5 tipů na nejlepší kryty na iPhone z AliExpress

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Vydali jste na vlastní pěst hledat na AliExpress kryty na mobil? Vzhledem k téměř nekonečné nabídce doporučujeme vzít si na to pár dnů volna. Anebo ušetřit čas i peníze a rovnou omrknout naše tipy.

V dnešním díle jsme si posvítili na to, jak najít na AliExpress kryty na mobil rychle, jednoduše a hlavně levně. Slaďte obal na mobil se svou povahou, aktuální náladou nebo třeba outfitem. Ceny jsou, jak je ostatně na největším čínském online tržišti zvykem, tak nízko, že můžete bez výčitek střídat kryty jako ponožky.

Kryty na iPhone z AliExpress podle typu telefonu

Nejjednodušší způsob, jak vybrat z nabídky AliExpress obal na iPhone, je mrknout v kategorii níže na váš typ telefonu a přesměrovat se do nabídky AliExpress obaly na mobil. Uvařte si kafíčko a pusťte se do výběru vašeho srdce (a mobilu) šampióna.

Kryty na iPhone 5, 5S, 5 SE

Tipy z AliExpress - kryty na mobil

Kožené iPhone pouzdro s popruhem vám zároveň poslouží jako peněženka. Vyberou si cestovatelé, romantičtí snílci i realisté stojící nohama pevně na zemi. Cena: 85 Kč. Hodnocení prodejce: 4,8 z 5.

Koupit kryt na iPhone 5

Kryty na iPhone 6, 6S

Tipy z AliExpress - kryty na mobil

Originální obal na iPhone nejen pro milovníky umění. Chraňte svůj mobil stylově a mějte svůj oblíbený obraz stále na očích. Na výběr máte z 11 motivů. Cena: 30 Kč. Hodnocení prodejce: 4,9 z 5.

Koupit kryt na iPhone 6

Kryty na iPhone 7

Tipy z AliExpress - kryty na mobil

Čeká vás party víkend, nebo večer strávený nad knihou? Nechte AliExpress obal na mobil promluvit za vás. Transparentní silikonové pouzdro s vtipnými i roztomilými motivy je k dispozici nejen pro iPhone 7, ale taky pro iPhone 6, 6S a 8. Cena: 29 Kč. Hodnocení prodejce: 4,8 z 5.

Koupit kryt na iPhone 7

Kryty na iPhone 8

Tipy z AliExpress - kryty na mobil

Luxusní kožené pouzdro na mobil si oblíbí majitelé (nejen) iPhone 8. Vybírejte z 29 motivů - legračních, něžných, abstraktních, zvířecích, květinových i geometrických. Cena: 43 Kč. Hodnocení prodejce: 4,9 z 5.

Koupit kryt na iPhone 8

Kryty na iPhone X

Tipy z AliExpress - kryty na mobil

Praktické pouzdro na iPhone, které ocení více i méně romantické duše, využijete také jako peněženku. Pokud jste se právě zamilovali, ale nevlastníte iPhone X, nezoufejte - prodejce má na výběr kryty i pro další typy iPhonu. Cena: 43 Kč. Hodnocení prodejce: 4,9 z 5.

Koupit kryt na iPhone X

Tajemství, jak koupit kryty na mobil ještě levněji

Pokud chcete nakupovat (a nejen kryty) výhodněji, bude se vám hodit spolehlivý parťák, který vám pomůže ušetřit. A nemáme na mysli vašeho přítele ani manžela. Raději zkuste cashback portál Tipli, se kterým získáte odměnu z každého nákupu.

Začít nakupovat výhodněji

Související obchody

AliExpress, DealExtreme, GearBest, eBay.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se