Pelíšek pro psa? Vybírejte levně na AliExpress

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Pejskaři pozor! Našli jsme pro vaše čtyřnohé miláčky 5 komfortních doplňků z AliExpress, bez kterých by pořádný psí šlofík zkrátka nebyl ono. AliExpress nabízí vše za super ceny, a navíc s dopravou zdarma!

Pes je nejlepší přítel člověka. Bývá oddaný, věrný i bystrý. Protože si jich vážíme, chceme, aby se ti naši mazlíčci měli jako v peřince. Víme, co se jim líbí a díky nízkým cenám se to bude zamlouvat i vám! Vybrali jsme pro vás tentokrát 5 tipů na pelíšky a další nezbytné doplňky pro pejsky z AliExpress.

Pokud si nejste jistí online nakupováním, poradíme vám. Připravili jsme pro vás stručný a přehledný návod jak nakupovat na AliExpress, ať si můžete naplno užívat vybírání nových doplňků a zbytečně neztrácet čas.

Pelíšek pro psa

 Pelíšek pro psa

Pelíšek pro psa z AliExpress.

  • Cena: 8.87 ‒ 35.88 $ / 199 ‒ 803 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Doba doručení: 19 - 30 dní

Stylový pelíšek šitý na míru vašemu čtyřnohému příteli, v němž se bude cítit spokojeně. Pelíšek je vyroben z bavlny a vlny. Výrobce udává hmotnost 350 g - 1,5 kg (dle rozměrů) a nabízí velikosti S‒XXXL, takže se nemusíte bát, že by byl chlupáči malý. Můžete si vybrat ze spousty barevných kombinací: k dispozici je v červené, vínové, světle a tmavě zelené či modré, oranžové a fialové.

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Tento produktu prozatím ohodnotilo 448 zákazníků, z nichž 63 připojilo i reálné fotografie pelíšku. Nakupující si chválí hlavně rychlé dodání a kvalitní materiál, který jejich mazlíčky oceňují. Obchodníka se čtyřletými zkušenostmi na AliExpress a s více než 9000 sledujícími fanoušky můžeme jedině doporučit.

Koupit pelíšek pro psa

Kotec pro psa

  • Cena: 22.60 ‒ 26.80 $ / 506 ‒ 600 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19 – 30 dní

Skládací kotec pro psy se bude hodit, ať už máte dům i zahrádku nebo jenom byt. Vyrábí se ve velikostech 65 x 65 x 43 cm (hmotnost 760 gramů) a 80 x 80 x 58 cm (hmotnost 860 gramů). Materiál je prodyšný nylon (doporučuje se ruční mytí). K dispozici je v barevných kombinací: bílo-hnědá; červeno, modro, žluto nebo růžovo-černá; a taky béžovo-červená, modrá či růžová.

Kotec pro psa

Kotec pro psa z AliExpress.com.

Jste zvířecí typ, ale přesto žádného mazlíčka doma nemáte? Buďte in a pořiďte si zvířecí doplňky, co frčí. Máme pro vás 5 tipů na originálního plameňáka z AliExpress za fantastické ceny.

Hodnocení produktu: 4,9 z 5. Skvělé hodnocené získal tento produkt již téměř od 400 zákazníků, kteří si pochvalují hlavně kvalitní provedení a materiál nabízeného produktu. K dispozici je také 72 reálných fotografií kotce. Obchodníka se tříletým působením na AliExpress můžeme jedině doporučit.

Koupit na AliExpress

Bouda pro psa

Bouda pro psa

Bouda pro psa z AliExpress.com.

  • Cena: 13.99 $ / 313 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19 – 30 dní

Šikovná, praktická a pohodlná bouda pro vašeho čtyřnohého kamaráda. Je vyrobena ze 100% bavlny a ovčího filcu. Díky tomu se hodí ven i do bytových prostorů. Výrobce ji vyrábí ve velikostech S (hmotnost 350 gramů), M (hmotnost 450 gramů) a L (hmotnost 650 gramů). Můžete si vybrat ze tří barevných variací: hnědá s bílými knoflíky či barevnými puntíky nebo růžová s barevnými puntíky.

Hodnocení produktu: 4,9 z 5. Produkt zatím zhodnotilo celkem již 70 zákazníků, a to většinou plným počtem hvězdiček. Nakupující si chválí rychlé dodání a kvalitu produktu i materiálu. K dispozici je i 14 reálných fotografií. Začínajícího obchodníka tak můžeme považovat za zodpovědného a potenciální nákupy doporučujeme.

TIP: Nevíte, jak si vaše vybrané zboží z AliExpress objednat? Abychom vám s tímto co nejvíce pomohli, připravili jsme si pro vás přehledný návod jak si zboží z AliExpress objednat.

Nakoupit na AliExpress

Pelech pro psa

  • Cena: 15.15 ‒ 21.32 $ / 339 ‒ 477 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19 – 30 dní

Cestovní pelech pro pejsky je užitečnou pomůckou nejenom pro cestovatele. Pelech je vyroben z polymeru (vodotěsný materiál), což ulehčí následné mytí v případě malé nehody. Navíc jej můžete pohodlně nosit, jelikož je doplněn o popruh přes rameno. Výrobce tento produkt vyrábí pouze ve velikostech S 36 x 22 x 20 cm a L 42 x 31 x 25 cm. K dispozici je ve třech barvách: šedá, růžová nebo béžová.

Pelech pro psa

Pelech pro psa z AliExpress.com.

Už jste si vybrali, ale rádi byste měli své objednávky vždy pěkně pod kontrolou? Nachystali jsme si pro vás návod jak sledovat zásilky na AliExpress.

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Skvělé hodnocení skoro vždy plné kompletním počtem hvězd. Takto produkt zhodnotilo prozatím 88 nakupujících. Většina si chválí nádherný design a kvalitní provedení. U hodnocení je připojeno celkem 15 reálných fotografií. Obchodníka s ročním působením na AliExpress, který má již přes 270 fanoušků, můžeme určitě doporučit.

Cestovní pelech z AliExpress

Obojek pro psa

Obojek pro psa

Obojek pro psa z AliExpress.com.

  • Cena: 4.08 ‒ 4.72 $ / 92 ‒ 106 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 22 – 41 dní

Reflexní obojek s užitečnými údaji. Při objednávce se nechává prodejci vzkaz ohledně informací, které majitel chce na obojku. Obchodník potom nechá informace vyrazit. Produkt se vyrábí ve velikosti XS‒L (tabulka rozměrů). Díky páskové konstrukci se ale s velikostí nemůžete splést, jelikož si obojek v případě potřeby připnete nebo povolíte. Vyrábí se v zelené, růžové, černé či fialové.

Hodnocení produktu: 4,9 z 5. Tento produkt ohodnotilo již více jak 1145 zákazníků, z nichž 138 zanechalo i reálné fotografie. Nakupující si pochvalují kvalitu materiálu, odolnost a variabilitu obojku. Obchodníka s takřka roční zkušeností na AliExpress i produkt, jež má takovou spoustu pozitivních ohlasů, můžeme jedině doporučit.

Koupit obojek na AliExpress

Cashback na AliExpress

S Tipli.cz můžete na AliExpress.com ušetřit ještě víc! Díky cashbacku dostanete až 10 % z původní ceny zpět na účet! Využijte příležitosti a nakupujte na AliExpress co nejlevněji

Nakoupit výhodněji na AliExpress

TIP: Kdy ušetříte na AliExpress nejvíce? Internetový portál AliExpress chystá pro své zákazníky každým rokem přímo obří slevy! Tento AliExpress day, kde nakoupíte produkty ještě levněji, letos připadá na termín 11.11. kdy se v tržbách trhají rekordy v průběhu několika minut. Proto si nezapomeňte tento den poznamenat do svého kalendáře.

Související obchody

AliExpress, HappyZoo.cz, 4Home, Krmivo pro psy, eBay.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se