5 tipů na výhodné nákupy na Aukro

Tipy k nákupuNakupování  |  Tipy k nákupům 10. 11. 2021

Zakopáváte doma o nevyužité hračky? Příliš mnoho knih? Nebo sháníte starožitnosti a sběratelské kousky? Neváhejte a mrkněte na Aukro, kde snadno nakoupíte nebo prodáte různé věci od dekorací po sportovní vybavení a nábytek.

Nakupovat na eshopu Aukro je bezpečné, rychlé a pohodlné. Prodávající jsou prověření prodejci ze strany Aukra, proto neváhejte a vybírejte.

Proč prodávat a nakupovat přes Aukro bazar?

Máte doma nepotřebné starožitnosti? Hračky? Knihy? Sháníte něco speciálního? Eshop Aukro.cz vám s tím pomůže, ať už jste amatér nebo profesionální prodejce a nabízíte nové zboží. Každá věc má svého kupce a aukce svého vítěze.

Nechcete příliš utrácet? Pak je Aukro bazar tou pravou volbou! Dají se tu sehnat opravdové rarity za ty nejlepší ceny. Kromě použitého zboží prodávají také nové produkty. Na Aukru najdete opravdu široký sortiment zboží.

Výhody nakupování na webu Aukro

  • Příznivé ceny a Aukro slevy s Tipli přináší nejnižší možnou cenu zboží
  • Garance vrácení nepoužitého zboží do 14 dní
  • Možnost uplatnění reklamace do dvou let od nákupu
  • Závazná doba dodání – vždy víte, kdy zboží dostanete

5 věcí, které se vyplatí koupit na Aukro.cz

Sháníte něco konkrétního? Nebo vás jen baví účastnit se přihazování a máte radost z vyhrané aukce?

V eshopu Aukro seženete opravdu cokoliv, od elektroniky, umění, zahradního nábytku až sportovní potřeby a levné oblečení. Vyplatí se pravidelně sledovat nové nabídky na Aukro.cz a získat tak ty nejlepší věci.

1. Stříbrné naušnice s pravými mořskými perlami

Dají se najít opravdové poklady, jako třeba stříbrné naušnice s pravými mořskými perlami připomínající květ orchideje. Cena 1 199 Kč.

Podobné skvosty se ukrývají v sekci Aukro starožitnosti. Pro opravdové milovníky starožitností je to jako ráj. Máte rádi umění? I takové starožitné dekorace tu najdete.

aukro naušnice
Koupit naušnice na Aukro

2. Herní sluchátka s mikrofonem

aukro herní sluchátka

Elektroniku nemusíte nakupovat jen v moderních obchodech. S Aukro elektro se dají koupit kvalitní výrobky za příznivé ceny.

Příkladem jsou herní sluchátka s mikrofonem A4tech Bloody, které generují neuvěřitelně hluboké basy a dokonale se přizpůsobí hlavě uživatele. Cena 399 Kč.

Nakoupit elektroniku z Aukro

3. Historický revolver Gasser pro vášnivé sběratele

Chybí vám poslední kus do sbírky? Cítíte potřebu doplnit svou sbírku o nový kousek? Ať už sbíráte mince, pohlednice, cenné papíry nebo zkameněliny, Aukro má opravdu široký výběr.

Zajímavým kouskem je například historický revolver Gasser vyroben před rokem 1880. Cena 2 900 Kč. Sledujte nabídky a buďte první, kdo si koupí ty nejvýhodnější produkty!

aukro revolver
Koupit na Aukro.cz

4. Knihovna Finezja 11 a další nábytek

aukro knihovna

Nepohodlná židle? Rozviklaný stůl? Prosezená pohovka? Nic není problém. V sekci Aukro nábytek se dají najít praktické a hezké věci.

Jednou z takových hezkých věcí je knihovna Finezja 11 s praktickými šuplíky, dostupná ve dvou barevných variantách - dub sonoma a dub čokoládový. Cena 3 299 Kč. Zařiďte si ve stejném stylu i ložnici nebo celý obývací pokoj.

Nakoupit nábytek na Aukro

5. Nafukovací kajak pro letní výlety

Léto je v plném proudu, teploty stoupají a v práci samý stres. Dovolená v nedohlednu? Udělejte si alespoň volnou sobotu a vyražte na vodu s novým nafukovacím kajakem!

Nafukovací kajak Swing je vhodný k rekreačním vyjížďkám na řekách i jezerech. Snadno se ovládá a má výbornou stabilitu. Jeho nízká hmotnost se dokonale hodí pro přenášení. Cena 8 487 Kč.

aukro kajak
Koupit kajak z Aukro

Tip: Potřebujete se schladit? Nevíte, kam na koupaliště? Máme pro vás tipy, kam vyrazit!

Jak nakupovat na Aukro.cz co nejlevněji?

S Tipli můžete nakupovat levněji, když využijete Aukro slevový kupón.

Nakupujte za nejnižší možné ceny s Tipli cashbackem, kdy se vám vrátí část peněz z nákupu zpět! V kombinaci se slevovými kupóny bude váš nákup ještě výhodnější!

Nakoupit s Aukro slevou

Související obchody

JENA nábytek, SCONTO Nábytek, decoDoma, IDEA Nábytek, ASKO NÁBYTEK

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se