5 tipů na originálního plameňáka z AliExpress!

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Skvělé plameňáky chcete mít na tašce, polštáři, jako svítící dekoraci nebo s nimi chcete plavat ve vodě? Žádný problém! V Tipli jsme si pro vás tentokrát připravili 5 tipů na zboží s plameňáky z AliExpress. Vše je samozřejmě s dopravou zdarma!

Léto klepe na dveře, takže vybavit se stylovým plameňákem nejenom do vody, je více než životně důležité. V Tipli jsme se rozhodli, vybrat pro vás ty nejzajímavější kousky z AliExpress za super ceny a s dopravou zdarma!

Pokud máte z nakupování na AliExpress strach, koukněte na návod na AliExpress.com, poradíme vám.

Nafukovací plameňák

  • Cena: 28.90 – 30.79 $ / 648 – 691 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19 – 30 dní

Rose gold oblíbený velký nafukovací plameňák potěší každého v pořádných letních pařácích. Nafukovací plameňák je určen jak pro dospělé, tak pro děti. Výrobce udává velikost 150 x 150 x 90 cm, takže si na něm můžete vklidu zdřímnout a maximální zatěžovací hmotnost je 160 kilogramů. Dostupný je mimo barvu rose gold i v klasické růžové.

Nafukovací plameňák

Úžasný nafukovací plameňák z AliExpress.com.

TIP: Jestli nafukovacího plameňáka už máte, ale chybí vám nové plavky, mrkněte se třeba na sportovní plavky z Astratex.

Hodnocení produktu: 4,9 z 5. Celkem 67 v podstatě pokaždé pozitivních komentářů s pěti hvězdičkami, potvrzuje jednak kvalitu produktu, rychlé dodání a neotřelý design. Přesvědčit se můžete u více jak 11 realných fotografií samotných nakupujících. Sympatický obchodník má již přes 164 sledujících.

Nakoupit na AliExpress

Plameňák na polštářku

Plameňák

Polštářek s plameňáky z AliExpress.com.

  • Cena: 3.06 $ / 69 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 22 – 41 dní

Dekorativní polštářek s designem plameňáků z bavlny rozzáří vaše pokoje tou pravou letní náladou, kterou si každý už jistě chceme dopřát. Výrobce udává velikost 45 x 45 cm. Materiálem je příjemná 100% bavlna. Polštářek s plameňákem nebo plameňáky si můžete vybírat až ze čtyř designových kombinací, a navíc s takto nízkou cenou to půjde opravdu snadno.

Hodnocení produktu: 5 z 5. Plným počtem hvězdiček zhotnotili tento produkt zatím pouze 4 zákazníci, kteří si ale chválí poměrně rychlé dodání i kvalitu materiálu. A taky aby nebyli spokojeni – ostřílený obchodník se tříletým fungováním na AliExpress má již 6,5 tisíce sledujících fanoušků.

Plameňák z AliExpress

Taška s plameňáky

  • Cena: 2.95 $ / 67 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 22 – 41 dní

Úžasná a stylová letní voděodolná taška na jídlo s plameňáky. Bude se hodit v létě hlavně k vodě, ale proč by se neměla nosit i jinam - třeba na piknik..? Výrobce udává velikost 16 x 20,5 x 13 cm. Materiálem je příjemná bavlna a hliníková vnitřní strana tašky. K dispozici jsou kromě designu plameňáků také dalších pět barevných kombinací – zeleno-bílá, modro-bílá, růžovo-bílá, hnědo-bílá a tyrkysová s plameňáky.

Taška s plameňáky

Stylová taška s plameňáky z AliExpress.com.

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Celkem 13 hodnocený, vetšinou s plným počtem hvězdiček, málokdy se čtyřmi. Takto pozitivně si pochvalovali zákazníci hodně rychlé dodání produktu, jeho kvalitu a kreativní design. Tohoto obchodníka s takřka ročním působením na AliExpress mohou jedině doporučit.

Jestli se chystáte užít si letní radovánky v zahraničí, poradíme vám, top cestovní vychytávky na cestách do své vysněné destinace.

Nakoupit na AliExpress

Plameňák růžový - dekorace

Plameňák dekorace

Dekorace plameňáci z AliExpress.com.

  • Cena: 6.99 ‒ 10.79 $ / 157 ‒ 242 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19 – 30 dní

Roztomilá LED dekorace vám pomůže rozsvítit zahrádku, ale i domov nebo třeba letní párty. Výrobce udává 15 cm rozestupy mezi mini průsvitnými růžovými plameňáky, jež jsou vyrobeny z plastu. Světelná dekorace se rozsvítí s příjemným teplým světlem. LED světelnou dekoraci si můžete vybrat buď s 10 LED, nebo s 20 LED.

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Celkem 37 pozitivních komentářů (většinou s plným počtem hvězdiček) bylo prozatím uděleno k tomuto produktu, z nichž pouze 2 zatím doplnili své hodnocení i reálnými fotografiemi. Zákazníci si chválí kvalitu a design dekorace, rychlé dodání, ale připomínají, že produkt je menší, než se z přidaných obrázků může zdát.

Koupit dekoraci s plameňákem

Miniaturní nafukovací plameňák

Mini nafukovací plameňák

Nafukovací plameňák z AliExpress.

  • Cena: 0.99 – 1.79 $ / 23 ‒ 41 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Doba doručení: 22 – 41 dní

Roztomilý miniaturní nafukovací plameňák se může perfektně využít ve vodě. Ať už si budete potřebovat odložit třeba mobilní telefon nebo pivko, z vody vůbec nemusíte - stačí doplavat. Výrobce udává velikost cca 18 x 7 cm. Nafukovací plameňák je z vinylu. K dispozici má obchodník také další designy – jednorožce, kuřátka, různě barevné donuty, černou nebo bílou labuť, ananas a spousty dalších.

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Tento produkt zhodnotilo svými komenáři zatím celkově 199 zákazníků, z nichž 16 připojilo i reálné fotografie. Nakupující si pochvalují rychlé dodání, kvalitu materiálu a neotřelý letní design, který je rozhodně in. Obchodníka s tříletou praxí na AliExpress s a s 2000 sledujícími mohou pouze doporučit.

Plameňák z AliExpress

Cashback a AliExpress

Nákupy v internetovém obchodě AliExpress vyjdou výhodněji díky Tipli.cz - vrátíme vám totiž část peněz z nákupu zpět!

Cashback na Tipli.cz pro obchod AliExpress znamená vrácení až 10 % z původní ceny!

AliExpress nákup s cashbackem

Související obchody

AliExpress, 4Home, Bonprix, eBay.com, BigHome.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se