parkem a disponuje i dětským hřištěm, což z něj dělá ideální ubytování pro rodiny. Každý den můžete navíc zahájit skvělou snídaní v ceně, podávanou formou švédských stolů.

Cena Booking
Cena s Tipli
Cena Booking1 838 Kč
Cena s Tipli1 775 Kč
Globus hotel v Praze s parkováním zdarma na Booking.com
Prohlédnout ubytování »

Velmi levné ubytování Praha nabízí také!

Pokud je hlavní podmínkou minimální cena, poohlédněte se po hostelu. Komfort v nich sice opravdu není moc velký, ale na to, abyste v nich strávili noc a ráno zase vyrazili za dobrodružstvím, jsou naprosto ideální!

TIP: Máte raději přírodu než městský shon? Potom mrkněte taky na ubytování na horách s Booking.com a naplánujte si dovolenou doslova nadpozemskou! I zde vám Tipli pomůže ušetřit.

Hostel Fontána

Jenom kousíček od stanice metra Dejvická najdete hostel Fontána. Ubytování sice nepatří mezi nejkomfortnější, ale cenově nemá konkurenci. Noc seženete asi za 250 korun. Hostel Fontána je také jen několik minut cesty od největšího pražského parku Stromovka, takže pokud zatoužíte po velké troše přírody, nemusíte přemýšlet, kam se vydáte.

Cena Booking
Cena s Tipli
Cena Booking1 033 Kč
Cena s Tipli997 Kč
Hostel Fontána Praha s Booking.com
Prohlédnout ubytování »

Je libo něco speciálního?

Potom neváhejte navštívit Booking.com! Ubytování v libovolné lokalitě můžete třídit podle ceny, hodnocení nebo třeba vzdálenosti od centra. A pokud se vyskytne nějaký problém, stačí Booking kontakt a nepříjemnosti se ihned vyřeší.

Prohlédnout si další ubytování »

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se